Media

Στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά ήταν σήμερα (14/3) καλεσμένη η Klavdia. Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision μίλησε για το τραγούδι της και τον συμβολισμό που έχει. Παράλληλα αναφέρθηκε στο videoclip του κομματιού, το οποίο έπαιξε για πρώτη φορά στο «Πρωίαν σε είδον», καθώς και για τα γυρίσματα που έγιναν.
Σχετικά με το videoclip, η Klavdia εξήγησε πως: «Τα γυρίσματα κράτησαν 3 ημέρες. Είχαμε δύο τοποθεσίες που έγιναν. Η πρώτη ήταν ο Τετράλοφος Κοζάνης και το άλλο ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Ήταν μια φοβερή εμπειρία, οι άνθρωποι στην Κοζάνη ήταν τόσο ζεστοί, μας υποδέχθηκαν με την πιο μεγάλη τους αγκαλιά, μας πρόσεξαν πάρα πολύ, ένιωσα σαν στο σπίτι μου!».
Μιλώντας για τον συμβολισμό του τραγουδιού και του videoclip, η καλλιτέχνιδα είπε ότι: «Ο κύριος συμβολισμός του τραγουδιού και του videoclip είναι ο αποχωρισμός σε κάθε του μορφή. Είδαμε μια μάνα που κλαίει, τα πουλιά που αποδημούν σε νέους τόπους, έναν γεωργό, ένα παιδί».
«Έχουμε ξεκινήσει και δουλεύουμε»
Σε άλλο σημείο η εκπρόσωπος της Ελλάδας ανέφερε: «Ανυπομονώ να φύγουμε για την Ελβετία, δεν θα σας πω ψέματα. Πέρα από την πολλή δουλειά που θα έχουμε να κάνουμε εκεί, το άγχος και την πίεση, πιστεύω ότι θα περάσουμε τόσο ωραία. Το έχω πει ξανά και στο παρελθόν ότι είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ κοινωνικός και μου αρέσει η διαδικασία του να γνωρίζω κόσμο. Με τον Φωκά έχουμε βρεθεί αρκετές φορές, έχουμε αγαπηθεί, κάνουμε φοβερή παρέα και δεν θέλω να τον αποχωριστώ. Έχουμε ξεκινήσει και δουλεύουμε. Έχουμε δουλέψει και πάνω στο ρούχο. Είμαστε σε πολύ τελική μορφή μπορώ να πω».