Γκλέτσος:-Από-τον-Κασσελάκη-περιμέναμε-ήλιο-και-είδαμε-νύχτα-–-Αν-εκλεγώ-πρόεδρος,-τον-διαγράφω-την-επόμενη-ώρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκλέτσος: Από τον Κασσελάκη περιμέναμε ήλιο και είδαμε νύχτα – Αν εκλεγώ πρόεδρος, τον διαγράφω την επόμενη ώρα

«Δεν υπήρχε κάτι διαφορετικό που θα μπορούσε να κάνει η Κεντρική Επιτροπή από την εν γένει συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη τους 11 μήνες που ήταν πρόεδρος σε ένα άλλο κόμμα, γιατί δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε το πρωί της Κυριακής ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας για την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου.

«Η μη πολιτική του διαδρομή αυτούς τους 11 μήνες οδήγησε την Κεντρική Επιτροπή και τα όργανα να μην έχουν άλλη επιλογή. Έκαναν αυτό που έπρεπε, κατά τη γνώμη μου. Κι εγώ θα ήθελα να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης, για να πάρει την απάντησή του από τη βάση και θα την πάρει και στο συνέδριο. Εφόσον είναι εδώ και θέλει να την ακούσει στο συνέδριο, θα την ακούσει» συμπλήρωσε ο κ. Γκλέτσος.

Ο ίδιος δήλωσε «σίγουρος ότι κάναμε το σωστό όταν άκουγα το πρωί τον Άδωνι Γεωργιάδη να μας ψέγει πως δεν έχουμε δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι δυνατόν; Ποιος σε ποιούς; Η Δημοκρατία έχει να κάνει με την πλειοψηφία, δημοκρατία δεν είναι να κάνει ό,τι θέλει ο καθένας. Πού μειοψήφισε η γνώμη κάποιων στον ΣΥΡΙΖΑ; Πάντα με πλειοψηφίες προχωράμε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4uhkfx7ce01)

Όσον αφορά τα επεισόδια μετά τη λήξη της Κεντρικής Επιτροπής, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι «ήταν 15 έξω και φωνάζανε. Αυτό συμβαίνει παντού. Συμβαίνει και σε άλλα κόμματα να υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι άνθρπωοι. Αν ήταν 50 θα ήταν θέμα, δεν ήταν ούτε 20»

Στην ερώτηση γιατί αποφασίστηκε ο αποκλεισμός Κασσελάκη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «αλλιώς ξεκίνησε (σ.σ. ο κ. Κασσελάκης), άλλα περιμέναμε Δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αυτό που περιμέναμε. Αυτούς τους 11 μήνες άλλο περιμέναμε κι άλλο μας βγήκε. Τον πιστέψαμε, περιμέναμε ήλιο και είδαμε νύχτα. Μας απογοήτευσε επειδή περιμέναμε έναν νέο άνθρωπο να κάνει αντιπολίτευση και αυτός έκανε τσάρκα στα κανάλια να μιλάει για τα πλούτη του. Μας έλεγε για το θαύματα στη βάφτισή του, ότι ήθελε να κάνει παιδιά με παρένθετη μητέρα, έλεγε ιερή συμμαχία το ΝΑΤΟ, έφτασε να μιλήσει για μαύρα ταμεία στο κόμμα που τον έκανε πρόεδρο, ούτε τη δεοντολογία δεν ξέρει».

«Έλεγα ότι αν βγει πρόεδρος, εμένα με χωρίζει χάος και την επόμενη ημέρα φεύγω χωρίς θορυβο και παραγοντισμό. Αν βγω εγώ πρόεδρος, την επόμενη ώρα διαγράφω τον Κασσελάκη, για να τελειώνουμε γιατί τον θεωρώ επικίνδυνο για το κόμμα και την Αριστερά γιατί δεν τηρεί τη δεοντολογία, παίζει μπάσκετ με τα πόδια» κατέληξε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Το ξέφρενο γαμήλιο πάρτι και ο χορός του Σάκη Ρουβά – Δείτε βίντεο

Αφγανιστάν 1979-1989: Η εισβολή και εμπλοκή της Σοβιετικής Ένωσης σε έναν μακροχρόνιο και αιματηρό πόλεμο

Το «ως εδώ» της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη – Το παρασκήνιο, οι πρωταγωνιστές και η επόμενη ημέραα

Related posts

Από ώρα σε ώρα οι ανακοινώσεις των νέων γενικών γραμματέων

wp-needuser

Γεραπετρίτης για Κάσο: Δεν υπήρξε καμία απολύτως υποχώρηση από την ελληνική πλευρά

wp-needuser

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε 6 μήνες θα παραδώσουμε το πιο σύγχρονο και το πιο όμορφο Μετρό

protothema.gr

«Καυτός» Ιούλιος για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ – Ορίστηκαν οι συνεδριάσεις των οργάνων

timesadmin

Ζαχαράκη για τα ομόφυλα ζευγάρια: Προασπίζουμε τα δικαιώματα των παιδιών με τη λογική του απόλυτου σεβασμού στην ισότητα

timesadmin

ΠΑΣΟΚ: Οι υποψήφιοι τρέχουν και η ΕΔΕΚΑΠ συνεδριάζει για πρώτη φορά σήμερα για να βάλει κανόνες

protothema.gr