Μαρία-Ηλιάκη:-Απάντησε-στο-αν-θα-παρουσιάσει-το-power-of-love
LIFESTYLE

Μαρία Ηλιάκη: Απάντησε στο αν θα παρουσιάσει το Power of love

Η Μαρία Ηλιάκη απάντησε στα ρεπορτάζ που ανέφεραν, μεταξύ άλλων, το όνομά της σε συζητήσεις για την παρουσίαση του ριάλιτι γνωριμιών που επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν, «Power of love».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Sta» η παρουσιάστρια που απέχει αρκετό καιρό από την τηλεόραση, σχολίασε τις φήμες ότι θα αναλάβει την εκπομπή, μέσα από την οποία οι παίκτες ψάχνουν το ταίρι τους.

Όπως είπε: «Δεν γίνεται να πάω στο Power of love το γυρίζουν στην Τουρκία, αλλά είναι και το παιδί μου στη μέση. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν μου έχει γίνει κάποια συζήτηση. Δεν λέω ποτέ όχι σε τίποτα, αλλά δεν το έχω σκεφτεί γιατί πρακτικά δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω. Παρόλα αυτά δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1guc2ine17t)

Στην πορεία, η Μαρία Ηλιάκη τόνισε ότι της έχει λείψει η δουλειά της ως παρουσιάστρια. «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω μάθει να δουλεύω, επέλεξα όμως αυτά τα χρόνια να είμαι κοντά στην κόρη μου. Τώρα έχει αρχίσει πάλι μέσα μου να χτυπάει το καμπανάκι της επιστροφής. Μπορεί να μην είναι τηλεόραση, να είναι ραδιόφωνο. Όλοι έχουμε το άγχος να μην ξεχαστούμε σε αυτή τη δουλειά» ανέφερε.

Τέλος, η Μαρία Ηλιάκη έκανε μια αναφορά στις παρεξηγήσεις που γίνονται κατά καιρούς στον χώρο της τηλεόρασης και αποκάλυψε με ποια γυναίκα ήρθε σε ρήξη. «Έχουν υπάρξει μικροπαρεξηγήσεις και εντάσεις στο χώρο μας. Πριν χρόνια στην αρχή της καριέρας μου όταν ήμουν στο Κους Κους, είχα χτυπήσει την πόρτα της Άλκηστης Μαραγκουδάκη, η οποία ήταν διευθύντρια προγράμματος του Alpha. Της είπα τότε ότι δεν θα ήθελα να συνεχίσω και την επόμενη χρονιά στην ίδια εκπομπή και όντως το σεβάστηκε και μου έκανε την πρόταση για το Δέστε τους. Μετά από κάποια χρόνια βρεθήκαμε πάλι με την Άλκηστη στο ΣΚΑΙ, όπου εκεί η εκπομπή μου κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες και μάλιστα δεν ήταν και ένα διαζύγιο βελούδινο, ήρθαμε σε ρήξη με την Άλκηστης. Αν την συναντούσα τώρα, εννοείται ότι θα της μιλούσα γιατί αυτή η γυναίκα με είχε βοηθήσει κάποτε» αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Κατά της αδερφής του Βάσως τα ασφαλιστικά μέτρα του Μαζωνάκη για την περιουσία του

Ποιος είναι ο 20χρονος που έφτιαξε τα παπούτσια ΝΔ – Τα παρουσίασε ο Μητσοτάκης με TikTok

Τέσσερις συλλήψεις για τα 200 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά – Ο Αλβανός εγκέφαλος και τα πακέτα που έγραφαν Sparta

Related posts

Η Κόνι Μεταξά στόλισε 4 δέντρα: Ποια διάσημη το έκανε πρώτη;

timesadmin

Τηλεθέαση: Τα νούμερα για την prime time της Πέμπτης (30/5)

protothema.gr

Δημήτρης Μπάσης: Η συναυλία της Τετάρτης και οι φώτο με τα παιδιά του

timesadmin

12 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μητροπάνο – Οι σταθμοί της καριέρας του και η τελευταία συνέντευξη

James Rollner

Η σελέμπριτι πουλάει… μούρη με την Urus αλλουνού

timesadmin

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Κάθε μέρα μας βρίζουν και μας λένε άχρηστους και να πεθάνουμε

timesadmin