Με-Καραμανλή-και-Σαμαρά-η-απονομή-βραβείων-του-Επαγγελματικού-Επιμελητηρίου-Αθηνών-–-Δείτε-φωτογραφίες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με Καραμανλή και Σαμαρά η απονομή βραβείων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών – Δείτε φωτογραφίες

Παρουσία δύο πρώην πρωθυπουργών, των κ.κ. Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή πραγματοποιείται στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η τελετή απονομής των βραβείων Βιώσιμης, Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Παρών στην εκδήλωση και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο πρόεδρος της ΝΕΑΡ Αλέξης Χαρίτσης, εκπρόσωποι όλων των κομμάτων ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ανοίγοντας την εκδήλωση συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ενώ αναφερόμενος στην παρουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών σημείωσε ότι με τις δημόσιες παρεμβάσεις τους έχουν αποδείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για την πορεία της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Ο κ. Κώστας Καραμανλής παρέδωσε το βραβείο για την καλύτερη οικογενειακή επιχείρηση στην εταιρεία Αργυροχρυσοχοΐας Aphrodite ενώ ο Αντώνης Σαμαράς παρέδωσε το βραβείο στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League από την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου αλλά και την κατάκτηση του Youth League από την ομάδα νέων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»

Αναλυτικά οι επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν από το ΕΕΑ

LABROS RESTAURANT – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το εστιατόριο Λάμπρος χτίστηκε το 1889 στη Βουλιαγμένη, που τότε ήταν ένας μακρινός προορισμός για τους Αθηναίους. Το εστιατόριο είναι γνωστό για την μεσογειακή κουζίνα, το φρέσκο ψάρι και την προνομιακή θέση.
Με απόλυτο σεβασμό στη μακρά ιστορία του, την οποία διαφυλάσσει ως κόρη οφθαλμού, το εστιατόριο διατηρεί σταθερές τις αξίες του για πάνω από έναν αιώνα. Παράλληλα, η επιχείρηση εργάζεται για τη συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών της, ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες της μια μοναδική γευστική εμπειρία.

APHRODITE – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977, εν μέσω μίας μεταβατικής περιόδου, με επίκεντρο την αργυροχρυσοχοΐα και εν γένει τα τουριστικά είδη. Κοσμήματα που συνδυάζουν μοναδικό σχεδιασμό, χειροποίητη δεξιοτεχνία και υλικά υψηλής ποιότητας. Τα τελευταία 10 χρόνια τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά, συνεχίζοντας και εξελίσσοντας την πορεία της, σε συνθήκες έντονου ανταγωνισμού αλλά και αυξημένων τουριστικών ροών.

NUMBER 9 GREECE ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ: ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Η Number 9 είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρεία animation και VFX με έδρα την Αθήνα. Με λιγότερο από 2 χρόνια λειτουργίας και μια ομάδα 35+ εξαιρετικά καταρτισμένων δημιουργών, που περιλαμβάνουν visual developers, animators και καλλιτέχνες CGI. Τα τρέχοντα έργα περιλαμβάνουν μια μεγάλη διεθνή παραγωγή 55 εκατομμυρίων ευρώ, 28 επεισοδίων, με τίτλο HIT – Heroes in Training – μια ιστορία ενηλικίωσης των αρχαίων Ελλήνων θεών, σε συνεργασία με την πρωτοπόρα εταιρεία DNEG, βραβευμένη 7 φορές με Όσκαρ (ιδιοκτησία της Prime Focus) και την Chiltern Media, έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς και χρηματοδότες στη διεθνή βιομηχανία μέσων και ψυχαγωγίας.  

WATERFRESH A.E. – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ: ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Το πρώτο Ελληνικό νερό που συσκευάζεται σε χάρτινη ανακυκλώσιμη συσκευασία φιλικό προς το περιβάλλον με φυτικά υλικά που εμφιαλώνεται στην Ελλάδα με νερό από το Ζερβοχώρι Ημαθίας.
Εκτός της διανομής νερού από το 2020 με γνώμονα την οικολογική συνείδηση που είναι και ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της φιλοσοφίας της εταιρείας, η Waterfresh δημιούργησε το πρώτο “χάρτινο νερό” στην Ελλάδα γνωστό πλέον και ως MINOA WATER ώστε να δώσει επιλογή σε όσους επιθυμούν να καταναλώνουν νερό σε χάρτινη ανακυκλώσιμη συσκευασία αλλά ταυτόχρονα δίνοντας επιλογές γεύσεων αλλά και επιπλέον φυτικών βιταμινών.

PARADOX HELLAS – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ: ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Η Paradox Hellas είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στον τομέα της ασφάλειας, ειδικευόμενη στην εισαγωγή, κατασκευή και χονδρική πώληση συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης. Με 35 χρόνια ιστορίας και εμπειρίας, η ελληνική εταιρεία ξεχωρίζει για την ποιότητα και την τεχνολογική καινοτομία των προϊόντων της. Το ισχυρό δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών της εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των λύσεων της, καθιστώντας την Paradox Hellas τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε ανάγκη ασφαλείας.

