ΣΙΝΕΜΑ

Night Out: Αποκλειστική προβολή της διονυσιακής κωμωδίας του Στράτου Τζίτζη στο Cine Αλεξάνδρα

Το Cinobo παρουσιάζει στις 24 Ιουλίου την κωμωδία του Στράτου Τζίτζη, “Night Out”, σε ειδική προβολή παρουσία του σκηνοθέτη, και στη συνέχεια στην πλατφόρμα του Cinobo.

Μετά τα Η Αγάπη Είναι Ελέφαντας, Σώσε Με, 45 Τετραγωνικά και Καύση, ο Στράτος Τζίτζης γύρισε το 2018 σε απαγορευμένα μέρη του Βερολίνου, όπου δεν επιτρέπονται κάμερες και κινητά, μια διονυσιακή κωμωδία για τις τρελές βερολινέζικες νύχτες. Το Night Out παρουσιάζεται αυτό το καλοκαίρι σε μία ειδική προβολή παρουσία σκηνοθέτη τη Δευτέρα 24 Ιουλίου στις 21:00 στο Cine Αλεξάνδρα όπου θα ακολουθήσει Q&A.

Ενώ μία μέρα μετά, την Τρίτη 25 Ιουλίου, η ταινία ανεβαίνει στην πλατφόρμα του Cinobo.

Σύνοψη

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ!

Σάββατο βράδυ στο Βερολίνο. Ένα πολύχρωμο μίγμα ετερο-ομοφυλόφιλων ατόμων που λαχταρούν διασκέδαση, βγαίνουν μόνοι ή σε παρέες. Η έξοδός τους θα τους ωθήσει να εξερευνήσουν την πόλη και τις σχέσεις τους, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Το ταξίδι τους θα τους οδηγήσει στην καρδιά μιας ξέφρενης νύχτας, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Οι ιστορίες των πρωταγωνιστών μας τελικά μπλέκονται στο θρυλικό KitKatClub, όπου έρχονται τα πάνω κάτω.

Σημείωμα σκηνοθέτη Στράτου Τζίτζη

Το Night Out εκφράζει μια πρωταρχική ανθρώπινη ανάγκη να γεφυρώσουμε το χάσμα μας, κάνοντας διονυσιακά γλέντια χορού, ποτού και οργίων. Αυτό κάνουν στην πραγματικότητα οι πρωταγωνιστές αυτής της βερολινέζικης ταινίας, απεικονίζοντας μια σύγχρονη πτυχή του αρχαίου αυτού θέματος και ανάγκης.

Οι άνθρωποι στις μέρες μας βγαίνουν πιο συχνά από παλιά, ακόμη και κάθε Σαββατοκύριακο, καθώς το άγχος της καθημερινότητάς μας είναι μεγαλύτερο από αυτό των προγόνων μας. Η ζωή έχει γίνει πιο τεταμένη. Άρα, η ανάγκη να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε είναι διαρκής, προτρέποντάς μας να βγαίνουμε από τα σπίτια μας και απ’ τους εαυτούς μας. Αυτή η παρόρμηση για έξοδο μπορεί να αποκαλύψει ενδιαφέρουσες και απρόσμενες πτυχές του εγώ μας, με τις οποίες ασχολούμαστε και στην ταινία.

Το Night Out είναι μια νυχτερινή κωμωδία που μας δίνει την ευκαιρία να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε και να αφήσουμε για λίγο κατά μέρος τα προγράμματα και τις επιδιώξεις μας.

Ταυτότητα ταινίας
Night Out

Σκηνοθεσία / Σενάριο: Στράτος Τζίτζης
Φωτογραφία: Πάτρικ Γιασίμ
Μοντάζ: Κάι Γουίντι Μέγιερ
Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Μάρθα Κλαρκ, Μάρα Σέρτζινγκερ, Σπύρος Μαρκόπουλος, Γιενς Βέμπερ, Αλεξάνδρα Ζώη

Διάρκεια: 88 λεπτά
Έτος παραγωγής: 2018
Χώρα παραγωγής: Γερμανία

Related posts

5 super ταινίες στο Netflix που θα έπρεπε να είναι πάντα στο top-10: Κινηματογραφικά αριστουργήματα για να δεις σήμερα

timesadmin

Βραδιές θερινού σινεμά-Δωρεάν είσοδος για το κοινό

timesadmin

Η αλήθεια της ‘Σιδερένιας Γροθιάς’ θα σας ρίξει νοκ άουτ

timesadmin

Βραδιές θερινού σινεμά στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

timesadmin

Θεσσαλονίκη: Παραστάσεις Stand Up Comedy απόψε στο Cine Βακούρα

timesadmin

Σινεμά, street food και εκδηλώσεις στην ανοιχτή για όλους Navarino Agora

timesadmin