ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ – Όλγα Γεροβασίλη: Έχει ήδη κριθεί, ο Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος – Έχει επάγγελμα σήμερα, εκτός του ότι θέλει να γίνει πρόεδρος;

Σφοδρή επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, για τον οποίο είπε, μεταξύ άλλων, ότι υλοποιεί σχέδιο και απαξιώνει όλο τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και εργαζομένους στο κόμμα, εξαπέλυσε η Όλγα Γεροβασίλη, «ξεκόβοντας» συζητήσεις και σενάρια αναφορικά με την υποψηφιότητα του πρώην προέδρου στις νέες κάλπες που θα στηθούν.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4xbo0g0m6yx)

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live news, η αντιπρόεδρος της Βουλής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει αντικαταστατική διαδικασία. Όλα έγιναν με βάση το καταστατικό και τον οδικό χάρτη, που λίγο παλαιότερα είχε ψηφίσει και η πλευρά Κασσελάκη. Όλα έγιναν όπως πρέπει. Δεν μπαίνουν άλλα ζητήματα σε αυτό».

Και συνέχισε: «Αυτό το κόμμα έκρινε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να το εκπροσωπήσει ως πρόεδρος. Το έκρινε με τη μομφή. Έχει τελειώσει αυτό. Επομένως, πώς είναι δυνατόν κάποιον που κρίνω ότι δεν μπορεί να με εκπροσωπήσει και να με αντιπροσωπεύσει ως πρόεδρος, του επιτρέπω ξαφνικά να κατέβει στις εκλογές;» διερωτήθηκε.

Μάλιστα, έθεσε το ερώτημα, σε περίπτωση που ο Άδωνις Γεωργιάδης -«ο οποίος είναι πολύ στενοχωρημένος με τις διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε ειρωνικά η κυρία Γεροβασίλη- ήθελε να καταθέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πώς θα μπορούσε να του επιτραπεί κάτι τέτοιο. «Ο παραλληλισμός μου δεν είναι τυχαίος» προσέθεσε.

Συνεχίζοντας την επίθεση κατά Κασσελάκη, η κυρία Γεροβασίλη τον κατηγόρησε ότι «εξαιτίας του ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε δημοσκοπικά στο 7%-8%».

«Τα λάθη του κ. Κασσελάκη είναι επιθετικά και υλοποιεί σχέδιο, απαξιώνει όλο τον κομματικό μηχανισμό και θέλει να ηγηθεί σε αυτό το κόμμα» σχολίασε και συμπλήρωσε:  «Βγήκε προκλητικά κι απαξίωσε εργαζόμενους, έχει επάγγελμα σήμερα ο κ. Κασσελάκης, εκτός του ότι θέλει να γίνει πρόεδρος;».

«Θέλω να γίνει κανονικά το συνέδριο, εκτός αν βάλει βόμβα ο Κασσελάκης» τόνισε ακόμη. «Δεν θα επιτρέψουμε προβοκάτσιες, οφείλουμε να προχωρήσουμε κανονικά».

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατρός στη Μυτιλήνη συνταγογραφούσε μόνο ξημερώματα, χιλιάδες φάρμακα σε κόρη και σύζυγο – Της τηλεφώνησε ο Άδωνις

Υπόθεση Μενέντεζ: Αυτό είναι το γράμμα που υποστηρίζουν ότι αποδεικνύει την κακοποίηση από τον πατέρα τους

Ισχυρές ενδείξεις για μεγάλο κοίτασμα νοτιοδυτικά της Κρήτης – Πιθανόν από την άνοιξη πιάνει δουλειά το γεωτρύπανο

Related posts

Νέα κοινή εμφάνιση Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά σε εκδήλωση του ΕΕΑ – ΦΩΤΟ

timesadmin

Χάρης Δούκας: Νέα παρέμβαση που «δείχνει» υποψηφιότητα – «Θέλω το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει το στοίχημα τώρα – Και θα κάνω ό,τι μπορώ γι’ αυτό»

timesadmin

Μέτρα κατά του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά ζητά από τη Μέτσολα το ΕΛΚ

timesadmin

Πονοκέφαλος η υψηλή αποχή στις ευρωεκλογές – Τα στατιστικά και οι εκτιμήσεις

timesadmin

Συνάντηση Μητσοτάκη με ΥΠΕΞ Γαλλίας: Προτεραιότητες η ανταγωνιστικότητα της ΕΕ και η κοινή ευρωπαϊκή άμυνα

timesadmin

Περιοδεία Μητσοτάκη στη Θεσσαλία – Τα μέτρα για τους πληγέντες στο επίκεντρο σύσκεψης στο δημαρχείο Φαρκαδόνας

timesadmin