Media
Προβληματισμός για το μέλλον του «Shopping star» επικρατεί στο STAR, με ορίζοντα την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με τη Realife.
Το ριάλιτι μόδας, που παρουσιάζει τα τελευταία δύο χρόνια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εμφανίζει σημάδια κόπωσης και πτωτική πορεία στα νούμερα τηλεθέασης, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι, με βάση τα σημερινά ποσοστά τηλεθέασης και σε περίπτωση που δεν υπάρξει άνοδος μέσα στους επόμενους μήνες, το STAR θα προχωρήσει σε ολοκλήρωση του «Shopping star» τον Ιούνιο και σε αντικατάστασή του από άλλο φορμάτ, το οποίο ακόμα αναζητείται.
Την ίδια στιγμή, δεν έχει ληφθεί ακόμα οριστική απόφαση για το αν τελικά θα επιστρέψει το «GNTM» την προσεχή σεζόν. Το συμβόλαιο της Ηλ. Παπαγεωργίου με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς λήγει και η ανανέωσή του θα κριθεί από τις τελικές αποφάσεις του STAR για το «Shopping star» και το «GNTM».