masterchef-2024:-Η-δύσκολη-απόφαση-και-η-απαιτητική-δοκιμασία-αποχώρησης
LIFESTYLE

MasterChef 2024: Η δύσκολη απόφαση και η απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης

Media

MasterChef 2024: Η δύσκολη απόφαση και η απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης

Μια πολύ ιδιαίτερη Ομαδική Δοκιμασία περίμενε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 2024 (Τετάρτη 15/5) τις δυο μπριγάδες. Οι εννιά διαγωνιζόμενοι μαγείρεψαν εν πλω ένα μενού υψηλής γαστρονομίας, με βασικό ζητούμενο την ελαχιστοποίηση της μαγειρικής φύρας και την όσο το δυνατόν περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Αυτή τη φορά, οι δυο μπριγάδες δεν είχαν στη διάθεσή τους πληθώρα υλικών από την αποθήκη τροφίμων και έπρεπε να προσαρμόσουν τις ιδέες τους με ό,τι υπήρχε μέσα στα τρία κουτιά, που τους αποκάλυψαν οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Και οι δυο μπριγάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρουσιάζοντας όμορφα και νόστιμα πιάτα. Όμως, όπως είπαν οι τρεις chef κριτές και ο καλεσμένος τους chef, βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, Αστέριος Κουστούδης, η μπορντό μπριγάδα ήταν αυτή που κέρδισε, με μικρή διαφορά, τις εντυπώσεις και τη νίκη.

Απόψε, Πέμπτη 16 Μαΐου, είναι η ώρα για το συμβούλιο και όλοι περιμένουν με αγωνία να ακούσουν την τελική ετυμηγορία, πιστεύοντας πως στο τέλος θα ανακοινωθεί  το αποτέλεσμα που εύχονται.

Ο Ηλίας, αρχηγός της ηττημένης γκρι μπριγάδας, καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση, που ενδεχομένως να ταράξει τα ήρεμα νερά και το κλίμα της μπριγάδας του. Η ψηφοφορία, για μια ακόμα φορά, θα είναι δύσκολη για όλους, αφού κάθε ψήφος, όπως έχει αποδειχθεί τις τελευταίες εβδομάδες, έχει μεγάλο και ειδικό βάρος.

Η Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου, με καλεσμένο τον chef Παναγιώτη Γιακαλή, θα αποδειχθεί για όλους ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική.

Ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την γκρι μπριγάδα, που θα κληθεί να «παλέψει» για τη θέση του στον διαγωνισμό, μαζί με τον Άνχελ Σαχπαζή και τον Χρήστο Μοίρα;

Ποιοι θα είναι οι οκτώ διαγωνιζόμενοι που θα συνεχίσουν την πορεία τους προς τον τελικό, για να κατακτήσουν τον τίτλο, το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο του MasterChef 2024;

Δείτε το trailer

Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα
Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Related posts

Άντζελα Δημητρίου: Τα δύο άτομα που απαιτεί να μην εμφανιστούν στο κέντρο που θα τραγουδάει

timesadmin

MasterChef: «Βαριά» η νέα αποχώρηση – Ποιος έφυγε;

protothema.gr

Αίας Μανθόπουλος: Συγκινεί η σύντροφός του για τον θάνατο του ηθοποιού – Έφυγε ο αδελφός μου, ο φίλος μου

timesadmin

Δημήτρης Κόκοτας: Ξεσπάει συνεργάτης του για τα ψευδή δημοσιεύματα για την υγεία του – Τον πέθαναν πριν την ώρα του

timesadmin

Γάμος Αγγελόπουλου – Βαμβακούση: Αυτός είναι ο λόγος που καθυστέρησαν οι πρόβες του κοστουμιού του

timesadmin

Η Μάγισσα: Η συμφωνία ανακωχής σπάει μετά τον χαμό του μωρού

timesadmin