spot_imgspot_img

Related Posts

Top 5 This Week

Σινεμά στις Γειτονιές: Αυτή την Κυριακή (20/9) η «Barbie» στο Πάρκο Γαλοπούλου

Το «Σινεμά στις Γειτονιές – Thessaloniki Open Air Film Festival» συνεχίζει το ταξίδι του στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

Επόμενη στάση, το Πάρκο Γαλοπούλου.

Αυτή την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 20:30, η μεγάλη οθόνη στήνεται στο Πάρκο Γαλοπούλου, για την προβολή της «Barbie» της Greta Gerwig, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Καλώς ήρθατε στη Barbieland: έναν κόσμο όπου όλα μοιάζουν τέλεια, οι μέρες είναι ροζ και η Barbie μπορεί να γίνει ό,τι θέλει. Όταν όμως αρχίζει να αμφισβητεί την τέλεια ζωή της, ένα ταξίδι στον πραγματικό κόσμο θα ανατρέψει όσα θεωρούσε δεδομένα. Με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling, η Greta Gerwig μετατρέπει την πιο διάσημη κούκλα στον κόσμο σε μια πολύχρωμη, αστεία και απρόσμενα στοχαστική κινηματογραφική περιπέτεια για την ταυτότητα, τις προσδοκίες και την αναζήτηση της θέσης μας στον κόσμο.

Το «Σινεμά στις Γειτονιές» συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης / Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης και το Πικ Νικ Urban Festival της Parenthesis, με την υποστήριξη της Χρυσής Ευκαιρίας.

Έως τις 30 Σεπτεμβρίου, η μεγάλη οθόνη ταξιδεύει σε 11 διαφορετικά σημεία της Θεσσαλονίκης, μεταμορφώνοντας πλατείες, πάρκα, σχολικές αυλές και δημόσιους χώρους σε υπαίθρια σινεμά.

Η προβολή

Barbie (2023) Σκηνοθεσία: Greta Gerwig Παίζουν: Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman, Will Ferrell Διάρκεια: 114’

Ημερομηνία: Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2026 Τοποθεσία: Πάρκο Γαλοπούλου Ώρα έναρξης: 20:30 Είσοδος ελεύθερη

Επόμενη στάση: Πάρκο Γαλοπούλου, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Popular Articles