spot_imgspot_img

Related Posts

Top 5 This Week

Δρυμιώτης: Γκάφα του Φάμελλου η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ αν δεν έχει συζητήσει με τον Τσίπρα, θα γίνει σκοτωμός στο ΠΑΣΟΚ αν έρθει 3ο-4ο στις εκλογές

Δρυμιώτης: Γκάφα του Φάμελλου η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ αν δεν έχει συζητήσει με τον Τσίπρα, θα γίνει σκοτωμός στο ΠΑΣΟΚ αν έρθει 3ο-4ο στις εκλογές

Για Σαμαρά: «Θα πάρει 3%-4% στον πρώτο γύρο και αν γίνουν επαναληπτικές εκλογές θα είναι κάτω του 3% και έτσι θα ευνοήσει τον Μητσοτάκη»

Δρυμιώτης: Γκάφα του Φάμελλου η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ αν δεν έχει συζητήσει με τον Τσίπρα, θα γίνει σκοτωμός στο ΠΑΣΟΚ αν έρθει 3ο-4ο στις εκλογές

Ως «γκάφα του Σωκράτη Φάμελλου αν δεν έχει συζητήσει με τον Αλέξη Τσίπρα» χαρακτήρισε ο Ανδρέας Δρυμιώτης την απόφαση που έλαβε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εισήγηση του προέδρου του κόμματος «να είμαστε δίπλα στον Τσίπρα».

«Έχω μια ερώτηση: Αν ο Τσίπρας δεν τους δεχτεί στην ΕΛΑΣ, τι θα γίνει; Δεν είναι γκάφα του Φάμελλου να πάρει μια τέτοια απόφαση αν δεν την έχει συζητήσει με τον Τσίπρα; Γιατί να πάρει αυτή την απόφαση αυτή τη στιγμή; Εάν έχει συνεννοηθεί με τον Τσίπρα ότι θα τους πάρει, έχει καλώς, αλλιώς εκτίθεται» είπε ο κ. Δρυμιώτης στο Action 24 κάνοντας, σε άλλο σημείο, λόγο για «αυτοκτονική απόφαση που πήραν» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζοντας πως «όταν το 2019 είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει στο 6% με έλεγαν τρελό», ο πολιτικός αναλυτής είπε για τις «μεταλλάξεις της Αριστεράς που είναι να τρελαίνεσαι» ότι υπάρχουν δύο ερμηνείες: «Η μια είναι τι φαινόμενο του σκαντζόχοιρου: αν τους βάλεις σε έναν κλειστό χώρο στην αρχή κουλουριάζονται αλλά μετά βγάζουν τα αγκάθια και τσακώνονται. Η δεύτερη είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί συζητάνε πολύ και αν αυτό συμβαίνει στο τέλος τσακώνεσαι».

Κατά τον κ. Δρυμιώτη «το ΠΑΣΟΚ αποκλείεται να έρθει δεύτερο, δεύτερος θα είναι ο Τσίπρας γιατί μεταξύ του γνήσιου και του αντιγράφου, ο κόσμος προτιμάει το γνήσιο. Ο Ανδρουλάκης έχει στρέψει πολύ αριστερά το ΠΑΣΟΚ»

«Όταν στην καταλληλότητα ο Ανδρουλάκης παίρνει κάτω από το μισό από αυτό που παίρνει το κόμμα, δείχνει ότι δεν τραβάει ο άνθρωπος. Φανταστείτε να έρθει το ΠΑΣΟΚ 3ο-4ο κόμμα στις εκλογές, τότε τι σκοτωμός θα γίνει» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά, τέλος, τον Αντώνη Σαμαρά, είπε «εδώ είναι το θέμα του Σκορπιού. Είναι στη φύση του να είναι κακός άνθρωπος, 5,8% πήρε με την Πολιτική Άνοιξη και ήταν 30 χρόνια νεότερος, πιο ενεργός, τι θα πάρει τώρα; Η Αγγλία άλλαξε 4 πρωθυπουργούς τα τελευταία χρόνια και κανείς δεν κατέβηκε ξανά, δείξτε μου μια άλλη χώρα που να έχει παραιτηθεί κάποιος και να έχει επιστρέψει».

«Θα πάρει 3%-4% στον πρώτο γύρο και αν γίνουν επαναληπτικές εκλογές θα είναι κάτω του 3% και έτσι θα ευνοήσει τον Μητσοτάκη» κατέληξε ο Ανδρέας Δρυμιώτης για τον Αντώνη Σαμαρά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

trumpnbc2-hor
Χριστίνα Βίδου: Ο χρόνος που περνάει είναι δώρο, άλλοι δημοσιογράφοι δεν πρόλαβαν να φτάσουν στα 52

Salman-Farsi-hor
Όλγα Κεφαλογιάννη - Βαρδινογιάννη πλέον η υπουργός, πρόσθεσε στο όνομά της και το επώνυμο της μητέρας της

94

fillipines_seismos_hor

4

Δήμητρα Κωστάκη, το σούπερ μόντελ των 90s: Σκέφτηκα καλύτερα να σταματάς στην κορυφή και αποχώρησα με θόρυβο

6

Τι είναι η συμφωνία SOFA που υπογράφουν σήμερα Κύπρος και Γαλλία και προκαλεί τουρκική νευρικότητα

4

Στόχοι τουρκικής παρενόχλησης ο Δένδιας και οι ομόλογοί του από Γαλλία και Ολλανδία, πριν τις υπογραφές για γαλλικές δυνάμεις στην Κύπρο

10

«Βουβή» αμφισβήτηση στο ΠΑΣΟΚ μετά τη βουτιά στα γκάλοπ: Η παραλίγο ρήξη με τον Δούκα και τα σενάρια για το βράδυ των εκλογών

21

Είστε διαρκώς κουρασμένοι; Οι 2 βιταμίνες που μάλλον σας λείπουν

Αποκάλυψη: Σε τιμή κάτω των 9.000 ευρώ το νέο αντί Smart στην Ελλάδα

Σιμόν Μπάιλς: Παραλίγο να πεθάνει στην «πιο τρομακτική εμπειρία» της ζωής της

Πώς να δείτε (σχεδόν) όλο το Παρίσι σε μία μόνο βόλτα

FIX Residences: Ένα νέο αστικό τοπόσημο στη Θεσσαλονίκη με την υπογραφή της DIMAND και των Foster + Partners

Σε αυτόν τον τόπο, το νερό έχει όνομα. ΖΑΓΟΡΙ.

«Παγίδα» στη Ρώμη: Έξαλλη τουρίστρια επειδή χρεώθηκε 44€ για δύο παγωτά

Ο γίγαντας των κινέζικων ορυχείων: Ζυγίζει 700 τόνους, έχει 3.400 ίππους και σηκώνει 50 κυβικά μονομιάς

Το «άγνωστο» γαλλικό τυρί που βοηθά στην απώλεια βάρους – Είναι χαμηλό σε λιπαρά και γεμάτο πρωτεΐνη

Δείτε Επίσης

Popular Articles