Monday, July 21, 2025
spot_imgspot_img

Related Posts

Top 5 This Week

Μία Σεΐχα από τη Μάνη: Η εγγονή του διαβόητου Γρηγοράκου χώρισε τον πάμπλουτο σύζυγό της μέσω Instagram και βρήκε τον ράπερ της καρδιάς της

Ενα παλιό αραβικό ρητό που λέει «ποτέ μην ανοίγεις μια πόρτα αν δεν μπορέσεις να την κλείσεις» φέρεται να είναι ένα από τα αγαπημένα της 31χρονης πριγκίπισσας Σεΐχα Μάχρα.

Η κόρη του ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ και της Ελληνίδας Ζωής Γρηγοράκου είναι ένα αρκετά συζητημένο πρόσωπο για δύο λόγους.

Αρχικά για το επίθετο της μητέρας της, που έγινε γνωστό τη δεκαετία του ’90 στην Ελλάδα λόγω του πατέρα της Βασίλη Γρηγοράκου και των αδερφών της Νικ και Τέντι, που διαμόρφωσαν τη νέα οπτική της λεγόμενης Greek Mafia.

Αντίθετα, το δικό της γνώρισε μια απίστευτη δημοσιότητα όταν πέρυσι τον Ιούλιο χώρισε με μια σιβυλλική ανάρτηση στο Instagram τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, σεΐχη Μάνα Αλ Μακτούμ.

Το έπραξε κάνοντας χρήση της μεθόδου triple talaq, η οποία όμως χρησιμοποιείται κατά 99% από τους άνδρες σε χώρες της Μέσης Ανατολής.

Όταν θέλουν διαζύγιο εξπρές από κάποια ή κάποιες από τις συζύγους τους, λένε στη γυναίκα τη λέξη «σε χωρίζω» τρεις φορές, που λύνει αυτόματα τον γάμο σύμφωνα με τη Σαρία.

Η Σεΐχα Μάχρα το πήρε πάνω της κι έγραψε: «Αγαπημένε μου σύζυγε, καθώς είσαι απασχολημένος με άλλες συντροφιές, ανακοινώνω το διαζύγιό μας. Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω. Να προσέχεις, η πρώην σύζυγός σου». Εναν χρόνο μετά το κατά κάποιον τρόπο online διαζύγιο που την έκανε διάσημη εντός και εκτός αραβικού κόσμου, η πριγκίπισσα με ρίζες από τη Λακωνική Μάνη κάνει μια νέα αρχή, αφού είναι πλέον ερωτευμένη με τον διάσημο ράπερ Φρεντς Μοντανά!

Μία Σεΐχα από τη Μάνη: Η εγγονή του διαβόητου Γρηγοράκου χώρισε τον πάμπλουτο σύζυγό της μέσω Instagram και βρήκε τον ράπερ της καρδιάς της
Το δημοσίευμα του «ΘΕΜΑτος» για την προίκα διαζυγίου 3 δισ.
Μία Σεΐχα από τη Μάνη: Η εγγονή του διαβόητου Γρηγοράκου χώρισε τον πάμπλουτο σύζυγό της μέσω Instagram και βρήκε τον ράπερ της καρδιάς της
Η ανάρτηση με την οποία η Σεΐχα Μάχρα πληροφόρησε τον σεΐχη Μάνα Αλ Μακτούμ ότι τον χωρίζει

Το περιοδικό «VIBE» «συνέλαβε» το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες σε μια ρομαντική βόλτα στο Παρίσι, ενώ η Σεΐχα Μάχρα ανέβασε ένα στόρι στο Instagram. Σε αυτό εμφανίζονται τα χέρια τους να κρατάνε ένα λουκέτο με φόντο τον πύργο του Αϊφελ, στο οποίο φιγουράριζε ένα emoji καρδιά, μια έμμεση επιβεβαίωση του φρέσκου ειδυλλίου που έφερε ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο της κατά το ήμισυ Ελληνίδας πριγκίπισσας.

Η γνωριμία και ο έρωτας

Ο Αμερικανομαροκινός Φρεντς Μοντανά με τους 45.000.000 ακόλουθους στο Instagram γνώρισε τη Σεΐχα Μάχρα, το ελληνικό όνομα της οποίας είναι Χριστίνα, πριν από έναν περίπου χρόνο. Για την ακρίβεια, όπως λένε καλά ενημερωμένες πηγές, η πρώτη επαφή έγινε πέρυσι το φθινόπωρο, με την πριγκίπισσα να μετράει μόλις τρεις μήνες χωρισμένη από τον δισεκατομμυριούχο άντρα της. Η κίνησή της να χωρίσει, με μια κατ’ εξοχήν αντρική μέθοδο για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ήταν κάτι που του έκανε τρομερή εντύπωση και φέρεται να το συζήτησε πολύ με τη Μάχρα σε κάποιες συναντήσεις τους στο Ντουμπάι πέρυσι.

