ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Απαντά σε όσους τον κατηγορούν για φράξια – «Είναι σε πανικό, είχα και πέρσι τέτοια ιστοσελίδα»

Απαντήσεις σε όσους από χθες τον κατηγορούν για φράξια και για απόπειρα δημιουργίας κόμματος μέσα στο κόμμα μετά την πρόσκλησή του το βράδυ της Τρίτης στους φίλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να πάνε και στη σελίδα “ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ” και να κάνουν και εκεί εγγραφή», δημιουργώντας έτσι μια παράλληλη λίστα μελών, επιχειρεί να δώσει το πρωί της Τετάρτης με ανάρτησή του στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στην ανάρτησή του σημειώνει ότι και «το περσινό site της υποψηφιότητάς μου είχε φόρμα εγγραφής και συμμετοχής, αντίστοιχη με το φετινό» προσθέτοντας με νόημα ότι «τότε ο ιστότοπός μας δεν ήταν “επικίνδυνος” και… αιτία διαγραφής».

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού επαναλαμβάνει ότι «η φωνή μας είναι το Συνέδριο» επιχειρεί να διευκρινίσει ότι ο ίδιος ζητά «(εδώ και μέρες) να γραφτείτε στο isyriza.gr και στις τοπικές ΟΜ μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, για να μπορέσετε να ψηφίσετε εσείς δημοκρατικά για τους συνέδρους σας και όχι ένας στενά ελεγχόμενος κομματικός μηχανισμός αντί για εσάς» ενώ με την ανάρτηση της Τρίτης αυτό που ζητά είναι «να γραφτείτε στη σελίδα odikosmassyriza.gr για να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου, να γίνετε εθελοντές, να είστε δίπλα μας».

«Κάθε μέρα που περνάει, το συνειδητοποιείτε όλο και περισσότερο: Είναι σε πανικό, είναι ικανοί για όλα. Θέλει αγώνα, θέλει πείσμα, θέλει γερό στομάχι, αλλά η επιστροφή της δημοκρατίας στο κόμμα μας είναι πάνω σας» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όλη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Μετά τον αντικαταστατικό «αποκλεισμό» της υποψηφιότητάς μου από τη μειοψηφία της ΚΕ, οι ίδιοι άνθρωποι προσπαθούν να σας αποτρέψουν να μπείτε στο επίσημο site της υποψηφιότητάς μου odikosmassyriza.gr.

Λίγα μόνο λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση του site μας, πανομοιότυπο κείμενο άρχισε να διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μέλη της ΚΕ (με το περιεχόμενο που βλέπετε στις φωτογραφίες, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο).

Αποκαλούν την επίσημη ιστοσελίδα μου «ιστότοπο υπεξαίρεσης προσωπικών δεδομένων» με «παραποίηση του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», «ύποπτο ιστότοπο» που «μολύνει τον σέρβερ σας με ιό ή υλικό παρακολούθησης της προσωπικής σας ζωής» και καλούν ευθέως: «Μην εγγράφεστε σε αυτόν τον ιστότοπο!».

Την ίδια στιγμή, στο πολιτικό πεδίο άρχισαν να διαρρέουν μέσω site της Δεξιάς και δηλώσεων σε τηλεοπτικές εκπομπές ότι δήθεν μέσα από τον προσωπικό μου ιστότοπο κάνουμε… εγγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ (!), φτιάχνουμε «κόμμα μέσα στο κόμμα» (!), ενώ μιλούν πάλι για κυρώσεις και διαγραφές!

Όσο κι αν κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, όταν χάνεται η λογική απαντάει η αλήθεια:

-Το σύνθημα «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες. Αυτό το όνομα έγινε ο επίσημος ιστότοπος της υποψηφιότητάς μου. Κατά τον ίδιο τρόπο πχ το σύνθημα ΣΥΡΙΖΑrestart μπορεί να γίνει site.

-Το περσινό site της υποψηφιότητάς μου είχε τίτλο «ΣΥΡΙΖΑνασυγκρότηση τώρα», το φετινό «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ».

-Το περσινό site της υποψηφιότητάς μου είχε φόρμα εγγραφής και συμμετοχής, αντίστοιχη με το φετινό.

Σας παραθέτω φωτογραφίες τόσο της φετινής όσο και της περσινής φόρμας, τότε που ο ιστότοπός μας δεν ήταν «επικίνδυνος» και… αιτία διαγραφής.

Όντως συμβαίνουν επικίνδυνα πράγματα τις τελευταίες μέρες. Επικίνδυνα για τη Δημοκρατία στο κόμμα μας. Η μόνη μας δύναμη απέναντι στην εκτροπή είναι το Συνέδριο.

Η φωνή μας είναι το Συνέδριο.


Η μόνη μου δύναμη είστε εσείς.

Ζητώ (εδώ και μέρες) να γραφτείτε στο isyriza.gr και στις τοπικές ΟΜ μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, για να μπορέσετε να ψηφίσετε εσείς δημοκρατικά για τους συνέδρους σας και όχι ένας στενά ελεγχόμενος κομματικός μηχανισμός αντί για εσάς.

Ζητώ (με τη χθεσινή μου ανάρτηση) να γραφτείτε στη σελίδα odikosmassyriza.gr για να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου, να γίνετε εθελοντές, να είστε δίπλα μας.

Κάθε μέρα που περνάει, το συνειδητοποιείτε όλο και περισσότερο:


Είναι σε πανικό, είναι ικανοί για όλα.


Θέλει αγώνα, θέλει πείσμα, θέλει γερό στομάχι, αλλά η επιστροφή της δημοκρατίας στο κόμμα μας είναι πάνω σας.

Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ρύθμιση με σοβαρές αλλαγές για την εκτός σχεδίου δόμηση: Βγαίνει η δουλεία διόδου από το σχέδιο της κυβέρνησης

Έλαμψε η Ανθή Φακιδάρη στην πασαρέλα της Victoria’s Secret – Δείτε βίντεο με τον πρώτο «άγγελο» από την Ελλάδα

Η εκπληκτική μεταμόρφωσή του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για την θεατρική παράσταση «Η Φάλαινα» – Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Πολάκης: Δημοσίευσε την περικοπή του μισθού του – «Ετσι για να ικανοποιηθούν και κάποιοι μες στον ΣΥΡΙΖΑ»

timesadmin

Κασσελάκης για Γιώργο Λιάγκα: Ποιος είναι αυτός; – Δείτε βίντεο

timesadmin

ΣΥΡΙΖΑ: Κείμενο των «87» με 100 υπογραφές – Αμφισβητούν ευθέως τον Στέφανο Κασσελάκη

timesadmin

Απόστολος Γκλέτσος για Στέφανος Κασσελάκη: Απογοήτευση το παιδί, ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος

timesadmin

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: «Η Ελλάδα θα συνεχίσει τη στηρίζει την Ουκρανία»

timesadmin

Κυριάκος Μητσοτάκης – Αγρότες: Στις 12 η συνάντηση στο Μαξίμου – Το πακέτο της κυβέρνησης για να συναντηθούν στη μέση

timesadmin