Δήμητρα-Αλεξανδράκη:-Δεν-έχω-καλές-σχέσεις-με-τους-γονείς-μου,-το-πάλεψα-αλλά-έχω-πικραθεί-πάρα-πολύ
LIFESTYLE

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δεν έχω καλές σχέσεις με τους γονείς μου, το πάλεψα αλλά έχω πικραθεί πάρα πολύ

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για τον σύντροφό της, τις σχέσεις της με τους γονείς της, αλλά και το διαζύγιό τους.

Το μοντέλο έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και αρχικά, αναφέρθηκε στον αγαπημένο της και το ενδεχόμενο του γάμου τους.

«Όταν θα έρθει η ώρα του γάμου μου, θα ανεβάσω φωτογραφία. Έχω πει ότι για μένα ο γάμος είναι ένα πολύ ιερό μυστήριο και προτιμώ να το κρατήσω για εμένα και τον άντρα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πεθερά της, την οποία και χαρακτήρισε την «καλύτερη του κόσμου». «Αποκλείεται να υπάρχει καλύτερη. Είναι τόσο καλή, τέτοια ευγένεια… Τη νιώθω και με έχει αγκαλιάσει σαν μάνα», δήλωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4r5o0zfbho1)

Αποκάλυψε επίσης, ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που την τράβηξαν στον σύντροφό της. «Έναν άντρα δεν τον κρατάς με το σώμα, τον κρατάς με την καρδιά και το μυαλό σου. Αυτό που με έκανε να πω το “ναι” σε εκείνον είναι ο τρόπος που με διεκδίκησε. Το πείσμα, το μυαλό του, είναι πανέξυπνος. Τον θαυμάζω πάρα μα πάρα πολύ. Είναι καλός άνθρωπος, κοιτάζει να συνεισφέρει όπου μπορεί, κάτι που έχω κι εγώ», εξήγησε.

Το μοντέλο αναφέρθηκε επίσης, στην κολλητή της φίλη, Ιωάννα Τούνη και την έντονη κριτική που δέχεται. «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ένα πράγμα. Η Ιωάννα παίρνει τις πέτρες που της πετάνε και χτίζει. Δεν θα ασχοληθεί να τις πετάξει πίσω. Είναι πολύ έξυπνη. Επίσης, δεν ξέρετε πολλά πράγματα για εκείνη. Βοηθάει πολύ κόσμο», είπε.

Πήρε επίσης, θέση για όσα ακούγονται για τη Ματούλα Ζαμάνη και την κίνησή της να βγάλει την μπλούζα της και να την πετάξει στο κοινό σε συναυλία της. «Ματούλα θεάρα. Αν δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις, αλλάζεις κανάλι. Αν δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις στα social, πας παρακάτω», τόνισε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αναφέρθηκε σε πρώην σύντροφό της. «Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου. Έχω σκαρφαλώσει στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας. Έσπασα τη τζαμαρία, μπήκα μέσα. Δεν βρήκα κάτι, έκανα λάθος», παραδέχτηκε.

Τέλος, μίλησε για τους γονείς της, το διαζύγιό τους και τις σχέσεις που έχουν σήμερα. «Η περίοδος του διαζυγίου των γονιών μου ήταν δύσκολη, γιατί χωριστήκαμε με τον αδερφό μου. Ο ένας πήγε με τη μαμά και ο άλλος με τον μπαμπά. Ήμασταν από μικρά μαζί, παίζαμε, πηγαίναμε μαζί σχολείο. Έχουμε διαφορά 2,5 χρόνων. Με έχει στιγματίσει η στιγμή που πήγαμε μαζί στο δικαστήριο ανηλίκων και μας ρώτησαν αν έχουμε πρόβλημα να χωριστούμε κι εγώ πολύ γρήγορα απάντησα “όχι” ενώ εκείνος απάντησε ότι έχει πρόβλημα. Θυμάμαι τα μάτια του. Αυτό με πείραξε πιο πολύ από όλα», σημείωσε.

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Δεν έχω καλές σχέσεις με τους γονείς μου. Το πάλεψα πάρα πολύ, έχω πικραθεί πάρα πολύ. Εγώ ξέρω πόσο δύσκολα έχω περάσει με αυτό το κομμάτι, αλλά πλέον νιώθω καλά. Το τελευταίο εξάμηνο κάνω συστηματικά ψυχοθεραπεία. Γεννήθηκα για να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε. Θα μπορούσα να είμαι μετενσάρκωση του Μάρκου Σεφερλή».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του διαμερίσματος

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια – Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Bitcoin: Έλυσε το HBO το μυστήριο με τον ιδρυτή του; – Ποιος είναι πίσω από τον «Satoshi Nakamoto»

Related posts

Η Realnews αυτής της Κυριακής (11/8/2024)

protothema.gr

F1: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ – Υποδύεται βετεράνο πιλότο της Formula 1

wp-needuser

Κούλλης Νικολάου στο gossip-tv: Γέννησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου! Της έστειλα μήνυμα με τις ευχές μου

protothema.gr

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ: Η Πέρσα βάζει στόχο να διώξει τον Δαμασκηνό από το Διοικητικό Συμβούλιο

timesadmin

Ραγδαίες εξελίξεις για Χρονοπούλου: «Δεν έπεσε μόνη, κάποιος την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι»

wp-needuser

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Παίρνουν διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου – Η κοινή ανακοίνωση

timesadmin