Συμμορίες «ρημάζουν» σπίτια στα Γλυκά Νερά – «Έσπασαν με λοστούς την πόρτα, πήραν τα πάντα»
Συμμορίες «ρημάζουν» σπίτια στα Γλυκά Νερά – «Έσπασαν με λοστούς την πόρτα, πήραν τα πάντα»
«Με μια βαριοπούλα τεράστια σπάσανε παράθυρα σπάσανε τζάμια, βγήκε γυναίκα μεγάλη σε ηλικία 80 ετών και να φωνάζει “βοήθεια, βοήθεια” και μετά βγήκαν οι γείτονες και άρχιζαν να πηδούν από τα παράθυρα και έφυγαν», δηλώνει κάτοικος

Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι των Γλυκών Νερών, καθώς συμμορίες εισβάλλουν διαρκώς σε σπίτια προκειμένου να αρπάξουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.
Όπως φαίνεται και σε ένα από τα βίντεο που εξασφάλισε το MEGA, 4 κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε μονοκατοικία της περιοχής και σπάνε με λοστούς την μπαλκονόπορτα του ισογείου.
Αφού έκαναν τους χώρους άνω κάτω, αποχώρησαν με σακούλες και τσάντες γεμάτες με τα κλοπιμαία – στις 9 το βράδυ. Ο συνεργός τούς περίμενε σε ένα κλεμμένο SUV και μέσα σε δευτερόλεπτα έγιναν καπνός.
«Έσπασαν με λοστούς την πόρτα και την μπαλκονόπορτα, πήραν τα πάντα, χρυσαφικά μεγάλης αξίας και οικονομικής και συναισθηματικής, πολύ ακριβά ρολόγια 1500 ευρώ και βγήκαν σαν κύριοι από την πόρτα αφού ξεκλείδωσαν από μέσα. Υπήρχε σκύλος μέσα στην περίφραξη ο οποίος μετά από μέρες ήταν πολύ χάλια, φοβισμένος, ίσως να του έριξαν και κάτι», δήλωσε ένας από τους κατοίκους που έπεσε θύμα κλοπής.
Σε άλλο βίντεο φαίνεται άλλη συμμορία, τριών ατόμων, να μπαίνει σε αυλή σπιτιού της περιοχής. Ο πρώτος προσπάθησε να καταλάβει εάν οι ένοικοι είναι μέσα στο σπίτι ακολουθούμενος από τους δύο συνεργούς του, ενώ στο αυτοκίνητο τους περίμενε ο τσιλιαδόρος.
«Με μια βαριοπούλα τεράστια σπάσανε παράθυρα σπάσανε τζάμια βγήκε η γυναίκα η φουκαριάρα μεγάλη σε ηλικία 80 ετών και να φωνάζει “βοήθεια, βοήθεια” και μετά βγήκαν οι γείτονες και άρχιζαν να πηδούν από τα παράθυρα και έφυγαν», δηλώνει έτερος κάτοικος.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-









Δείτε Επίσης