ΥΓΕΙΑ

Canephron Uno: Νέο φάρμακο φυτικής προέλευσης για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της κυστίτιδας

canephron-uno:-Νέο-φάρμακο-φυτικής-προέλευσης-για-την-αντιμετώπιση-των-συμπτωμάτων-της-κυστίτιδας

Εμφανίζει αναλγητική, σπασμολυτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Εμποδίζει την προσκόλληση του e.coli

H ELPEN κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο φάρμακο φυτικής προέλευσης (Herbal Medicinal Product). Πρόκειται για το Canephron Uno, που ενδείκνυται στην αντιμετώπιση των ήπιων συμπτωμάτων φλεγμονής του ουροποιητικού συστήματος.

Η κυστίτιδα είναι μία από τις πιο συνηθισμένες λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος που αφορά στη φλεγμονή της ουροδόχου κύστης και του κατώτερου ουροποιητικού.

Αποτελεί το 90% των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Επηρεάζει κυρίως τις γυναίκες οι οποίες σε ποσοστό έως και 80% θα βιώσουν τουλάχιστον ένα επεισόδιο κυστίτιδας στη διάρκεια της ζωής τους, ενώ έως και 27% αυτών θα εμφανίσουν ένα επόμενο επεισόδιο εντός 6 μηνών.

Πολλές φορές οι ασθενείς αναφέρουν ότι η μη αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων όπως η ανάγκη για συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα και ο πόνος δυσχεραίνoυν τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Μια κατάσταση που τους δημιουργεί συναισθήματα εκνευρισμού και άγχους.

To Canephron Uno είναι ένα μη συνταγογραφούμενο φάρμακο φυτικής προέλευσης. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση των ήπιων συμπτωμάτων της φλεγμονής του ουροποιητικού συστήματος, όπως είναι:

  • H συχνοουρία
  • O πόνος
  • Tο τσούξιμο κατά την ούρηση
  • H αυξημένη ανάγκη για ούρηση.

Τρία φαρμακευτικά φυτά

Η σύνθεσή του αποτελείται από τον ειδικά επιλεγμένο συνδυασμό 3 φαρμακευτικών φυτών, σε σταθερή αναλογία, που δρουν συνεργικά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα περιέχει βότανο κενταύριο, ρίζα λεβιστικού και φύλλα δενδρολίβανου (1:1:1).

Το Canephron Uno έχει 4πλό μηχανισμό δράσης. Εμφανίζει αναλγητική, σπασμολυτική και αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ παράλληλα αναστέλλει την προσκόλληση του Escherichia Coli, του παθογόνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για το 85% των επεισοδίων κυστίτιδας (εκτός νοσοκομείου).

Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών. Διατίθεται σε συσκευασία των 30 επικαλυμμένων δισκίων.

Επιπλέον, το Canephron Uno μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της οξείας μη επιπλεγμένης κυστίτιδας, συνεισφέροντας παράλληλα στις πολιτικές περιορισμού της κατάχρησης των αντιβιοτικών.

Φάρμακα φυτικής προέλευσης

Τα φάρμακα φυτικής προέλευσης περιέχουν φαρμακολογικά ενεργά συστατικά που προέρχονται από φυτά, σε ακατέργαστη ή κατεργασμένη μορφή. Συνήθως η σύνθεσή τους περιλαμβάνει πολλαπλά συστατικά που διατίθενται σε ορισμένη αναλογία και με καθορισμένο τρόπο χορήγησης,  για την αντιμετώπιση οξέων ή χρόνιων παθήσεων και των συμπτωμάτων τους. Έχουν κλινική τεκμηρίωση και χρησιμοποιούνται ευρύτατα εδώ και δεκαετίες σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

Η ELPEN δραστηριοποιείται εδώ και 58 χρόνια στην ανάπτυξη και παραγωγή επώνυμων ελληνικών φαρμάκων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Με την κυκλοφορία του Canephron Uno, διευρύνει ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιο των σκευασμάτων της, με στόχο τη βέλτιστη δυνατή κάλυψη των ασθενών με επιπλέον θεραπευτικές επιλογές και τη διασφάλιση της πρόσβασής τους σε θεραπείες που είναι δοκιμασμένες στην κλινική πράξη, διαθέτουν επιστημονική τεκμηρίωση και βελτιώνουν την υγεία και την ποιότητα ζωής τους.

The post Canephron Uno: Νέο φάρμακο φυτικής προέλευσης για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της κυστίτιδας appeared first on coollife.gr.

Related posts

Επιστροφή του Fortnite στα iPhone μετά από περίπου τέσσερα χρόνια

timesadmin

Την κατηγορούσαν ότι παρίστανε την άρρωστη – Πέθανε στα 33 της από σπάνια νόσο

timesadmin

Οι σαγιονάρες κρύβουν κινδύνους – Τι να προσέχετε για να διατηρήσετε υγιή τα πόδια σας

timesadmin

Καρκίνος: Πόσο έχουν προχωρήσει οι έρευνες για τα εμβόλια που τον θεραπεύουν

timesadmin

ΗΠΑ: 64.000 γυναίκες, κορίτσια θύματα βιασμού παγιδεύτηκαν στην απαγόρευση των αμβλώσεων

timesadmin

Νεφροί, μάτια, αυτιά: Γιατί είναι διπλά πολλά από τα όργανά μας

timesadmin