tempting-fortune:-Πλάνταξαν-στο-κλάμα-–-«Θέλω-να-πάρω-τη-μαμά-μου»-–-Δύσκολη-μέρα-για-τους-παίκτες-του-ριάλιτι
LIFESTYLE

Tempting Fortune: Πλάνταξαν στο κλάμα – «Θέλω να πάρω τη μαμά μου» – Δύσκολη μέρα για τους παίκτες του ριάλιτι

Media

Tempting Fortune

Το βράδυ της Παρασκευής, 11 Οκτωβρίου, το κοινό του ΣΚΑΪ παρακολούθησε ένα ακόμη επεισόδιο του δημοφιλούς reality «Tempting Fortune», όπου οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με έναν ιδιαίτερα δύσκολο πειρασμό.

Μετά από μέρες δοκιμασιών στο βουνό, μακριά από τους αγαπημένους τους ανθρώπους, οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν μπροστά σε ένα τηλέφωνο και μια φωτογραφία προσφιλούς προσώπου, δημιουργώντας μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα. Αν αποφάσιζαν να σηκώσουν το ακουστικό, θα μπορούσαν να μιλήσουν μαζί τους, αλλά η απόφαση αυτή είχε το τίμημά της.

Η δύναμη της στιγμής υπήρξε ανυπέρβλητη για αρκετούς παίκτες, που υποχώρησαν συναισθηματικά, αδυνατώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Η επικοινωνία, έστω και για λίγα λεπτά, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τους έδωσε την απαραίτητη ψυχική δύναμη να συνεχίσουν, παρά το προσωπικό κόστος.

Ωστόσο, υπήρξαν και εκείνοι που επέλεξαν να μην ενδώσουν στον πειρασμό. Για κάποιους, η σκέψη ότι θα στεναχωρούσαν τα δικά τους άτομα, τους απέτρεψε από την κλήση, ενώ άλλοι θεώρησαν πως η απώλεια των χρημάτων δεν άξιζε το τίμημα. Έτσι, προτίμησαν να παραμείνουν σταθεροί στο στόχο τους.

Ανάμεσα σε όσους ενέδωσαν στην πρόκληση ήταν και η Ρούλα Γιαννιώτη, μία 53χρονη personal trainer, η οποία δεν είναι άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό. Η Γιαννιώτη είχε συμμετάσχει στον περσινό κύκλο της «Φάρμας», που προβλήθηκε στο Star, χωρίς ωστόσο να φτάσει στη νίκη. Αυτή τη φορά επιστρέφει στο «Tempting Fortune», όχι για προσωπική προβολή, αλλά με σκοπό να κερδίσει τα χρήματα για έναν ανώτερο σκοπό.

Η ίδια εξήγησε πως η βασική της κινητήρια δύναμη είναι η κόρη της, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. «Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι ξεκάθαρα η κόρη μου. Έχει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και είναι ολικά τυφλή. Το έπαθλο θα εξασφαλίσει το μέλλον της», ανέφερε συγκινημένη η Γιαννιώτη, αγκαλιά με την κόρη της, δίνοντας μια ξεκάθαρη εικόνα για τα κίνητρα που την έφεραν στο παιχνίδι.

Η Ρούλα Γιαννιώτη, πρώην υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και νυν αφοσιωμένη στο body building και το pilates, είναι μια γυναίκα που δεν φοβάται τις προκλήσεις. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα δεμένη με τα δύο της παιδιά, γεγονός που την ωθεί να συμμετέχει σε ακόμα μία δοκιμασία για το καλό της οικογένειάς της.

Related posts

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε από την εκπομπή – «Θα χρειαστεί να πάω στο νοσοκομείο»

timesadmin

Eurovision 2024: Αντίστροφη μέτρηση για τον Β ημιτελικό – «Φορτσάρει» για τον τελικό η Μαρίνα Σάττι

James Rollner

Eurovision 2024: Η εμφάνιση της Κύπρου στον Α’ ημιτελικό του διαγωνισμού

wp-needuser

Μαίρη Χρονοπούλου: Επιστολή για νέο μάρτυρα και ερωτήματα για την απογραφή της περιουσίας έστειλε ο δικηγόρος της

timesadmin

Βαρύ πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο: Ο αδελφός του Νίκος λάτρευε τη θάλασσα και αυτή τον πήρε μαζί της

timesadmin

Φόνοι Στο Καμπαναριό: Οι απρόσμενες επισκέψεις στη μονή, θα φέρουν “εκρηκτικά” αποτελέσματα στις ζωές των μοναχών

timesadmin