HATZI FILAX GROUP – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Η Hatzi Filax Group δεν είναι απλώς μια εταιρεία HR consulting και εκπαίδευσης. Είναι το όραμα μιας μητέρας και μιας κόρης που, πριν από 5 χρόνια, αποφάσισαν να φέρουν αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι ελληνικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους τους. Σήμερα, συνεργάζονται με κορυφαίες εταιρείες, από το λιανεμπόριο μέχρι τη ναυτιλία, βοηθώντας τες να εξελιχθούν σε οργανισμούς που νοιάζονται πραγματικά για τους ανθρώπους τους.
Η αποστολή τους; Να δημιουργούν εργασιακά περιβάλλοντα που εμπνέουν, κινητοποιούν και δίνουν αξία σε κάθε εργαζόμενο. Με αφοσίωση στο όραμα κάθε επιχείρησης, στέκονται δίπλα τους, χτίζοντας κουλτούρες που οδηγούν σε αληθινή ανάπτυξη, τόσο για τις εταιρείες όσο και για τους ανθρώπους τους.

SHE WEARS -ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
Το www.shewears.gr, το fast fashion brand, βραβεύεται για τη δυναμική του ανάπτυξη στον χώρο της γυναικείας μόδας. Με επιλεγμένα σχέδια από όλη την Ευρώπη, προσφέρει μοναδικά κομμάτια που συνδυάζουν chic και everyday στυλ. Το “έξυπνο” showroom και το eshop βοήθησαν να σημειωθεί εξαιρετική ανάπτυξη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη χιλιάδων πελατών και 65.000 ακολούθων στα social media.

DENISE ELEFTHERIOU ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Η Ντενίζ Ελευθερίου, καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας, άνοιξε το πρώτο της ατελιέ στη Θεσσαλονίκη το 1997. Σπούδασε στο Μιλάνο, σχέδιο μόδας και styling, στο περίφημο Instituto Marangoni.  Στη συνέχεια εργάστηκε κοντά σε Ιταλούς σχεδιαστές, με πιο σημαντική τη συνεργασία της με τον Giorgio Armani και τον Trussardi, εντρυφώντας στην ιταλική ραφή και το περίφημο ιταλικό design. Είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις bridal συλλογές της και τις custom made δημιουργίες της και έχει αποκτήσει πιστό κοινό όχι μόνο για τα νυφικά αλλά και για το ευρηματικό στυλ των δημιουργιών της. Το στυλ Denise Eleftheriou είναι αναγνωρίσιμο για δύο κυρίως λόγους, για το minimal ύφος του και για το γεγονός ότι η σχεδιάστρια φροντίζει πάντα να ακολουθεί και να εμπνέεται από το στυλ της κάθε γυναίκας σεβόμενη την προσωπικότητά της. Από τα τέλη του 2023 η σχεδιάστρια μετέφερε την έδρα του ατελιέ της στην Αθήνα. Επίσης εγκαινίασε τη δημιουργία μιας sustainable collection με ρούχα φτιαγμένα από ανακυκλωμένα δίχτυα που βρίσκονται πεταμένα στη θάλασσα. Ο σκοπός της σχεδιάστριας είναι να τονίσει την αναγκαιότητα της προστασίας των θαλασσών και του περιβάλλοντος γενικότερα, κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας στη βιομηχανία της μόδας.

BibeCoffee – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ: ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Η BibeCoffee είναι μια εταιρία τεχνολογίας που καινοτομεί στην αγορά του καφέ παγκοσμίως τα τελευταία 5 χρόνια και μετατρέπει κάθε επαγγελματική μηχανή καφέ σε smart συσκευή.
 Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου (Ιδιοκτήτες καφέ, αλυσίδες, roasters και προμηθευτές καφέ, κατασκευαστές  και διανομείς μηχανών καφέ) και, με τις καινοτόμες λύσεις τηλεμετρίας που προσφέρει, τους δίνει τη δυνατότητα να επιβλέπουν απομακρυσμένα και οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν, κάθε πτυχή της επιχείρησής τους μέσα από μια διαδικτυακή πλατφόρμα (στο κινητό, tablet κ.λπ.).
 Στόχος της BibeCoffee είναι να εξοπλίσει τις αλυσίδες καφέ, τους προμηθευτές καφέ αλλά και τους ιδιοκτήτες καφέ με τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να λαμβάνουν  ‘έξυπνες’ αποφάσεις που θα διασφαλίσουν τους υψηλούς δείκτες ποιότητας του κάθε ροφήματος, θα μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα και θα βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση της επιχείρησής τους.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
• Βράβευση του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Conference League από την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου αλλά και την κατάκτηση του Youth League από την ομάδα νέων.
• Βράβευση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση της Euroleague.
• Βράβευση της Λήδας Μανθοπούλου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 100 μέτρα T38 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
• Βράβευση του Απόστολου Χρήστου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 200 μέτρα ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
• Βράβευση του Θοδωρή Τσελίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
• Βράβευση της Στρατονίκης Βελισσαρίδη που αρίστευσε στις πανελλαδικές εξετάσεις και μπήκε πρώτη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Related posts

Την Τρίτη τελικά η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες

timesadmin

Γερουλάνος για debate: Το ΠΑΣΟΚ πορεύεται συντεταγμένα – Άκομψος ο τακτικισμός της Διαμαντοπούλου

James Rollner

Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ για τη διαγραφή Σαλμά – Παρών ο βουλευτής

timesadmin

Υπουργείο Μετανάστευσης: Στο τελικό στάδιο το νέο νομοσχέδιο για τη νόμιμη μετανάστευση – Τι προβλέπει

timesadmin

Απαγόρευση κάθε πολιτικής δραστηριότητας στη Γερμανία επιβλήθηκε στον Βαρουφάκη μετά από ομιλία του στο Βερολίνο

timesadmin

Μαρινάκης: Επιβεβαίωσε τα τηλεφωνήματα Μητσοτάκη σε Καραμανλή και Σαμαρά

wp-needuser