Σάλμα-Χάγιεκ-–-Νικόλ-Κίντμαν:-Ειδικός-στη-γλώσσα-του-σώματος-εξηγεί-τι-συνέβη-ανάμεσά-τους-στην-επίδειξη-μόδας
LIFESTYLE

Σάλμα Χάγιεκ – Νικόλ Κίντμαν: Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τι συνέβη ανάμεσά τους στην επίδειξη μόδας

Μια έντονη στιγμή μεταξύ των Σάλμα Χάγιεκ και Νικόλ Κίντμαν στο σόου της Balenciaga στο Παρίσι έχει γίνει viral, προκαλώντας πολλές συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με το ακριβώς συνέβη.

Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο εβδομάδες, όταν οι δύο ηθοποιοί, μαζί με την Κέιτι Πέρι, πόζαραν για φωτογραφίες. Η Χάγιεκ φάνηκε να αγγίζει την Κίντμαν, η οποία αντέδρασε σπρώχνοντας το χέρι της και απομακρύνοντάς το.

Δείτε το βίντεο

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς, ανέλυσε το σκηνικό για την Daily Mail, προσφέροντας τη δική της οπτική. Σύμφωνα με αυτήν, οι επιδείξεις μόδας όπως αυτή στο Παρίσι είναι συνδυασμός glamour και ακραίας πίεσης, με τις διάσημες να χρειάζεται να διατηρούν την αξιοπρέπειά τους σε αμήχανες στιγμές. Η Κίντμαν, όπως λέει, φαίνεται να προσπαθεί να διατηρήσει την κομψότητά της ενώ αντιμετωπίζει την πίεση από τις κάμερες.

Η Τζέιμς θεωρεί ότι το περίεργο συμβάν προήλθε από ένα «εθιμοτυπικό ζήτημα» και ότι η Κίντμαν σήκωσε το χέρι της Χάγιεκ σε μια κίνηση που ίσως να θεωρήθηκε παραβίαση προσωπικού χώρου. Η Σάλμα φαίνεται να ήθελε να καθοδηγήσει τη Νικόλ, κάτι που μπορεί να προκάλεσε την αντίδραση της τελευταίας.
«Η Νικόλ μπορεί να αισθάνθηκε ότι η Χάγιεκ υπερέβη τα όρια και προσπάθησε να επανακαθορίσει την κατάσταση», δήλωσε η Τζέιμς.

«Η Νικόλ φαίνεται να ποζάρει ευτυχισμένη με τη φίλη της, Σάλμα, βάζοντας το χέρι της γύρω από τους ώμους της, κρατώντας τον κορμό της μακριά. Το πρόβλημα θα μπορούσε ενδεχομένως να προκύψει αρχικά όταν η Νικόλ στη συνέχεια γυρίζει (με τα μαλλιά της να καλύπτουν το πρόσωπό της από τις κάμερες) για να έχει μια πιο προσωπική, φιλική συνομιλία με τη Σάλμα» συνεχίζει, προσθέτοντας: «Σε ένα άλλο απόσπασμα βλέπουμε τη Σάλμα να προσπαθεί εμφανώς να κατευθύνει τη Νικόλ ώστε να γυρίσει, χρησιμοποιώντας το χέρι της, το οποίο θα μπορούσε να το νιώσει η Αυστραλή ηθοποιός ως κατευθυντήριο. Η Νικόλ τότε φαίνεται να σπρώχνει το χέρι μακριά, υποδηλώνοντας ότι το άγγιγμα αυτό παραβίασε κάποιο είδος σιωπηλής εθιμοτυπίας, όπως ένα πιθανό: “Εγώ θα επιλέξω πότε θα πάω ή πού θα κινηθώ”».

«Γυρίζει πίσω για να φιλήσει την Kέιτι, αφήνοντας τη Σάλμα άναυδη. Φαίνεται να υπάρχει κάποιο σημείο που θα μπορούσε να μοιάζει με ένα μικρό σημείο σύγκρουσης πριν η Nicole φύγει προς την άλλη κατεύθυνση», σημειώνει η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, πριν καταλήξει: «Όποιος έχει δει το “Ο Διάβολος φοράει Prada” θα πρέπει να γνωρίζει ότι η γλώσσα του σώματος σε εκδηλώσεις υψηλής μόδας ίσως δεν πρέπει να κρίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα».

Η αναστάτωση γύρω από το περιστατικό εντάθηκε από την παρουσία του Φρανσουά Ανρί Πινό, του συζύγου της Χάγιεκ και CEO της Kering, μητρικής εταιρείας της Balenciaga. Κάποιοι χρήστες του Twitter ανέφεραν ότι η Σάλμα είχε το δικαίωμα να καθοδηγεί τη Νικόλ λόγω της σχέσης της με τον Πινό. Η Κίντμαν, ως πρέσβειρα της Balenciaga, θα μπορούσε επίσης να είναι υπό πίεση λόγω του συμβολαίου της, γεγονός που προκάλεσε ανησυχίες για την καριέρα της.

Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν ότι η Κίντμαν είπε: «Μη με αγγίζεις», ενισχύοντας τις υποψίες ότι η κατάσταση είχε κλιμακωθεί. Αφού απομάκρυνε το χέρι της Χάγιεκ, η Κίντμαν φάνηκε να κάνει χειρονομίες που υποδήλωναν την ανάγκη για προσωπικό χώρο.

Το περιστατικό προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις από άτομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιους να χαρακτηρίζουν την Κίντμαν αγενή, ενώ άλλοι υποστήριξαν την ανάγκη της να μην της επιβάλλονται φυσικές επαφές. «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για τον προσωπικό του χώρο», σημείωσε ένας χρήστης στο Reddit, εκφράζοντας την υποστήριξή του στην Κίντμαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκάκι για την επόμενη μέρα: Εκκλησιαστικό Game of thrones σε Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Τίρανα

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ καταγγέλλει «ομηρία» της αποστολής της Νιγηρίας σε εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο της Λιβύης

Κωνσταντίνα Σωτηρίου στο thetimes|-.gr: Η 25χρονη δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του Κόσμου

Related posts

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ταξίδι στην Κρήτη με την κόρη & τη Βαμβακούση

timesadmin

Εξώδικο Μαζωνάκη: Ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου και να σε βλέπουν μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης

timesadmin

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έχω πτηνοφοβία, ο μπαμπάς μου έχει κότες και με είχε βάλει στο κοτέτσι για να το ξεπεράσω

timesadmin

Σαπουντζάκη:Η οργή μέσα από το νοσοκομείο & τα τελευταία νέα για την υγεία της-Πότε παίρνει εξιτήριο

timesadmin

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – BINTEO

timesadmin

Ευγενία Δημητροπούλου: Η κόρη μου δεν έχει σχολιάσει ποτέ άλλο παιδί, εμείς «μπολιάζουμε» τα παιδιά μας με ρατσισμό

timesadmin