spot_imgspot_img

Related Posts

Top 5 This Week

Χριστίνα Πολίτη: Δεν έχω τσακωθεί με την Άννα Βίσση, βλέπω αυτό με το unfollow και είναι παιδιάστικο, 15χρονα τα κάνουν αυτά

Κανένας τσακωμός δεν έχει υπάρξει με την Άννα Βίσση σύμφωνα με όσα δήλωσε η Χριστίνα Πολίτη, η οποία ανέφερε πως βλέπει να γράφεται παντού για το unfollow που έγινε από την πλευρά της τραγουδίστριας, γεγονός που θεωρεί παιδιάστικο, κάτι που κάνουν τα 15χρονα.

Η κοσμικογράφος ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό« την Τρίτη 28 Απριλίου και ο Γιώργος Λιάγκας βρήκε την ευκαιρία να τη ρωτήσει για τις φήμες που θέλουν τις δύο γυναίκες να μην μιλούν πια, με την Άννα Βίσση να μην ακολουθεί την πρώτη στα social media: «Θα σε ρωτήσω εγώ κι εσύ απάντησε όπως θέλεις. Καταλαβαίνουμε ότι με τη Βίσση δεν κάνετε παρέα πια», είπε ο παρουσιαστής.

Η Χριστίνα Πολίτη τότε του απάντησε πως δεν ήθελε να το συζητήσει: «Αυτό δεν θα το συζητήσω το θέμα, είπα, εδώ. Εσύ να με ρωτήσεις κι εγώ θα σου πω να πάμε παρακάτω. Μου λένε “Θα πας στον Λιάγκα; Είναι προβλέψιμος”, θέλω να κάνουμε τα απρόβλεπτα», δήλωσε.

Ο παρουσιαστής, ωστόσο, επέμεινε: «Θα σε πάω αλλιώς. Το “Αιγαίο” σου αρέσει;», τη ρώτησε και η ίδια ανέφερε: «Μου αρέσει πολύ το “Αιγαίο”, μου αρέσουν όλα τα τραγούδια της και δεν θέλω να βγάλω καμία λεζάντα σήμερα για το ίδιο θέμα, γιατί το θεωρώ παιδαριώδες. Γι’ αυτό λέω ότι θέλω να μιλήσουμε σε ένα επίπεδο ηλικίας πιο κυριλέ».

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν έχει τσακωθεί με την Άννα Βίσση: «Όχι, δεν έχω τσακωθεί με την Άννα. Κανένας δεν έχει τσακωθεί. Δεν νομίζω ότι είμαι μόνο εγώ στη ζωή της, μπορεί να έχει τσακωθεί και με άλλους ανθρώπους και τα ξαναφτιάχνει, όπως κι εγώ, απλά δεν παίρνουν δημοσιότητα. Δυστυχώς με τα Instagram και όλα αυτά, βλέπω πάρα πολύ αυτό το πράγμα με το unfollow, το βλέπω παντού και λέω ότι είναι παιδιάστικο, δηλαδή 15χρονα τα κάνουν αυτά», είπε η Χριστίνα Πολίτη.

Δείτε το βίντεο

Όπως επισήμανε, οι προτεραιότητες των ανθρώπων αλλάζουν και πως πολλές φορές οι άνθρωποι απομακρύνονται και ξανάρχονται κοντά λόγω αυτών: «Εμένα δεν έχει φύγει κανένας άνθρωπος από τη ζωή μου. Δεν έχει σημασία αν δεν κάνεις παρέα τώρα, γιατί μπορεί να κάνεις μετά από έναν μήνα ή να σε πάρει τηλέφωνο και να έρθεις πίσω. Έχω χαθεί με ανθρώπους αλλά ποτέ δεν έχω σπάσει με ανθρώπους που ήταν σημαντικοί. Λες να μην ξαναμιλήσουμε ποτέ με την Άννα; Είναι χαζό. Άμα ήταν ένα σημαντικό θέμα, δεν θα ερχόμουν κιόλας», δήλωσε η Χριστίνα Πολίτη κλείνοντας.

«Έχει ο καιρός γυρίσματα, όπως λέει και μία άλλη τραγουδίστρια»

Σε συνέντευξη που είχε δώσει την Πέμπτη 16 Απριλίου στην εκπομπή «Στούντιο 4», η Χριστίνα Πολίτη είχε ερωτηθεί ξανά για το unfollow της τραγουδίστριας και είχε πει:  «Τα συναισθήματα για τους ανθρώπους μου είναι καταγεγραμμένα, τα ξέρουν όλοι και δεν αλλάζουν από τη μία ημέρα στην άλλη. Ανοίγουμε την παρένθεση και την κλείνουμε αργότερα, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα, όπως λέει και μία άλλη τραγουδίστρια» και τόνιζε: «Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος, αλλά δεν γράφουν πάνω μου αυτά που πρέπει να ξεπεραστούν, με στενοχωρούν θέματα υγείας. Αυτά δεν μπορώ να τα αντιμετωπίσω πια και να τα ξεπεράσω. Όλα τα άλλα μου φαίνονται σαχλαμάρες, είναι πράγματα αστεία, ακόμα και αυτό θα περάσει».

Σε ερώτηση για το πώς θα ήθελε να εξελιχθεί η σχέση της με την Άννα Βίσση, η κοσμικογράφος έκανε ένα σχόλιο για την απήχηση που έχει η προγραμματισμένη συναυλία της στο ΟΑΚΑ για τον Σεπτέμβριο: «Θα δούμε, εδώ η γυναίκα κάνει sold out το ΟΑΚΑ σε 5 λεπτά. Νομίζω έχει άλλα πράγματα να ασχοληθεί, αργότερα θα τα πούμε. Το αντιμετωπίζω σαν να έχει συμβεί σε κάποιον τρίτο και προσπαθώ πάντα και πιστεύω και σε πιο σοβαρά πράγματα, ότι οι άνθρωποι πρέπει να μιλάνε μεταξύ τους και να μην βγαίνουν να γίνονται δημόσια ρόμπα. Για οποιονδήποτε λόγο. Δεν είμαι υπέρ της θυματοποίησης. Εάν ανοίξουμε το στόμα μας και πούμε τι έχει γίνει από πίσω είναι πραγματικά θλιβερό».

Popular Articles