Πάτρα: 18χρονη κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση σε τουαλέτα καταστήματος, συνελήφθη σερβιτόρος
Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πατρών
Στον εισαγγελέα Πατρών αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας νεαρός σερβιτόρος, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 18χρονης Γερμανίδας ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσα σε κεντρικό κατάστημα εστίασης της αχαϊκής πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 18χρονης, ο εργαζόμενος φέρεται να προχώρησε σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της χωρίς τη συναίνεσή της. Κατά την ίδια καταγγελία, το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στις τουαλέτες του καταστήματος εστίασης.
Όπως αναφέρει το tempo24 η 18χρονη ενημέρωσε τις Αρχές και ακολούθησε η κινητοποίηση της Αστυνομίας, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του νεαρού άνδρα.
Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πατρών την Δευτέρα καθώς κατηγορείται για πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στη διαδικασία της Δικαιοσύνης και οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
2
153
51
147
17
67
Δείτε Επίσης