Μία Σεΐχα από τη Μάνη: Η εγγονή του διαβόητου Γρηγοράκου χώρισε τον πάμπλουτο σύζυγό της μέσω Instagram και βρήκε τον ράπερ της καρδιάς της

Για την ακρίβεια, εθεάθησαν μαζί στο «Four Seasons», αλλά δεν κάθονταν δίπλα-δίπλα και όπως ειπώθηκε ήταν μαζί με μεγάλη παρέα φίλων τους, ενώ τους είδαν και σε ένα σαφάρι στην έρημο. Εκεί όπου ο Μοντανά -κατά κόσμο Καρίμ Κάρμπουχ- εντρύφησε για λίγο στη ζωή της ερήμου και τα τοπικά έθιμα, αφού είναι Μαροκινός στην καταγωγή.

Η πολύ καλή χημεία που είχαν από την αρχή της γνωριμίας τους, ο ράπερ και η πριγκίπισσα, συνέβαλλε τα μέγιστα στο να έρθουν πιο κοντά σταδιακά και να προχωρήσουν. Η σχέση έφυγε από το φιλικό επίπεδο και πέρασε σε αυτό που αποκαλούμε δεσμό, τον οποίο αρχικά τουλάχιστον οι δύο πρωταγωνιστές δεν ήθελαν να γνωστοποιήσουν. Το έπραξαν όταν έκριναν ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή, γι’ αυτό και πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι βγήκε και δημοσιοποιήθηκε η πρώτη κοινή τους φωτογραφία, να περπατάνε μαζί κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Περισσότερες φωτογραφίες αναμένονται το προσεχές διάστημα, αλλά όχι με καταιγιστικό ρυθμό, αφού η πριγκίπισσα με τις ελληνικές ρίζες είναι πολύ προσεχτική σε ό,τι έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι πλέον σε μια νέα σχέση. Οι γαλαζοαίματοι, άλλωστε, δεν συνηθίζεται να σχολιάζουν τα ειδύλλια που έχουν εγκριθεί από τις οικογένειες, απλώς περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις του αρραβώνα αρχικά και του γάμου αργότερα.

Στην περίπτωση της αγαπημένης κόρης του Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, ο νέος της σύντροφος όχι μόνο δεν είναι γαλαζοαίματος, αλλά έρχεται από έναν άλλο κόσμο, εντελώς διαφορετικό.

Παραμένει άγνωστο αν η Μάχρα έχει γνωρίσει τον νέο της σύντροφο στη μητέρα της Ζωή Γρηγοράκου -κάποιοι το θεωρούν δεδομένο-, η οποία ήταν πάντα δίπλα της, σε όλες τις χαρούμενες, αλλά το κυριότερο στις δύσκολες στιγμές που έζησε η κόρη της.

Μία Σεΐχα από τη Μάνη: Η εγγονή του διαβόητου Γρηγοράκου χώρισε τον πάμπλουτο σύζυγό της μέσω Instagram και βρήκε τον ράπερ της καρδιάς της
Μία Σεΐχα από τη Μάνη: Η εγγονή του διαβόητου Γρηγοράκου χώρισε τον πάμπλουτο σύζυγό της μέσω Instagram και βρήκε τον ράπερ της καρδιάς της
Φωτογραφίες από μια ρομαντική βόλτα στο Παρίσι με τον Φρεντς Μοντανά

Το κορίτσι από τη Μάνη

Μέχρι πέρυσι κανείς δεν είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα με μια νεαρή πριγκίπισσα, ένα μόνο από τα 29 παιδιά του ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ.

To πώς ο πατέρας της γνώρισε τη μητέρα της παραμένει ένα μυστήριο, από αυτά που είναι συνήθη σε ό,τι αφορά την προσωπική ζωή των βασιλέων και των ηγετών στη Μέση Ανατολή. Ουσιαστικά, δεν υπάρχει ούτε μία δημόσια αναφορά για το πώς και ποιος τους έφερε σε επαφή για πρώτη φορά, τη σχέση τους, τον γάμο τους που είχε ως αποτέλεσμα τη γέννηση της Μάχρα, η οποία βαπτίστηκε με το όνομα Χριστίνα, αλλά και το διαζύγιό τους.

Η Ζωή Γρηγοράκου φέρεται να είχε φύγει από την Ελλάδα λίγο πριν τα μέσα της δεκαετίας του ’90, όταν και γνώρισε τον μελλοντικό ηγέτη των Εμιράτων, ο οποίος το 1995 πήρε το χρίσμα του διαδόχου από τον αδερφό του Μακτούμ.

Μία Σεΐχα από τη Μάνη: Η εγγονή του διαβόητου Γρηγοράκου χώρισε τον πάμπλουτο σύζυγό της μέσω Instagram και βρήκε τον ράπερ της καρδιάς της
Η Σεΐχα Μάχρα με τη μητέρα της Ζωή Γρηγοράκου. Η αγαπημένη κόρη του ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει τεράστια προσωπική περιουσία

Η κόρη τους γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου του 1994 και, όπως έχει δηλώσει η ίδια στο «Harper’s Bazzar Arabia», μεγάλωσε και με τους δύο γονείς της, παρά το διαζύγιο που πήραν.

