Τσιάρας: Ένα λεκτικό λάθος δεν μπορεί να ακυρώνει τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση για τον Έβρο
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπογράμμισε ότι ο Έβρος δεν είναι η άκρη, αλλά η αρχή της Ελλάδας και της Ευρώπης
«Ένα λεκτικό λάθος δεν μπορεί να ακυρώνει την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση για τον Έβρο» τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας, μιλώντας στο ΔΕΛΤΑ News.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την επίσκεψή του στον Έβρο, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Τσιάρας είχε δηλώσει: «Πάντως να ξέρετε – και το λέω πολύ ειλικρινά – ότι πέραν της προσωπικής μου περιοχής, που για ευνόητους λόγους βρίσκομαι σχετικά τακτικά, είναι ο πρώτος νομός που βρίσκομαι εκτός Ελλάδος και αυτό νομίζω έχει πολύ μεγάλη σημασία».
Ο κ. Τσιάρας ανέφερε ότι, όσοι εκμεταλλεύονται ένα λεκτικό λάθος για δημιουργία εντυπώσεων, «απλώς αποπροσανατολίζουν από την ουσία: τη στήριξη των παραγωγών του Έβρου, που ανακοίνωσα από την Αλεξανδρούπολη».
Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ο Έβρος δεν είναι η άκρη, αλλά η αρχή της Ελλάδας και της Ευρώπης, όπως είχε δηλώσει στις 3 Οκτωβρίου 2024 στην Ορεστιάδα.
Ειδήσεις σήμερα:
Θόδωρος Χαριτόπουλος: «Έφυγε» ο μπάτλερ του Καραμανλή – Ξεκίνησε από τη Μύκονο και έγινε μέχρι και ρόλος στους 10 Μικρούς Μήτσους
Διπλή τραγωδία στην Κρήτη – Γυναίκα πέθανε μετά την κηδεία του συζύγου της
Γιώργος Μαυρίδης: Σε νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας ο παρουσιαστής
-