Η-Γη-της-Ελιάς:-Ο-Στάθης-και-η-Ιουλία-παντρεύονται-Τι-θα-δούμε-στα-επόμενα-επεισόδια
LIFESTYLE

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία παντρεύονται- Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η μεγάλη στιγμή που περιμένουν, από την πρώτη σεζόν, οι φανατικοί τηλεθεατές της «Γης της ελιάς» έφτασε.

Ο Στάθης και η Ιουλία παντρεύονται. Ακόμη, ο Χρήστος εκδηλώνει με έντονο τρόπο τη ζήλια του απέναντι στην Αριάδνη κι έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του Στάθη, ενώ ο Κουράκος συλλαμβάνει την Νόρα.

Αναλυτικά οι περιλήψεις των επεισοδίων που θα μεταδοθούν από την Κυριακή 13 έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στο MEGA:

Επεισόδιο 17 (Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 22:00)

Ο Παρασκευάς συζητάει με τον Λυκούργο για τους προβληματισμούς του σχετικά με τη Νόρα. Ο Μιλτιάδης αποφυλακίζεται και η Χάιδω με τη Βασιλική οργανώνουν μια μικρή γιορτή προς τιμήν του. Η Θεοδώρα ενημερώνει την Άννα για την βραδινή έξοδο του Αποστόλη με την Παυλίνα, ενώ εκείνος επιμένει πως το κλίμα μεταξύ τους είναι φιλικό. Η Ειρήνη ανακοινώνει στην Αφροδίτη πως εκείνη κι ο Παρασκευάς θα πάνε μαζί τους στην Κυανή Ακτή.

Η μεγάλη μέρα για τον Στάθη και την Ιουλία φτάνει, και οι δυο τους αναπολούν τις καλές και τις κακές στιγμές στη σχέση τους. Η Αρετή, από την άλλη, ετοιμάζεται να τους χαλάσει τον γάμο, όμως η Κούλα έχει λάβει τα μέτρα της. Η Ιουλία και ο Στάθης παντρεύονται σε μία πολύ συγκινητική τελετή.

 Επεισόδιο 18 (Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21:40)

Η Αφροδίτη νιώθει περίεργα που η Ιουλία δεν την κάλεσε στο τραπέζι του γάμου και συνειδητοποιεί πως οι υποψίες της για τον Χρήστο και την Αριάδνη είχαν βάση. Η Αρετή μαλώνει άσχημα με την Κούλα γιατί της χάλασε τα σχέδια και τη διώχνει από το σπίτι αλλά και από τη δουλειά. Έτσι, η Κούλα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Δημοσθένη. Ο Παρασκευάς εξομολογείται στη Χάιδω πως ο έρωτάς του για την Ειρήνη έχει αρχίσει να σβήνει κι εκείνη τον συμβουλεύει να χωρίσει.

Η Θεοδώρα ενημερώνει την Αναστασία πως ο Αποστόλης βγήκε για φαγητό με την Παυλίνα και την προειδοποιεί να πάρει τα μέτρα της. Ο Στάθης και η Ιουλία συζητούν το ενδεχόμενο εκείνη να εργαστεί στην καινούργια επιχείρηση της οικογένειας στην Αθήνα.

 Επεισόδιο 19 (Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 21:40)

Η Αναστασία κάνει σκηνή στην Άννα, επειδή της έκρυψε την αλήθεια για τον Αποστόλη και την Παυλίνα. Αμέσως μετά, πηγαίνει στο ελαιοτριβείο και ζητάει τα ρέστα από τον Αποστόλη. Ο Μιχάλης και η Αφροδίτη περνούν λίγο χρόνο μαζί στο καφενείο και η χημεία μεταξύ τους είναι απροσδόκητα καλή. Ο Λυκούργος κάνει νύξη στον Ισίδωρο για το διαζύγιό του με την Αμαλία και καταλαβαίνει ότι ίσως έχει αρχίσει να αναθεωρεί για κάποια πράγματα.

Ο Κουράκος ενημερώνει τον Στάθη ότι κάποιος καραδοκεί έξω από το σπίτι τους και του ζητάει το υλικό από τις κάμερες. Στο Δημαρχείο διεξάγεται ψηφοφορία και εκλέγεται Δήμαρχος η Χάιδω. Η Αναστασία δεν μπορεί να δεχθεί αυτό που έγινε και δίνει τη βέρα πίσω στον Αποστόλη διαλύοντας τον αρραβώνα τους. Η Αφροδίτη εξομολογείται στον Χρήστο ότι της αρέσει κάποιος άλλος. Η Αγγελική γίνεται υπερβολικά εκδηλωτική με την Αντιγόνη και η Μαρίνα έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.