Ο πατέρας της παντρεύτηκε τουλάχιστον έντεκα φορές, αλλά πήρε διαζύγιο απ’ όλες τις συζύγους του, πλην της Χιντ Μπιν Μακτούμ, την οποία νυμφεύθηκε το 1979, με την οποία είναι πρώτα ξαδέρφια και του χάρισε 12 παιδιά. Είχε όμως πάντοτε μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Μάχρα, την οποία η μητέρα της μεγάλωσε, μπολιάζοντάς την με μπόλικη Μάνη, τον τόπο καταγωγής της. Μεγαλώνοντας, η νεαρή πριγκίπισσα έμαθε να μιλάει άψογα την ελληνική γλώσσα όπως και τα αραβικά, ενώ σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου και στην αποφοίτησή της η Ζωή Γρηγοράκου ήταν φυσικά παρούσα.

Η Μάχρα είχε πάντα μια ιδιαίτερη σχέση με τον πολυάσχολο πατέρα της, ο οποίος φέρεται να της έδωσε σιωπηλά την έγκρισή του για να χωρίσει τον άπιστο σύζυγό της on line στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Eπισκέπτεται συχνά την Ελλάδα ινκόγκνιτο, μετά τον γάμο της έκανε το καλοκαίρι του 2013 διακοπές στη Μύκονο, ενώ λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα, το οποίο ονόμασε «Divorce».

Κοστίζει 300 ευρώ και έγινε δημοφιλές ίσως επειδή αυτή που το εμπνεύστηκε έδειξε ότι ακόμη και σε κοινωνίες που είναι εδώ και αιώνες ανδροκρατούμενες, μια γυναίκα τολμάει να χωρίσει τον σύζυγό της με μια ανάρτηση.

Η ζωή μετά

Η προσωπική περιουσία της πριγκίπισσας αγγίζει τα 300.000.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτή το ποσό που δικαιούται από την προσωπική περιουσία του πατέρα της, η οποία προσδιορίζεται σε 15.000.000.000 ευρώ. Η κόρη της γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο και αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή της 31χρονης Μάχρα, η οποία έναν χρόνο μετά το διαζύγιο επέλεξε για σύντροφό της τον γνωστό ράπερ. Κάποιον δηλαδή εντελώς διαφορετικό από τον πρώην της σύζυγο, που ήταν ο τυπικός δισεκατομμυριούχος πρίγκιπας, ένας από τους δεκάδες που υπάρχουν στα Εμιράτα.

Ο Φρεντς Μοντανά, αντίθετα, μετακόμισε στην Αμερική όταν ήταν πιτσιρικάς δεκατριών χρόνων, μαζί με την οικογένειά του, που άφησε το Μαρόκο αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Θα ανδρωθεί στο Νότιο Μπρονξ, και όταν δύο χρόνια μετά ο πατέρας του ζητάει από την οικογένεια να γυρίσουν πίσω, η μητέρα του αρνείται να το πράξει. Είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί και ο 16χρονος Μοντανά βρίσκεται ξαφνικά προ των ευθυνών του, αφού το επίδομα της πρόνοιας δεν είναι αρκετό και αυτός είναι πλέον ο άνδρας του σπιτιού.

Μία Σεΐχα από τη Μάνη: Η εγγονή του διαβόητου Γρηγοράκου χώρισε τον πάμπλουτο σύζυγό της μέσω Instagram και βρήκε τον ράπερ της καρδιάς της
Ο Αμερικανομαροκινός ράπερ Φρεντς Μοντανά

Οταν το ραπ μπήκε στη ζωή του, εισήλθαν σε αυτή και πολλά άλλα, όπως οι κακές παρέες, ενώ το 2003 αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν δύο άτομα που τον περίμεναν να βγει από ένα στούντιο ηχογράφησης στο Μπρονξ.

Γλίτωσε από θαύμα και στα χρόνια που ακολούθησαν έχτισε μια δυνατή καριέρα, συνεργάστηκε με τον Ντρέικ και την Κάρντι Μπι, έχει 45.000.000 ακόλουθους, έναν γάμο που κατέληξε σε διαζύγιο και ένα παιδί.

Πριν από λίγα χρόνια ξόδεψε περί τα 4.000.000 ευρώ για να αγοράσει το σπίτι της Σελένα Γκόμεζ στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, ενώ πριν από λίγες ημέρες εθεάθη με τη Σεΐχα Μάχρα σε αραβικό εστιατόριο να χαμογελούν χαρούμενοι.

Ο ίδιος δεν έχει ανεβάσει ακόμη ένα στόρι με την αγαπημένη του στα δικά του social media, όμως αυτό είναι κάτι που θα συμβεί κάποια στιγμή, μετά τα αποκαλυπτήρια της σχέσης του με την κατά το ήμισυ Ελληνίδα πριγκίπισσα.

Popular Articles