spot_imgspot_img

Related Posts

Top 5 This Week

Αγγελική Λάμπρη για την περίοδο του χωρισμού της: Ο τρόπος για να τη βγάλω, ήταν να κάνω το σπίτι μου Airbnb, ήμουν μία μαμά μόνη χωρίς στήριξη

Αγγελική Λάμπρη για την περίοδο του χωρισμού της: Ο τρόπος για να τη βγάλω, ήταν να κάνω το σπίτι μου Airbnb, ήμουν μία μαμά μόνη χωρίς στήριξη

Στην αρχή το παιδί μου έλεγε «μαμά μου λείπει το σπίτι και το δωμάτιό μου» είπε η ηθοποιός

Αγγελική Λάμπρη για την περίοδο του χωρισμού της: Ο τρόπος για να τη βγάλω, ήταν να κάνω το σπίτι μου Airbnb, ήμουν μία μαμά μόνη χωρίς στήριξη

Ιωάννα Μαρίνου

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον χωρισμό της αναφέρθηκε η Αγγελική Λάμπρη, εξηγώντας πως, χωρίς στήριξη και ως μόνη μητέρα, αναγκάστηκε να μετατρέψει το σπίτι της σε Airbnb για να τα καταφέρει.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» που προβλήθηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, μιλώντας μεταξύ άλλων για το διάστημα που έμεινε εκτός επαγγελματικής δραστηριότητας, καθώς επέλεξε να αναλάβει η ίδια τη φροντίδα του παιδιού της, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του πρώην συντρόφου της.

Όπως ανέφερε η Αγγελική Λάμπρη, αφότου χώρισε χρειάστηκε να βρει τρόπους να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις της καθημερινότητας, σε μια περίοδο που οι τηλεοπτικές παραγωγές ήταν περιορισμένες. Έτσι, όπως εξήγησε, μετέτρεψε το σπίτι της σε Airbnb: «Έμεινα πίσω γιατί δούλευε πολύ ο μπαμπάς του παιδιού μου, οπότε είπα “το παίρνω όλο πάνω μου θα είμαι εγώ εκεί” και μετά σόλο, σόλο καριέρα. Βρίσκεις λύσεις, στην αρχή μπορεί να χάνεις λίγο τη μπάλα, γιατί μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Μπορεί να τους έχεις στηρίξει όλους και ξαφνικά βρίσκεσαι να μην σε στηρίζει κανείς. Όταν είσαι μόνος σου και οικονομικά και έχεις ένα μωρό παιδί και δεν έχεις δουλειά και κάπως πρέπει να ζήσεις… Όταν λοιπόν συνέβη αυτό, που ήταν μία δύσκολη περίοδος, δεν γίνονταν σειρές, είχα μείνει εκτός λόγω της μικρής, ο τρόπος λοιπόν για να μπορέσω να τη βγάλω, ήταν να κάνω το σπίτι μου Airbnb. Το έστησα, το άδειασα, έκανα μίνι μετακόμιση, νοίκιασα ένα σπίτι για τρεις μήνες. Στην αρχή το παιδί μου έλεγε “μαμά μου λείπει το σπίτι και το δωμάτιό μου“».

Δείτε το βίντεο

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός περιέγραψε πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση, αναφέροντας πως μαζί με την κόρη της μετακόμισαν προσωρινά σε άλλα σπίτια, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το παιδί της λόγω αυτής της αλλαγής.

Όπως σημείωσε, η επιλογή αυτή της εξασφάλισε τα απαραίτητα έσοδα σε μια περίοδο κατά την οποία δεν είχε στήριξη: «Νοίκιαζα σπίτι για δύο μήνες στην Κύθνο, ένα μήνα στα Πετράλωνα, έχει ζήσει αυτό το παιδί μου. Το σπίτι μου έχει θέα στην Ακρόπολη. Τότε το Airbnb είχε ξεκινήσει, δεν ήταν όπως σήμερα. Αποφάσισα να κάνω αυτό στην αρχή για τη βγάλω γιατί ήμουν μία μαμά μόνη της χωρίς στήριξη και έπρεπε να υπάρχουν έσοδα. Μετά τη βρήκα την άκρη μου. Άρχισα να ασχολούμαι λίγο με αυτό, μου αρέσει. Το εξελίσσω. Τώρα μου αρέσει πάρα πολύ που έχω επανέλθει στη δουλειά».

Ιωάννα Μαρίνου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

kickflip-car-hor
Η Άννα Βίσση κάνει τα πρώτα βήματα μετά το καλλιτεχνικό διαζύγιο από τον Καρβέλα, πληροφορίες για προσέγγιση του Σαμπάνη

Άρης Σερβετάλης: Αν ερχόταν ο Χριστός και με ρωτούσε τι θέλω να μου χαρίσει, θα του έλεγα «θέλω να με πάρεις μαζί σου στη βασιλεία του Θεού»

Παναγιώτης Ιωακειμίδης στον Δανίκα: «Η Γαλλία κρατά το κλειδί για το καλώδιο με την Κύπρο, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την τουρκική αντίδραση»

19

Μακελειό σε δημοτικό σχολείο στο Όρεγκον: Πολίτης καταδίωξε και σκότωσε τον 16χρονο δράστη, νεκρά τρία παιδιά και μία δασκάλα

62

«Μεταμορφώθηκε σε τέρας, με βίασε σαν να ήμουν ζόμπι στο κρεβάτι»: Συγκλονιστική κατάθεση γυναίκας στη δίκη του Ράσελ Μπραντ

38

Γιαννακόπουλος: «Αυτά που έρχονται στο μπάσκετ δεν έχουν προηγούμενο, θέλουμε πίσω τα κλεμμένα και θα τα πάρουμε»

59

Τραμπ για Γκιλφόιλ: Απογοητεύτηκα από όσα διάβασα, δεν θέλω να σκεφτώ το ενδεχόμενο να της δώσω χάρη, δεν της έχω μιλήσει

53

Ο Έρικ Ντίτερς κατέθεσε αγωγή κατά της Γκιλφόιλ και απειλεί με ηχητικό 16 λεπτών που «μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση Τραμπ»

16

Ντέιβιντ Ατένμπορο: Στα 100 του επιστρέφει στο Blue Planet – Τι μαθαίνουμε από έναν αιωνόβιο που δεν σταματά

Έρχεται η ζώνη ασφαλείας απο την οποία δεν μπορείς να... ξεφύγεις

Πέντε γυναίκες με ξεχωριστό στυλ επανασχεδιάζουν τις τσάντες που θέλουμε να κρατάμε φέτος

Μέσα στο ιστορικό εργαστήριο της Σύρου όπου η οικογένεια Συκουτρή φτιάχνει λουκούμια από το 1928

Η EON γίνεται Nova TV

Οι ιστορίες πίσω από τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν στην εστίαση και στη φιλοξενία

Έσκαψε στην αυλή του και βρήκε άγαλμα του Φαραώ: Αρχαιολογικές ανακαλύψεις ύψους 8,5 μέτρων

Έπεσε από τις σκάλες 13 λεπτά μετά την απόλυσή της και διεκδίκησε 33.001 ευρώ: Τι αποφάσισε το ισπανικό δικαστήριο

Διάβασμα: 5 τροφές για δυνατό μυαλό και καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις – Τι να αποφεύγετε

Δείτε Επίσης

Popular Articles