ford-kuga-phev:-Πρώτο-σε-πωλήσεις-στην-Ευρώπη-στα-plug-in-υβριδικά
AYTOKINHTO

Ford Kuga PHEV: Πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη στα plug-in υβριδικά

Σε συνέχεια των κορυφαίων εμπορικών επιδόσεών του στο πρώτο μισό του έτους, το νέο Ford Kuga Plug-In Hybrid συνεχίζει να κυριαρχεί στην Ευρώπη ως η δημοφιλέστερη επιλογή των αγοραστών της γηραιάς ηπείρου στην κατηγορία των plug-in υβριδικών μοντέλων, ανεξαρτήτως κατηγορίας, κατά τη διάρκεια των πρώτων 10 μηνών του 2021. 

Με τουςπελάτες να απολαμβάνουν και να συνεχίζουν να αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό τόσο την αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία των 56 χλμ. που προσφέρει το αυτοκίνητο σύμφωνα με το πρότυπο WLTP, όσο και τις ασυναγώνιστες επιδόσεις του κινητήριου συνόλου των 225 ίππων, το Kuga Plug-In Hybrid κατέγραψε την περίοδο Ιανουάριος-Οκτώβριος 2021 περισσότερες από 42.000 πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη διατηρώντας το στέμμα του “πρωταθλητή πωλήσεων στην κατηγορία PHEV” και τον Οκτώβριο, όταν και σημείωσε πανευρωπαϊκά 3.788 νέες ταξινομήσεις.

Συνδυάζοντας τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων, όπως την ελευθερία κίνησης που χαρίζει ο καταξιωμένος κινητήρας βενζίνης των 2,5 λίτρων που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson και η αθόρυβη κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων που εξασφαλίζουν σε συνδυασμό ο προηγμένος ηλεκτροκινητήρας-γεννήτρια και η μπαταρία υψηλής τάσης των 14,4 kWh, το νέο Kuga PHEV συνιστά την απόλυτη λύση για κίνηση σε όλες τις συνθήκες.

Σε αυτό καθοριστική είναι η συμβολή των προφίλ οδήγησης EV Auto, EV Now, EV Later και ΕV Charge, τα οποία προσφέρουν στους οδηγούς τη δυνατότητα να επιλέγουν οι ίδιοι πότε και πώς να αξιοποιούν την ενέργεια της μπαταρίας υψηλής τάσης. Η τελευταία έχει την ικανότητα να ανακτά ενέργεια μέσω αναγεννητικής πέδησης, καθώς φυσικά και από εξωτερική πηγή φόρτισης – για παράδειγμα, σε παροχή 230V η πλήρωσή της με ηλεκτρική ενέργεια ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 6 ώρες.

Ford

Σε αυτή τη διαδικασία οι οδηγοί του νέου Ford Kuga Plug-in Hybrid έχουν στο πλευρό τους την μοναδική εφαρμογή FordPass, η οποία αναβαθμίζει την εμπειρία χρήσης ενός εξηλεκτρισμένου οχήματος. Με τη βοήθεια του συγκεκριμένου app, το οποίο είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα smartphone, οι πελάτες μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε σημείο επιθυμούν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την εκάστοτε αυτονομία που προσφέρει. Επίσης, η εφαρμογή FordPass προσφέρει τη δυνατότητα εντοπισμού του κατάλληλου σταθμού φόρτισης, ενώ ειδικά σχεδιασμένες λειτουργίες βοηθούν τους πελάτες να αξιοποιούν στο μέγιστη βαθμό τη διαδικασία φόρτισης, ρυθμίζοντας εκ των προτέρων τις ώρες για την πραγματοποίησή της, ώστε να επωφελούνται από τα εκάστοτε “νυκτερινά” τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας.

Το νέο Ford Kuga PHEV έχει μέση κατανάλωση καυσίμου μόλις 1,2λιτ./100 χλμ., εκπομπές CO2 από 22 g/χλμ., σύμφωνα με τα πρωτόκολλο WLTP, και ΛΤΠΦ στη χώρα μας κάτω από 40.000 ευρώ, γεγονός που προσφέρει στους πελάτες επιπλέον οφέλη όπωςελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας αλλά και μηδενικό επίσης φόρο εταιρικής χρήσης.

Related posts

Νέο ρεκόρ για την Porsche 911 GT3 στο Nurburgring

timesadmin

Milivie 1: Restomod Σκαραβαίος με τιμή 570.000 ευρώ

timesadmin

H Stellantis προχωρά στον εξηλεκτρισμό της γκάμας της στη Β. Αμερική

timesadmin

BMW M4 CSL: Ταχύτατη, ελαφριά και σέξι

timesadmin

Έρχεται στις 8 Μαρτίου το νέο Mazda CX-60

timesadmin

Τέσσερα βραβεία για την Honda στο θεσμό Red Dot Design Awards

timesadmin