«Για εμάς δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι ο παραβάτης», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, αναφερόμενη στη σύλληψη του Χρήστου Μάστορα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
«Μιλάμε για πλημμεληματική παράβαση που δικαιολογεί τη διαδικασία του αυτοφώρου, για αυτό και ακολουθήθηκε σε αυτή την περίπτωση. Άλλωστε ο νόμος είναι ξεκάθαρος: το όριο για το αυτόφωρο είναι 0,6. Στην περίπτωση του ήταν 0,8», είπε η κυρία Δημογλίδου στο MEGA. Προβλέπεται εξάμηνη αφαίρεση διπλώματος σε άτομα που οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ η κυρία Δημογλίδου ανέφερε πως στην περίπτωση του Χρήστου Μάστορα «τον λόγο έχει η δικαιοσύνη».
Στον τραγουδιστή, εκτός από την αφαίρεση διπλώματος και το πρόστιμο βεβαιώθηκε και παράβαση για επικίνδυνη οδήγηση εξαιτίας του ελιγμού που είπαν οι αστυνομικοί πως έκανε για να διαφύγει από το πρώτο μπλόκο στη Σταδίου. «Για να είμαστε δίκαιοι, μετά το αλκοτέστ, μόλις του ανακοινώθηκε πως θα συλληφθεί, δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα» είπε η Κωνσταντία Δημογλίδου.
Ο Χρήστος Μάστορας συνελήφθη μετά το αλκοτέστ στην πλατεία Ομονοίας, αφού είχαν ενημερωθεί οι αστυνομικοί για να τον σταματήσουν. «Το λέω να το γνωρίζουν και άλλοι οδηγοί που μπορεί να σκεφτούν να διαφύγουν, ενημερώνονται όλα τα μπλόκα για να μην μπορεί να ξεφύγει κάποιος τον έλεγχο. Και όχι γιατί οι αστυνομικοί θέλουν να τιμωρήσουν αλλά για την δική μας και τη δική τους ασφάλεια», ανέφερε η κυρία Δημογλίδου.
Ο τραγουδιστής, που θα δικαστεί στις 6 Φεβρουαρίου, με ανάρτηση που έκανε απόψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απολογήθηκε δημοσίως, αναγνωρίζοντας το λάθος του.
Στο Instagram Story που δημοσίευσε, ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι το αλκοόλ «δεν είναι καλός σύμβουλος», τονίζοντας ότι οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους. Έγραψε επίσης ότι δεν είναι άγιος και ότι είναι διατεθειμένος να πληρώσει για τα λάθη του.
Ο Χρήστος Μάστορας παραδέχτηκε ότι το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος, τονίζοντας ότι οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους. Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος… Ήταν ένα όμορφο βράδυ σε μια έξοδο με το κορίτσι μου και την παρέα της γεμάτο γέλιο όνειρα και καλή διάθεση, που όμως στο τέλος μας βγήκε ξινό… Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και εγώ τον αγνόησα πιάνοντας το τιμόνι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Οι αστυνομικοί έκαναν την δουλειά τους και μετά τα τελευταία γεγονότα δεν μπορούν ούτε πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουν εκπτώσεις στα μέτρα ασφαλείας».
Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής εξήγησε ότι είναι έτοιμος να πληρώσει για τα λάθη του και να γίνει καλύτερος. «Όλοι επαγγελματίες, ευγενικοί και πάνω απ’ όλα άνθρωποι που νοιάζονται για τη δικαιοσύνη που προστατεύει τους υπεύθυνους από του ανεύθυνους. Από τον εισαγγελέα μέχρι την Δικαστή ένιωσα παρακολουθώντας και άλλες υποθέσεις πως όλοι φροντίζουν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν είμαι άγιος και ούτε αλάνθαστος, είμαι όμως εδώ για να διορθώσω τα λάθη μου και να γίνω καλύτερος. Ευχαριστώ τόσο πολύ όλους τους φίλους που έστειλαν», πρόσθεσε.
Ειδήσεις σήμερα:
«Το ρήγμα αντιστέκεται στο να σπάσει, νομίζω θα ανέβουν και άλλο τα μεγέθη» λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος για τους σεισμούς στη Σαντορίνη
Απόκοσμες εικόνες στην Κόκκινη παραλία της Σαντορίνης – Έπεσαν ολόκληρα κομμάτια βράχων, έκλεισε για το κοινό
«Στα κάγκελα» η Τουρκία για την Αστερομάτα: Αν μιλάει για τη Γενοκτονία των Ποντίων, θα μεταφέρουμε τη δυσφορία μας στο υψηλότερο επίπεδο