Ορέστης-Τζιόβας:-Παντού-υπάρχει-κακοποίηση-στην-κοινωνία-και-ο-βασικός-λόγος-είναι-τα-λεφτά
LIFESTYLE

Ορέστης Τζιόβας: Παντού υπάρχει κακοποίηση στην κοινωνία και ο βασικός λόγος είναι τα λεφτά

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε για τη λογοκρισία στην τέχνη, την κακοποίηση που κυριαρχεί στην κοινωνία, αλλά και το #metoo.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Επί Σκηνής» του AtticaTV, ο ηθοποιός μίλησε για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, η οποία αντιμετωπίζει λογοκρισία στα social media λόγω του τίτλου της.

Τόνισε επίσης, ότι η οικονομική πίεση κυριαρχεί στην κοινωνία και οδηγεί σε κακοποίηση, ενώ αναφέρθηκε και στις βελτιώσεις στο θέατρο μετά το #metoo κίνημα.

Αρχικά, δήλωσε: «Συνήθως ο μοχλός της πίεσης είναι το οικονομικό σε κάθε χώρο. Παντού υπάρχει κακοποίηση στην κοινωνία και ο βασικός λόγος είναι τα λεφτά. Έμεινα σε καταστάσεις όπου καταπίεσα την αντίδρασή μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4wh64vg21bt)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τα όρια του καθενός είναι πολύ προσωπικά, πάντα υπάρχει και η διπλωματία στη ζωή. Πάντα όμως παίζει το να χάσεις τη δουλειά σου».

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης, για το #metoo και ανέφερε πως μετά την έναρξη του κινήματος, οι κακές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου μειώθηκαν σημαντικά.

«Στη δική μας δουλειά έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα, ειδικά μετά το #metoo που συνέβη πολύ έντονα, οι συμπεριφορές είναι πολύ διαφορετικές. Πάντα όμως υποβόσκει αυτή η οικονομική πίεση στον καπιταλισμό», τόνισε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4whazs8a0vd)

Τέλος, μίλησε για την παράσταση «Αγαπητέ μαλ***» που πρωταγωνιστεί, οποία δεν μπορεί να παρουσιαστεί στα social media, λόγω του τίτλου της.

«Μας κόβουν από τα social. Έχουμε λογοκρισία σε όλα τα social media και δεν διαφημίζεται η παράσταση, λόγω του τίτλου. Αναγκαστήκαμε να το κάνουμε “μλ*” για να μπορούμε να διαφημίσουμε την παράσταση. Τώρα αυτό δεν είναι πρόβλημα; Κάθε κίνημα βέβαια, έτσι ξεκινάει. Είναι μια κακή λέξη που τη χρησιμοποιούμε τουλάχιστον 15 φορές μέσα στη μέρα μας. Εδώ περνάμε λίγο στη λογοκρισία, που είναι πολύ επικίνδυνο», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Viral το βίντεο με την 94χρονη TikToker που εξηγεί γιατί παράτησε τον σύντροφό της και δηλώνει «ξανά διαθέσιμη»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις δομές των €670 εκατ. που έχτισε η Ιταλία στην Αλβανία για να στέλνει τους μετανάστες

«Πρεμιέρα» για το πετρέλαιο θέρμανσης – Στα 1,18 ευρώ ανά λίτρο η μέση τιμή, λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων Αττικής

Related posts

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του πατέρα μου έχουν γραφτεί πάνω από ένα τηγάνι με κεφτέδες

timesadmin

Την Κυριακή με τη Realnews: Σκάναρε & κέρδισε με το PaduApp

wp-needuser

Μικαέλα Φωτιάδη: Ρώτησαν τον γιο μου στο σχολείο «γιατί χτύπησαν τη μαμά σου;»

timesadmin

Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει τον απολογισμό της χρονιάς – «2024…σε παρακαλώ να μη μου πάρεις…»

timesadmin

Λίντα Εβαντζελίστα: Φωτογραφήθηκε για εξώφυλλο περιοδικού δείχνοντας τα σημάδια της μαστεκτομής της

timesadmin

Netflix: To νέο trailer για το «Rebel Moon Part 2: The Scargiver» είναι εδώ – Δείτε σκηνές από το διαστημικό έπος του Zack Snyder

timesadmin