 Επεισόδιο 20 (Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 21:40)

Η Χάιδω μαθαίνει τις αισχρές συκοφαντίες του Δημοσθένη κι έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί του, ενώ η Ασπασία παίρνει το μέρος της. Οι κόντρες ανάμεσα στη Φιλιώ και τη Νάνσυ συνεχίζονται, και ο Τζον αυτή τη φορά ανακαλύπτει ποια από τις δύο προκαλεί τις εντάσεις. Η Ισμήνη ακούει τον Δημοσθένη να μιλάει με χυδαίο και προκλητικό τρόπο στον Κωνσταντίνο και μένει άναυδη. Αργότερα, ο Κωνσταντίνος αναγκάζεται να της πει όλη την αλήθεια για το σκοτεινό παρελθόν που έχει με τον Δημοσθένη.

Μετά από προτροπή του Μάνου, η Αθηνά με τη Μαρία πηγαίνουν στο σπίτι του Ισίδωρου για να τα βρουν. Παρά τον χαμό που έχει γίνει, ο Αποστόλης κανονίζει πάλι κρυφό ραντεβουδάκι με την Παυλίνα. Ο Στάθης επίτίθεται στον Χρήστο τη στιγμή που τον πετυχαίνει να τραβάει την Αριάδνη για να της μιλήσει με το ζόρι.

 Επεισόδιο 21 (Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 21:40)

O Στάθης ξεκαθαρίζει στον Χρήστο ότι αν απλώσει ξανά χέρι πάνω στην Αριάδνη, θα τον σκοτώσει. Στο μεταξύ, η Ισμήνη προσπαθεί να διαχειριστεί αυτό που έμαθε για τον Δημοσθένη, ενώ ο Κωνσταντίνος την παρακαλάει να το κρατήσει μυστικό, γιατί αλλιώς θα κινδυνεύσει η ζωή τους.  Ο Τζον μιλάει αυστηρά στην κόρη του για τον τρόπο που φέρεται στη Φιλιώ, η Νάνσυ όμως έχει κάτι να του προσάψει που δεν το είχε φανταστεί.

Ο Αποστόλης βγαίνει ραντεβού με την Παυλίνα, στα κρυφά, κι εκείνη του κάνει μια αποκάλυψη που τον αφήνει άφωνο. Η Αρετή ρίχνει τον εγωισμό της και, με μια ψεύτικη δικαιολογία, ζητάει από την Κούλα να μετακομίσει και πάλι στο σπίτι της. Ο Μάνος παίρνει τηλέφωνο τη Μαρίνα τη στιγμή που είναι μαζί με τον Μιχάλη και γίνεται έξω φρενών. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν της Αριάδνης εμφανίζεται και την τρομοκρατεί. Ο Παρασκευάς αποκαλύπτει στη Χάιδω ότι ο Μιλτιάδης είναι ερωτευμένος με τη Βασιλική. Ο Πότης και η Άννα μαθαίνουν κάτι από τον γυναικολόγο σχετικά με την εγκυμοσύνη που αλλάζει τα πάντα.

 Επεισόδιο 22 (Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 21:40)

Ο Ισίδωρος τα λέει έξω από τα δόντια στον Μάνο και τον προειδοποιεί ότι η στάση του απέναντι στη Μαρίνα και η ζήλια του θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Από την πλευρά της η Μαρίνα δεν δέχεται πια ούτε τη συγγνώμη του Μάνου. Η Κούλα, πανευτυχής, γυρίζει πίσω στο σπίτι της Αρετής η οποία υποκρίνεται ότι έχει πάθει λουμπάγκο. Ο Πότης και η Άννα χαίρονται πολύ που θα αποκτήσουν δίδυμα, αλλά οι διαφωνίες μεταξύ τους πάλι δεν λείπουν.

Η Μαρία βρίσκει την ευκαιρία να «ψαρέψει» την Αντιγόνη για να σιγουρευτεί αν έχει σκοπό να διεκδικήσει τη μικρή Αγγελική. Ο παπάς κάνει προσπάθειες να φτιάξει τις σχέσεις της Αρετής με τη Βασιλική, χωρίς να ξέρει πόσο βαθύ είναι αυτό που χωρίζει μάνα και κόρη. Ο Ισίδωρος και η Αντιγόνη έρχονται πάλι σε σφοδρή σύγκρουση για το θέμα του παιδιού. Η Αριάδνη αποκαλύπτει στη Βασιλική τη σχέση της με τον Κουράκο, ενώ η Ειρήνη λέει στην Ξένια ότι θα της δώσει το μωρό. Ο Κουράκος συλλαμβάνει τη Νόρα τη στιγμή που αρπάζει ένα παιδάκι.

Related posts

Χάντερ Σέιφερ: Επιβεβαίωσε ότι ήταν κάποτε σε σχέση με τη Ροσαλία

timesadmin

Survivor: Η ασυλία κρύβει μια έκπληξη απόψε στις 21:00 στον Σκάι

timesadmin

Σασμός – sneak preview 25/4: Χρήστος και Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

timesadmin

Νανά Παλαιτσάκη: Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 5 ημερών, δεν εξοικειώθηκα ποτέ με την έλλειψή του

timesadmin

Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: Της βγάζω το καπέλο γιατί δεν καλύπτει, δεν κουκουλώνει τίποτα

timesadmin

Οι κόρες του Πλούταρχου, Κατερίνα & Ελεωνόρα είναι σταρ του TikTok

timesadmin