216 κλήσεις στην Πυροσβεστική για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων και αφαιρέσεις αντικειμένων λόγω της κακοκαιρίας
Η Πυροσβεστική κλήθηκε 152 φορές για περιστατικά στην Αττική, κυρίως στον δήμο Αθηναίων και σε περιοχές των δυτικών προαστίων
Συνολικά 216 κλήσεις έχει δεχτεί η Πυροσβεστική σήμερα (24/7) για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων και αφαιρέσεις αντικειμένων λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα.
Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική δέχτηκε 194 κλήσεις για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων και αφαιρέσεις αντικειμένων και 22 για απεγκλωβισμούς ατόμων από ανελκυστήρες.
Μόνο σε περιοχές της Αττικής – οι περισσότερες από το δήμο Αθηναίων και περιοχές των δυτικών προαστίων – η Πυροσβεστική κλήθηκε 152 φορές για κοπές δένδρων, αντλήσεις υδάτων και αφαιρέσεις αντικειμένων καθώς και 5 φορές για απεγκλωβισμούς ατόμων από ανελκυστήρες.
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται σε διασπορά και επεμβαίνουν κατά τόπους για την αντιμετώπιση των συμβάντων.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
23
2
104
18
5
116
Δείτε Επίσης

