8.3 C
London
Tuesday, March 11, 2025

MasterChef 2025: Δεν πρόλαβε να βγάλει πιάτο και αποχώρησε – Η ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά – ΒΙΝΤΕΟ

Date:

Related stories

Καρανίκας για Ακρίτα: Δημαγωγός και σούργελο σε μια συσκευασία

Ο Νίκος Καρανίκας σχολίασε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα,...

Η Αθήνα ανεβαίνει – Θα κάψουν πάλι οι μολότοφ την καρδιά της;

Το νέο κύμα συλλαλητηρίων για το δυστύχημα των Τεμπών -με ή χωρίς βίαια έκτροπα, μολότοφ, πετροπόλεμο και δακρυγόνα- οδηγεί το κέντρο της Αθήνας για μία ακόμη φορά στο γνώριμο σταυροδρόμι: Από τη μία η προοπτική του μπάχαλου, της παράλυσης και της απαξίωσης, της παλινδρόμησης σε μια κατάσταση βαθέως μαρασμού. Ο,τι βίωσε, δηλαδή, το κέντρο κατά…

Media

MasterChef 2025: Δεν πρόλαβε να βγάλει πιάτο και αποχώρησε – Η ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά – ΒΙΝΤΕΟ

Αυλαία έριξε το βράδυ της Δευτέρας (10/03/2025) η εβδομάδα – αφιέρωμα στον Σωτήρη Κοντιζά στο MasterChef. Στη δοκιμασία αντιγραφής διαγωνίστηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, καλούμενοι να αναπαράγουν ένα απαιτητικό πιάτο – έκπληξη.

Ο καλεσμένος σεφ Δημήτρης Πολλάλης παρουσίασε ένα εξαιρετικά δύσκολο πιάτο, το οποίο έπρεπε να αντιγράψουν ο Αλέξανδρος, ο Παναγιώτης, η Μαίρυλιν και ο Τάσος. Ο διαγωνιζόμενος που θα είχε το πιο αδύναμο αποτέλεσμα θα αποχωρούσε από το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Η δοκιμασία αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολη για τον Τάσο και τη Μαίρυλιν, καθώς δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν πλήρως τις προσπάθειές τους.

Τελικά, ο Τάσος Μάμας αποχώρησε, παρά το γεγονός ότι έφτιαξε το καλύτερο ψωμί της δοκιμασίας. Οι κριτές έκριναν πως το πιάτο του είχε λιγότερα στοιχεία από αυτό της Μαίρυλιν, γεγονός που του κόστισε τη συνέχιση στο διαγωνισμό.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε χαρακτηριστικά: «Τάσο, είχαμε ενδεχομένως το καλύτερο ψωμί που δοκίμασα σήμερα, αλλά έλειπαν τα 3/4 από το ζητούμενο».

Ο Τάσος, λίγο πριν αποχωρήσει, δήλωσε: «Το ταξίδι μου στο παιχνίδι ήταν πάρα πολύ σύντομο. Χάρηκα που βρέθηκα κοντά σας. Ο επόμενός μου στόχος μετά από εδώ είναι να συνεχίσω την εκπαίδευσή μου ως μάγειρας. Είμαι νέος στο επάγγελμα, θα προσπαθήσω να μάθω ακόμα περισσότερα πράγματα, να εξασκήσω τις τεχνικές μου και να κάνω μαγειρικά ταξίδια».

Latest stories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here