Νίκος Χατζηνικολάου: Η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» συνεχίζει ακάθεκτη, όσο αντέχω
Media
![Νίκος Χατζηνικολάου](https://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2023/09/nikos-xatzinikolaou-scaled.jpg)
Ο Νίκος Χατζηνικολάου έδωσε το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών που κάλυψαν την εκδήλωση και μίλησε για την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».
Σε ερώτηση που δέχθηκε για το φλουρί της βασιλόπιτας του ANT1, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε ότι: «Δεν μπορώ να κάνω τέτοια πρόβλεψη, ελπίζω να έχει μπει σωστά και να γίνει όλη η διαδικασία τίμια. Κάποτε στα κόμματα, δεν ξέρω αν το θυμάστε, το φλουρί έπεφτε πάντα στον πρόεδρο του κόμματος».
Μιλώντας για την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέφερε πως: «Η εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” έχει μια ιστορία πάνω από 30 χρόνια και συνεχίζει ακάθεκτη όσο αντέχω».
«Δεν υπάρχουν gossip ερωτήσεις στην εκπομπή αυτή. Υπάρχουν ερωτήσεις καρδιάς και ψυχής!», τόνισε.