ΣΙΝΕΜΑ

H ταινία «Μη φύγεις, Βάντα» έρχεται στο θερινό σινεμά του Ριάλτο

Το Θέατρο Ριάλτο επιστρέφει και φέτος με το Θερινό Σινεμά του, προσφέροντας μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες κάτω από τον έναστρο ουρανό.    Η μεγάλη οθόνη θα στηθεί στο χώρο στάθμευσης της γειτονικής ΣΕΚ και προσκαλεί όλους τους φίλους της έβδομης τέχνης να απολαύσουν μοναδικές στιγμές κινηματογραφικής μαγείας. 

Όλες οι ταινίες θα προβάλλονται στην αυθεντική τους γλώσσα με υπότιτλους στα ελληνικά και αγγλικά, προσφέροντας έτσι μια ποικιλία από διαφορετικές κινηματογραφικές εμπειρίες. 

Οι προβολές θα ξεκινούν ακριβώς στις 21:00 και τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο ταμείο του θεάτρου, τηλεφωνικά στο 77777745 και ηλεκτρονικά στο rialto.com.cy. 

23/7.My Wonderful Wanda / Μη φεύγεις, Βάντα! Ελβετία 2020 110’

Η Βάντα, μια 35χρονη Πολωνή που έχει μεταναστεύσει στην Ελβετία και δουλεύει φροντίζοντας τον ανήμπορο πατριάρχη μιας πλούσιας οικογένειας, στην κομψή, πολυτελή βίλα τους. Η Βάντα έχει αφήσει τα δικά της παιδιά στην πατρίδα της και κάνει ό,τι μπορεί για να τους στέλνει χρήματα. Με κάθε στραβοπάτημα, η οικογένεια διώχνει τη Βάντα. Με κάθε νέα ανάγκη, την καλεί πίσω. Οταν η Βάντα μείνει έγκυος από το πιο απρόσμενο μέλος της οικογένειας, τόσο εκείνη, όσο και όλοι οι κάτοικοι του σπιτιού θα κληθούν να κοιτάξουν τις δικές τους αλήθειες κατά πρόσωπο. Μια πικρή, κυνική κωμωδία, βραβευμένη στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα. 

Related posts

Ρώμη, ανοχύρωτη πόλη

timesadmin

Το θερινό Cine Paris ανοίγει το Μάιο του 2024 σε διαχείριση του Cinobo

timesadmin

Λεσβία: Το πρώτο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ της Τζέλης Χατζηδημητρίου από το CineDoc

wp-needuser

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε στην TV αυτή την εβδομάδα

timesadmin

Disney+: Έχεις πάρει χαμπάρι το sci-fi έπος των 2 οσκαρικών υποψηφιοτήτων; – Θα σου σηκωθεί η τρίχα με το φινάλε

timesadmin

Πώς οι X-Men γίνονται ξανά ο Μεσσίας της Marvel

wp-needuser