Φανή-Χαλκιά-μετά-τη-βόμβα-στο-beach-bar-του-συζύγου-της:-«Περνάμε-δύσκολα-βρίσκεται-σε-κέντρο-αποκατάστασης»
LIFESTYLE

Φανή Χαλκιά μετά τη βόμβα στο beach bar του συζύγου της: «Περνάμε δύσκολα βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης»

Η Φανή Χαλκιά μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που περνάει μετά την επίθεση στο beach bar του συζύγου της, Λούη Καραμάνο, τον περασμένο Ιούλιο.

Η γνωστή αθλήτρια δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως έχει κινηθεί νομικά. Σχετικά με τον σύζυγό της, αναφέρει ότι παρά τις δυσκολίες της αποκατάστασής του, παραμένει δυνατή για χάρη των παιδιών τους.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4x3cvoduq1l)

Πιο αναλυτικά δήλωσε:
«Είχαν πετάξει έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, είχε γίνει δύο φορές. Κάποιος ενοχλήθηκε. Δεν ξέρω τι φαντάζεται ο κόσμος. Φαντάζομαι από ποιον μπορεί να προέχεται, αλλά η έκπληξη είναι πάντα εκεί και σε περιμένει. Έχω πάρει τη νομική οδό. Ακόμα περνάω δύσκολα με τον σύζυγό μου αλλά είναι πολύ δυνατός, το πρόσημο είναι θετικό. Πηγαίνουμε καλά και νομίζω αυτό είναι που μου δίνει δύναμη. Είναι σε κέντρο αποκατάστασης ακόμα. Μέρα – μέρα πηγαίνουμε. Είμαι δυνατή γιατί τα παιδιά δεν είναι ωραίο να έχουν μια δραματική φιγούρα στο σπίτι. Δεν μπορούν να καταλάβουν ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά τους είπα την αλήθεια. Τον έχουν δει, είναι αισιόδοξα, όμορφα».

7051_FANI_XALKIA_LOYIS_KARAANOS_1102022

Το περιστατικό με τη βόμβα στο beach bar του συζύγου της
Τα ξημερώματα της 5ης Ιουλίου δημιουργήθηκε αναστάτωση στην Στούπα του δήμου δυτικής Μάνης, από έκρηξη σε beach bar που αργότερα, έγινε γνωστό ότι πρόκειται για το κατάστημα ιδιοκτησίας του συζύγου της Φανής Χαλκιά. Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη γύρω στις 4 τα ξημερώματα, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές στο κατάστημα. Στην περιοχή βρέθηκαν από νωρίς το πρωί αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Καλαμάτας, για να συλλέξουν στοιχεία με σκοπό να διαλευκάνουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους δράστες.

«Ανατίναξε το beach bar, τον άφησαν ελεύθερο και την επόμενη μέρα ήρθε και ήπιε ποτό»
Η χρυσή Ολυμπιονίκης, η οποία είδε το beach bar που διατηρεί με τον σύζυγο της να τινάζεται στον αέρα από βόμβα, είχε μιλήσει στη «Πρώτη Λέξη» του Πρώτου Θέματος στον Αντώνη Σρόιτερ, λίγες ημέρες μετά το συμβάν. Όπως είχε αποκαλύψει τότε, ο άνθρωπος που συνελήφθη από την Αστυνομία ως δράστης, αν και βρεθήκαν εκρηκτικά σπίτι του, αφέθηκε ελεύθερος. Την επόμενη μέρα, ο φερόμενος ο δράστης, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, επισκέφθηκε το beach bar ως πελάτης, παρήγγειλε, και απόλαυσε τα ποτά του.

«Ξέρω ποιος είναι ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για να μπει η βόμβα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «και εκείνος ξέρει ότι τον ξέρω».

Η Φάνη Χαλκιά βρέθηκε να διαχειρίζεται το beach bar που έχει δημιουργήσει ο σύζυγος της, καθώς εκείνος αντιμετωπίζει μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας. Υπέστη ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και βρέθηκε να νοσηλεύεται εδώ και επτά μήνες, εντός και εκτός εντατικής. Η Ολυμπιονίκης περιγράφει πώς άλλαξε η ζωή της από τη μια μέρα στην άλλη, όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της κατέρρευσε, μέσα στο γυμναστήριό του.

«Μου είπαν απλά “ελατε στο νοσοκομείο ο άνδρας σας ακόμη αναπνέει”. Και κάπου εκεί κατέρρευσε ο κόσμος μου. Πίστεψα ότι θα εμένα μονή μου στον κόσμο, με δυο παιδιά. Τώρα, ο Λούης, εξακολουθεί να δίνει τη μάχη του και ξεκίνησε τη μεγάλη προσπάθεια της αποκατάστασης», είχε συμπληρώσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Γεωργιάδης: Πρόστιμο €800.000 σε γιατρό που έγραψε χιλιάδες φάρμακα σε 1 μήνα με το ΑΜΚΑ της μητέρας του – Οι 10 πιο κραυγαλέες περιπτώσεις

Αόρατα χτυπήματα στην καρδιά του Ιράν – Πώς το Ισραήλ καταστρέφει τα σχέδια της Τεχεράνης για στήριξη στη Χεζμπολάχ

Βίντεο: Εξοργισμένη γυναίκα στις ΗΠΑ έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες γιατί νόμιζε ότι είναι του Ισραήλ

Related posts

Χρήστος Μπαντούνας: Πέθανε ο γνωστός φωτορεπόρτερ – Ήταν μόλις 67 ετών

James Rollner

Το προξενιό της Ιουλίας: Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας προκαλεί την έκρηξη της Στάσας – Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα

timesadmin

Παύλος Σταματόπουλος σε Νίκο Συρίγο για το «Χαμογέλα και πάλι»: Αν είχε πει «ναι» ο Σταρόβας, τώρα δεν θα ήσουν στον καναπέ

timesadmin

Επιμένει το Ισραήλ: Πρωτοφανής η επίδειξη μίσους εναντίον μας από άλλες χώρες στην Eurovision

timesadmin

Τσιμτσιλή: Η selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ – Το μυστικό της παρουσιάστριας για τέλεια επιδερμίδα

timesadmin

Οικιακή βοηθός Μαίρης Χρονοπούλου: «Φεύγω για τη Γεωργία με τακτοποιημένα τα οικονομικά μου»

timesadmin