Tuesday, August 26, 2025
spot_imgspot_img

Related Posts

Top 5 This Week

Fed: Ο δικηγόρος της Λίζα Κουκ θα υποβάλει αγωγή κατά της προσπάθειας του Τραμπ να την απολύσει

Ο δικηγόρος της Λίζα Κουκ της Fed θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της προσπάθειας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να την απολύσει.

“Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν έχει την εξουσία να απομακρύνει την κυβερνήτη της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Λίζα Κουκ”, δήλωσε ο δικηγόρος Άμπε Λόουελ σε δήλωση που έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους δημοσιογράφους, όπως μεταδίδει το Reuters.

“Η απόπειρά του να την απολύσει, βασιζόμενη αποκλειστικά σε μια επιστολή παραπομπής, στερείται οποιασδήποτε πραγματικής ή νομικής βάσης. Θα καταθέσουμε αγωγή αμφισβητώντας αυτή την ενέργεια”, σημείωσε.

Ένα μέλος της κυβέρνησης Τραμπ υπέβαλε παραπομπή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικά με ισχυρισμούς που αφορούν υποθήκες που έλαβε η Κουκ στη Γεωργία και το Μίσιγκαν.

Popular Articles