Χάρης-Δούκας:-«Ο-Νίκος-Ανδρουλάκης-δεν-τήρησε-τη-δέσμευσή-του-για-την-διεξαγωγή-νέου-ντιμπέιτ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάρης Δούκας: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν τήρησε τη δέσμευσή του για την διεξαγωγή νέου ντιμπέιτ»

Χάρης Δούκας: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν τήρησε τη δέσμευσή του για την διεξαγωγή νέου ντιμπέιτ»

πολιτική

Χάρης Δούκας: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν τήρησε τη δέσμευσή του για την διεξαγωγή νέου ντιμπέιτ»

Ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη για αθέτηση της δέσμευσής του σχετικά με τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε υποσχεθεί ότι θα συμμετάσχει σε ντιμπέιτ για τον β’ γύρο, αλλά αυτή η δέσμευση δεν τηρήθηκε. Εμείς προτείναμε να μαγνητοσκοπηθεί και να μεταδοθεί σε ώρα αιχμής», ανέφερε ο Χάρης Δούκας, μιλώντας για την πρότασή του να διεξαχθεί δημόσια συζήτηση.

«Ο κ. Ανδρουλάκης είναι εκείνος που αποφεύγει τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ. Οι δεσμεύσεις πρέπει να τηρούνται και αυτό απαιτεί θάρρος και αποφασιστικότητα», υπογράμμισε κατά την εμφάνισή του στο κανάλι Action24.

Σε ερώτηση για το 29% που έλαβε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον πρώτο γύρο, ο Δούκας δήλωσε ότι δεν τον ανησυχεί το συγκεκριμένο ποσοστό, χαρακτηρίζοντάς το «πολύ χαμηλό». «Υπάρχει μεγάλο περιθώριο να ανατραπούν τα αποτελέσματα, παρά το αρχικό προβάδισμα του κ. Ανδρουλάκη», πρόσθεσε με αισιοδοξία.

Επιπλέον, έθεσε το ερώτημα: «Αν φοβόμαστε να αναμετρηθούμε με έναν συνυποψήφιο, πώς θα αντιμετωπίσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη;», καλώντας σε τόλμη και αποφασιστικότητα για το μέλλον του κόμματος.

Απαντώντας στις κατηγορίες ότι επιδιώκει να «συριζοποιήσει» το ΠΑΣΟΚ, τόνισε: «Είδαμε στα ψηφοδέλτια υποψηφίους τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι οι υποψήφιοι ζήτησαν αλλαγή ηγεσίας».

Όσον αφορά τη στάση των συνυποψηφίων του, Παύλου Γερουλάκου και Άννας Διαμαντοπούλου, για τον β’ γύρο, σημείωσε: «Θα προτιμούσα μια ξεκάθαρη τοποθέτηση, αλλά δεν το απαιτώ. Είναι αξιόλογα στελέχη με μακρά πορεία και μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά». Πρόσθεσε ότι σκοπεύει να καλέσει τους συνυποψηφίους του για να συνεργαστούν στις επόμενες δράσεις του κόμματος, τονίζοντας πως δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και επιδιώκει να δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο. «Η πολιτική χρειάζεται συναίσθημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα εκλογικά αποτελέσματα, εξέφρασε ανησυχία για τα χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στα αστικά κέντρα, αν και σημείωσε ότι η γεωγραφική κατανομή των ψήφων δεν τον ανησυχεί ιδιαίτερα.

Τέλος, σχολίασε τις επιθέσεις που δέχθηκε προεκλογικά από κυβερνητικά στελέχη, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για διάλογο εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας. «Το μήνυμά μας πρέπει να είναι σαφές: είμαστε υπέρ της δωρεάν παιδείας. Πρέπει να υπάρξει τάξη στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, τα οποία σήμερα λειτουργούν χωρίς κανόνες», κατέληξε.

Related posts

Σκέρτσος: Η αντιπολίτευση κάνει τοξικό τον πολιτικό λόγο με fake news – Δεν είπα αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις τιμές

timesadmin

Μπόνους έως 15% στο Δημόσιο: Ποιοι θα το παίρνουν και πώς θα επιλέγονται – Όσα πρέπει να ξέρουμε σε 9 ερωταπαντήσεις

timesadmin

Κεραμέως: Ένας στους τρεις έχει παραλάβει τον φάκελο με την επιστολική ψήφο

timesadmin

Παύλος Μαρινάκης στον Realfm 97,8: Συνομιλούμε με την Τουρκία αλλά δεν είμαστε αφελείς – Ο Σαλμάς διεγράφη για την διατύπωση συκοφαντιών

protothema.gr

Τασούλας: Ποια ποινή επέβαλε στην Θεανώ Φωτίου – «Υπονομεύει την εικόνα του κοινοβουλευτισμού»

wp-needuser

Μιχαηλίδου: Αναβαθμίζουμε την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας – Σε πλήρη εφαρμογή την 1η Ιουλίου στη βιομηχανία

timesadmin