Αλεξάνδρα-Πασχαλίδου:-Όταν-ξεκίνησα-δουλειά-στη-Σουηδία-βίωσα-ρατσισμό-και-ταξισμό-λόγω-της-καταγωγής-μου
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Όταν ξεκίνησα δουλειά στη Σουηδία βίωσα ρατσισμό και ταξισμό λόγω της καταγωγής μου

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί από όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, καθώς και για τους Σουηδούς άντρες.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένου του Στέφανου Κασσελάκη, της συνέντευξής της με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω καταγωγής και το φλερτ στις διαφορετικές κουλτούρες.

Για τον Μαραντόνα, αποκάλυψε ότι κατάφερε να του πάρει συνέντευξη δωρεάν. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όλοι ήθελαν συνέντευξη από τον Μαραντόνα, αλλά τελικά μίλησε σε μένα δωρεάν, επειδή τον συγκίνησα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4w9fzi46n9d)

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε επίσης, εμπειρίες από τον ρατσισμό και τις επιθέσεις που δέχτηκε όταν ξεκίνησε τη δουλειά της στη Σουηδία. Στην Ελλάδα, υπέστη επιθέσεις, ακόμα και από Έλληνες, γεγονός που την εξέπληξε.

«Στη Σουηδία, όταν ξεκίνησα στη δουλειά, βίωσα ρατσισμό και ταξισμό λόγω της καταγωγής μου. Με υποτιμούσαν και δεν με σεβόντουσαν. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, μου την έπεσαν από την πρώτη μέρα. Δεν είχα συνηθίσει τέτοιες επιθέσεις. Είχα συνηθίσει επιθέσεις από Ναζί και ρατσιστές που ήθελαν να με σκοτώσουν, αλλά όχι από τους δικούς μου ανθρώπους, τους Έλληνες που τους αγαπούσα παθιασμένα», σημείωσε.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε επίσης, για το όνειρό της, που είναι να κάνει ένα ντοκιμαντέρ στο Netflix. «Όνειρό μου είναι να κάνω στο Netflix ένα ντοκιμαντέρ για τον Πόντο», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για το φλερτ. «Οι Σουηδοί δεν φλερτάρουν καθόλου, λόγω της ισότητας. Ο άντρας Σουηδός λέει “γιατί να σε φλερτάρω; Αν με γουστάρεις, έλα, κάνε εσύ το πρώτο βήμα κλπ”. Οι Έλληνες φλερτάρουν, αλλά δεν μπορείς να τους πιστέψεις. Κρατάω μικρό καλάθι», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:H ιρανική τηλεόραση μετέδωσε πλάνα με τον Ισμαήλ Καανί που ανακρίθηκε ως πράκτορας της Μοσάντ – Δείτε βίντεο

Νέο περιστατικό στο αεροδρόμιο για την Ιωάννα Τούνη – Επιβάτης ζήτησε να σταματήσει να ενοχλεί ο γιος της

Μαρία Ιωαννίδου: Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, δεν θέλαμε να γίνει γνωστό γιατί τότε ήταν με τη Βέρα Κρούσκα

Related posts

Survivor spoiler 1/4: Η ανακοίνωση του Λιανού, η επιστροφή της Ασημίνας και η ομάδα που κερδίζει τη 2η ασυλία

James Rollner

Ελέτσι – Λεμονίδης: Τα μελομακάρονα, το «τζόβενο», η πρόταση για πρωινό και η επιθυμία για παιδί

timesadmin

Τηλεθέαση: Με ποια εκπομπή υποδέχθηκε το νέο έτος το τηλεοπτικό κοινό

timesadmin

Diddy: Είναι αφόρητο να γίνομαι μάρτυρας στο δημόσιο λιντσάρισμα του γιου μου, λέει η μητέρα του στην πρώτη της δήλωση

timesadmin

«11 μήνες με την Ολίβια…» – Η Μαίρη Συνατσάκη στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις μητέρες

timesadmin

Ο Αρκάς απαντάει με ένα σκίτσο στις φήμες ότι πέθανε

timesadmin