iq-160:-h-αγαπημένη-αστυ-–-κωμική-σειρά-επιστρέφει-απόψε-στις-21:00
LIFESTYLE

IQ 160: H αγαπημένη αστυ – κωμική σειρά επιστρέφει απόψε στις 21:00

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Β’ Κύκλου του IQ 160

Έχουν περάσει  έξι μήνες από τότε που η Πηνελόπη (Σμαράγδα Καρύδη) ανακάλυψε ότι ο πατέρας του πρώτου της παιδιού, ο Παύλος (Χάρης Παπαδόπουλος), την εγκατέλειψε και ζει στην Ιταλία με ψεύτικο όνομα, έχοντας αποκτήσει καινούρια οικογένεια.

Το παθιασμένο φιλί, που αντάλλαξε με τον υπαστυνόμο Αργύρη Καλατζή (Νίκος Κουρής) δεν είχε συνέχεια και έτσι, εκείνος επέστρεψε στην Ιωάννα (Μαίρη Μηνά).

Η Πηνελόπη, απογοητευμένη, αποφάσισε να εγκαταλείψει το τμήμα Ανθρωποκτονιών και να ξαναγυρίσει στη δουλειά της καθαρίστριας. Στο μεταξύ, στο τμήμα έχει προσληφθεί ένας νεαρός ανθυπαστυνόμος, ο Τηλέμαχος Τράγκας (Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος), ο οποίος είναι συμπαθητικός, αλλά κάπως ιδιόρρυθμος.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Γιώργος (Ηλίας Μουλάς) και η Δάφνη (Ελίζα Σκολίδη) τον αντιμετωπίζουν με μια μικρή επιφύλαξη. Στο μεταξύ, είναι γραφτό της Πηνελόπης να μη μείνει μακριά από την αστυνομική έρευνα.

Η γυναίκα που την έχει προσλάβει ως καθαρίστρια, εξαφανίζεται μυστηριωδώς και εκείνη δεν μπορεί να αντισταθεί στην επίλυση αυτού του  γρίφου. Έτσι, με κάποιες εύστοχες κινήσεις και διάφορους αυτοσχεδιασμούς, θα ανακαλύψει το πτώμα της, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί η ίδια ύποπτη για τον φόνο της!

Γκεστ επεισοδίου 1- Β’ Κύκλος:

Βασιλική Τρουφάκου (Ελπίδα Φωκά)

Μανώλης Κλωνάρης (Μάξιμος Φωκάς)

Νέος χαρακτήρας – Τηλέμαχος Τράγκας (Aλέξανδρος Χρυσανθόπουλος)

Ο νέος ανθυπαστυνόμος στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Έχει προσληφθεί στη θέση της Πηνελόπης και έρχεται στην ομάδα φορτωμένος με περγαμηνές: σπουδές στο εξωτερικό και τρία μεταπτυχιακά! Έξυπνος και διαβασμένος, αλλά και πολύ σχολαστικός, τρέφει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του.

Είναι, όμως, συμπαθητικός, ομαδικός παίκτης και χαρακτήρας χαμηλών τόνων. Έχει τη συνήθεια, για να υποστηρίξει τα λεγόμενά του αλλά και από ανασφάλεια,  να αναφέρει κάθε τόσο αποφθέγματα γνωστών προσωπικοτήτων. Προσπαθεί να γίνει αποδεκτός στη νέα του ομάδα, η οποία τον υποδέχεται με κάποια επιφυλακτικότητα, ειδικά ο Γιώργος (Ηλίας Μουλάς) και η Δάφνη (Ελίζα Σκολίδη).

Ο λόγος; Κυρίως επειδή δεν είναι η Πηνελόπη (Σμαράγδα Καρύδη)! Ο Αργύρης (Νίκος Κουρής) θα τον ρίξει στα βαθιά από την πρώτη στιγμή και ο Τηλέμαχος θα βάλει τα δυνατά του για να ενταχθεί, με επιτυχία. Καταφέρνει να κερδίσει γρήγορα τη συμπάθειά όλων, ειδικά της Δάφνης, η οποία καταλήγει να θαυμάζει την οργανωτικότητα και την ευρυμάθειά του, προκαλώντας τη ζήλια του Γιώργου, που νομίζει ότι τον βλέπει ερωτικά. Θα βοηθήσει στην εξιχνίαση σοβαρών υποθέσεων, βάζοντας απέναντί του την Πηνελόπη, η οποία όταν επιστρέφει στο τμήμα, τον βλέπει ανταγωνιστικά.

Ο ίδιος, όμως, δε θα την κοντράρει, αλλά θα της εκδηλώσει το θαυμασμό του, και μεταξύ τους θα ξεκινήσει μία ιδιόμορφη σχέση, η οποία θα καταλήξει με τον ίδιο ερωτευμένο μαζί της και αποφασισμένο να τη διεκδικήσει, με κάθε τρόπο.

Δείτε εδώ το trailer της ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ IQ 160 – Β’ ΚΥΚΛΟΣ:

Related posts

Φερεντίνος στο gossip-tv: Οι δυνατές στιγμές στην TV, η τηλεθέαση & τα ασύλληπτα ποσά στον Μονομάχο

James Rollner

Μαρίνα Σταυράκη για Γιώργο Πατούλη: Ο γιος μας έμαθε από τρίτους ότι ο πατέρας του θα ξαναγίνει μπαμπάς

timesadmin

Φάρμα: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα – Αυτοί είναι οι 20 φάρμερς

wp-needuser

Κουρής – Τοπαλίδου: Το παραμυθένιο νυφικό, το γουνάκι και η αναχώρηση από την εκκλησία

timesadmin

Survivor: Ενθουσιασμένη η Ζωή με τους πόντους που έφερε στην ομάδα της – Έκανα τρία θαύματα, λέει

timesadmin

Οι αθλητικές εφημερίδες 15/2/2024

timesadmin