Ναυαγοσώστες στη Λάρισα επανέφεραν 7χρονο με ΚΑΡΠΑ, είχε ανασυρθεί από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του
Το παιδί διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την περαιτέρω ιατρική φροντίδα και την εκτίμηση της κατάστασής του
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε ένα παιδί, ηλικίας περίπου εφτά ετών, αργά το πρωί της Κυριακής, που αρχικά ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από τη θάλασσα και τον επανέφεραν ναυαγοσώστες με ΚΑΡΠΑ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, το παιδί που έκανε μπάνιο με τους γονείς του σε παραλία του Δήμου Τεμπών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το νερό.
Από ναυαγοσώστες άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), με τις προσπάθειες ευτυχώς να έχουν επιτυχές αποτέλεσμα.
Το παιδί διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την περαιτέρω ιατρική φροντίδα και την εκτίμηση της κατάστασής του.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
66
171
159
184
78
36
Δείτε Επίσης

