Κόντρα-Γλαβίνα-–-Αναστασίου-για-τις-εκλογές-του-ΠΑΣΟΚ:-«Ακούτε-καλά;»-–-«Τι-θέλετε-να-κάνουμε;-Να-πούμε-ψέματα;»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Γλαβίνα – Αναστασίου για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Ακούτε καλά;» – «Τι θέλετε να κάνουμε; Να πούμε ψέματα;»

Κόντρα Γλαβίνα – Αναστασίου για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Ακούτε καλά;» – «Τι θέλετε να κάνουμε; Να πούμε ψέματα;»

πολιτική

Κόντρα Γλαβίνα – Αναστασίου για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Ακούτε καλά;» – «Τι θέλετε να κάνουμε; Να πούμε ψέματα;»

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής κάλυψης των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ξέσπασε ένταση ανάμεσα στους καλεσμένους της εκπομπής. Η παρουσιάστρια Εύα Αντωνοπούλου φιλοξένησε τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Αθανάσιο Γλαβίνα, και την αναπληρώτρια γραμματέα Επικοινωνίας του κόμματος, Βάσια Αναστασίου, με την ένταση να ανεβαίνει κατά τη συζήτηση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Με την καταμέτρηση στο 100% των εκλογικών τμημάτων, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναδείχθηκε νικητής με ποσοστό 59,92%, αφήνοντας τον Χάρη Δούκα στο 40,08%.

Ο κ. Γλαβίνας, αναφερόμενος στα αποτελέσματα, χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΣΟΚ «μεγάλη» και τόνισε την ενότητα και τη δυναμική του κόμματος: «Το στοίχημα κερδήθηκε. Είναι πολύ σπουδαίο ό,τι πετύχαμε όλοι μαζί. Η συμμετοχή του κόσμου αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει γερές βάσεις στην κοινωνία», δήλωσε, υπογραμμίζοντας τη συμβολή όλων των υποψήφιων στις εκλογές.

Ωστόσο, η Βάσια Αναστασίου δεν δίστασε να εκφράσει τη διαφωνία της, τονίζοντας ότι υπήρξαν λάθη στην πορεία της παράταξης. «Λάθη δεν κάνει όποιος μένει ακίνητος, κύριε Γλαβίνα», είπε χαρακτηριστικά.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν η κ. Αναστασίου κατηγόρησε τον κ. Γλαβίνα ότι υποστηρίζει πως «δεν έγιναν λάθη» στη στρατηγική του κόμματος. Ο κ. Γλαβίνας αντέδρασε έντονα: «Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Ακούτε καλά;», ρωτώντας τη συνομιλήτριά του.

Η κ. Αναστασίου επέμεινε: «Αυτό είναι αλήθεια. Τι θέλετε να κάνουμε; Θέλετε να πούμε ψέματα, ότι ήταν ανοιχτό το κόμμα;», αναφέροντας πως οι εσωκομματικές δομές του ΠΑΣΟΚ ήταν κλειστές και ότι το κόμμα πρέπει να γίνει πιο ανοιχτό σε νέες ιδέες και πρόσωπα. «Κανείς δεν κατηγόρησε τον κ. Ανδρουλάκη για αναξιόπιστο ή ασόβαρο. Τον κατηγόρησαν ότι είχε ένα κλειστό κόμμα», δήλωσε.

Κλείνοντας, η κ. Αναστασίου ζήτησε να δοθούν ευκαιρίες σε νέα στελέχη, προτείνοντας τα βιογραφικά τους να κριθούν επίσημα: «Από αύριο καταθέτουμε τα βιογραφικά μας, κύριε Γλαβίνα. Είναι στη διάθεσή σας να μας κρίνετε, σύμφωνα με τα βιογραφικά μας, κύριε Γλαβίνα – όπως δεν κάνατε δύο χρόνια».

Related posts

Διαμαντοπούλου: Συμφωνώ με τον όρο γυναικοκτονία – Θα έλεγα ναι σε μια τέτοια νομοθετική εξέλιξη

wp-needuser

Νίκος Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση περιφρόνησε την Αυτοδιοίκηση σχεδιάζοντας το Ταμείο Ανάκαμψης»

wp-needuser

Ευρωεκλογές 2024: Η Ελληνική Λύση είναι δυναμη ευθύνης, λέει ο Βελόπουλος

timesadmin

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Να ξεκαθαρίσουν Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης εάν επιθυμούν τις ψήφους των «Σπαρτιατών»

wp-needuser

ΣΥΡΙΖΑ: «Εκρηκτικό» το κλίμα εν αναμονή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας Κασσελάκη

wp-needuser

Κασσελάκης: Οι ζωές των πολιτών δεν γίνεται να βελτιώνονται με έκτακτα επιδόματα βάσει των εκλογικών στατιστικών του Μητσοτάκη

wp-needuser