Η Λατινοπούλου έθεσε εκτός κόμματος συνεργάτη της «Φωνής Λογικής», τον κατήγγειλε η δημοσιογράφος πρώην σύντροφός του για ξυλοδαρμό
Η Λατινοπούλου έθεσε εκτός κόμματος συνεργάτη της «Φωνής Λογικής», τον κατήγγειλε η δημοσιογράφος πρώην σύντροφός του για ξυλοδαρμό
«Η βία κατά των γυναικών είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν μπορεί να υπάρχει καμία ανοχή απέναντι σε τέτοιες καταγγελίες» τονίζει σε ανακοίνωσή της η «Φωνή της Λογικής»
Εκτός Φωνής Λογικής τέθηκε συνεργάτης της Αφροδίτης Λατινοπούλου μετά από καταγγελίες για άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της συντρόφου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο έγινε το βράδυ της 9ης Αυγούστου και όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, με απόφαση της Προέδρου της Φωνής Λογικής, Αφροδίτης Λατινοπούλου, ο συνεργάτης του γραφείου της, σε βάρος του οποίου έγιναν οι καταγγελίες τέθηκε άμεσα εκτός γραφείου και εκτός κάθε υπηρεσιακού καθήκοντος, μέχρι να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση από τις αρμόδιες αρχές.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Φωνή Λογικής τονίζεται ότι «η βία κατά των γυναικών είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν μπορεί να υπάρχει καμία ανοχή απέναντι σε τέτοιες καταγγελίες».
Η κα Λατινοπούλου επικοινώνησε προσωπικά με την καταγγέλλουσα και της εξέφρασε τη συμπαράστασή της.
Σε ανάρτησή της η καταγγέλλουσα δημοσιογράφος Αναΐς Βάθη, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς την πρόεδρο της Φωνής Λογικής για τη συμπαράσταση και τη στήριξή της για τις δύσκολες ώρες που βιώνει.
«Η θέση της απέναντι σε κάθε μορφή βίας κατά των γυναικών είναι διαχρονικά ξεκάθαρη και αδιαπραγμάτευτη: σε ζητήματα βίας κατά των γυναικών δεν χωρούν εκπτώσεις, δικαιολογίες, συμψηφισμούς ή κομματικές σκοπιμότητες.
Η ίδια έχει αποδείξει ότι σε τέτοια ζητήματα δεν κάνει πίσω, δεν χαρίζεται σε κανέναν και δεν ανέχεται καμία συμπεριφορά που προσβάλλει την αξιοπρέπεια και την ασφάλεια μιας γυναίκας, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο καταγγελλόμενος.
Μέχρι την ολοκλήρωση της διερεύνησης, η απόφαση είναι ξεκάθαρη: ο συγκεκριμένος συνεργάτης δεν θα έχει καμία σχέση με το γραφείο και καμία υπηρεσιακή αρμοδιότητα.
Μηδενική ανοχή στη βία. Σεβασμός στη γυναίκα. Σεβασμός στη Δικαιοσύνη» τονίζεται στην ανακοίνωση της Φωνής Λογικής.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
7
112
133
332
3
9
1
Δείτε Επίσης

