Αντιγόνη-Κουλουκάκου:-Το-καλοκαίρι-είχα-10-οντισιόν-και-με-απέρριψαν-σε-όλες
LIFESTYLE

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το καλοκαίρι είχα 10 οντισιόν και με απέρριψαν σε όλες

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη μητρότητα, αλλά και την καριέρα της σε συνέντευξη που έδωσε στις 14 Οκτωβρίου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» και αναφέρθηκε στις πρόσφατες επαγγελματικές της εμπειρίες, αναφερόμενη στις πολλές οντισιόν που έκανε το καλοκαίρι και τις αντίστοιχες απορρίψεις που έλαβε. Τόνισε ότι πλέον το διαχειρίζεται καλύτερα, καθώς είναι μέρος της δουλειάς της. Επίσης, μίλησε για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας ότι ο γιος της είναι πάντα μαζί της στα γυρίσματα, με τη στήριξη της μητέρας της και θεωρεί πολυτέλεια το θετικό κλίμα που επικρατεί στις δουλειές της.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4vftroobxkp)

Αρχικά, η ηθοποιός δήλωσε: «Το καλοκαίρι πρέπει να έκλεισα 10 οντισιόν και είχα 10 απορρίψεις μέσα σε δύο μήνες. Με επηρεάζει τόσο όσο. Στο παρελθόν πιο πολύ. Είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Και να με πάρουν και να μου επιβεβαιώσουν ότι “Αντιγόνη, πήρες τον ρόλο” είναι πάλι κλάσματα δευτερολέπτου. Η αγωνία σου συνεχίζει την επόμενη μέρα. Δεν είμαστε μια σταθερή δουλειά».

Τέλος, μίλησε για τον γιο της, ο οποίος βρίσκεται πάντα μαζί της στα γυρίσματα. «Ο γιος μου είναι συνεχώς μαζί μου. Και στη σειρά που έκανα στο Netflix, δύο εβδομάδες αφού γέννησα, ήταν εκεί και θήλαζα. Με βοηθάει και η μαμά μου. Θεωρώ πολυτέλεια αυτό που μου συμβαίνει, γιατί έχω γύρω μου πολύ ωραίο κλίμα στις δουλειές μου. Είναι προϋπόθεση για μένα ότι όπου πάω, πάει και το παιδί μου, το ξέρουν από πριν και το έχουν αγκαλιάσει», είπε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:Φρίκη για 13χρονη στα χέρια 22χρονου και 21χρονου στη Μυτιλήνη: Τη βίασαν και το έγραφαν σε βίντεο – Επιχείρησε να αυτοκτονήσει

New York Times: Ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποιεί Παλαιστίνιους ως ανθρώπινες ασπίδες στη Γάζα

Λιτανείες και δεήσεις στα νησιά των Κυκλάδων για την ανομβρία – Δείτε βίντεο

Related posts

Ο Δημήτρης Κόκοτας ανταποκρίθηκε στα ερεθίσματα των γιατρών

timesadmin

Κατερίνα Τσάβαλου: Χώρισε με τον Δημήτρη Στεργίου μετά από επτά χρόνια γάμου

timesadmin

Maestro: Η επιστροφή του Παπακαλιάτη, μέρος δεύτερο

timesadmin

Σήμερα με τη Realnews: Σκάναρε & κέρδισε με το PaduApp

James Rollner

Πρεμιέρα για το «Grand Hotel» στον ΑΝΤ1 – Οι πρώτες αντιδράσεις των τηλεθεατών στο «X»

protothema.gr

Το νέο κούρεμα της Δανάης Μπάρκα είναι hot trend και θα σε στείλει νωρίτερα στο κομμωτήριο

timesadmin