Πολάκης:-«Αύριο-θα-γίνει-η-συνάντηση-στην-Κουμουνδούρου-–-Κάποιοι-συνεχίζουν-ύπουλα-να-προσπαθούν-να-την-ακυρώσουν»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: «Αύριο θα γίνει η συνάντηση στην Κουμουνδούρου – Κάποιοι συνεχίζουν ύπουλα να προσπαθούν να την ακυρώσουν»

Πολάκης: «Αύριο θα γίνει η συνάντηση στην Κουμουνδούρου – Κάποιοι συνεχίζουν ύπουλα να προσπαθούν να την ακυρώσουν»

πολιτική

Πολάκης: «Αύριο θα γίνει η συνάντηση στην Κουμουνδούρου – Κάποιοι συνεχίζουν ύπουλα να προσπαθούν να την ακυρώσουν»

Ξεκάθαρος ότι η συνάντηση των υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο στην Κουμουνδούρου παρουσιάστηκε ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στα social media.

«Με βάση τη συνεννόηση που έχει γίνει, αύριο στις 12.30 μμ θα γίνει η συνάντηση στα γραφεία της Κουμουνδούρου των υποψηφίων προέδρων στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει ο κ. Πολάκης.

«Το λέω καθαρά προς κάθε κατεύθυνση: Όποιος υπονομεύσει με την απουσία του αυτή τη συνάντηση, είτε θέλει έναν ΣΥΡΙΖΑ μικρό που θα ασχολείται με τα δικαιώματα και μόνο, είτε θέλει ένα ΣΥΡΙΖΑ πάλι μικρό που θα ψάχνεται να κολλήσει σε κάποιο “κεντροαριστερό” σενάριο» προσθέτει.

«Παρά τη συμφωνία που έγινε, συνεχίζουν ύπουλα κάποιοι να προσπαθούν να ακυρώσουν την αυριανή συνάντηση για να υπηρετήσουν ιδιοτελή σχέδια» καταλήγει ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Με βάση τη συνεννόηση που έχει γίνει, αύριο στις 12.30 μμ θα γίνει η συνάντηση στα γραφεία της Κουμουνδούρου των υποψηφίων προέδρων στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Φαραντούρης και ο Απόστολος Γκλέτσος θα συμμετάσχουν μέσω ZOOM το οποίο θα είναι διαθέσιμο αύριο από τις 12.00, λόγω του ότι ο ένας είναι Γαλλία και ο άλλος στην Κύπρο.

Στη συνάντηση με βάση τη συνεννόηση που έχει γίνει θα είναι παρόντες η Ράνια Σβίγγου γραμματέας του κόμματος, ο Νίκος Παππάς ως πρόεδρος της ΚΟ και ο Θάνος Μωραΐτης ως διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας!

Εκεί είναι προφανές πως θα τεθούν ΟΛΑ τα ζητήματα που έχουν ανακύψει προκειμένου μέσα από συζήτηση, αντιπαράθεση και σύνθεση να υπάρξει μια ομαλή πορεία προς τις εκλογές.
Μια πορεία που θα ανακόψει την εικόνα ρευστοποίησης που δημιουργούν τόσο τα απαράδεκτα εξώδικα, όσο και οι απειλές για διαγραφές ή αποκλεισμούς υποψηφιότητας!!

ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:

Όποιος υπονομεύσει με την απουσία του αυτή τη συνάντηση, είτε θέλει έναν ΣΥΡΙΖΑ μικρό που θα ασχολείται με τα δικαιώματα και μόνο, είτε θέλει ένα ΣΥΡΙΖΑ πάλι μικρό που θα ψάχνεται να κολλήσει σε κάποιο «κεντροαριστερό» σενάριο !

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!!

Θέλω ένα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αξιωματική αντιπολίτευση και κυβερνώσα δύναμη!

Γι’ αυτό πήρα την πρωτοβουλία και αύριο θα είμαι εκεί !!

ΥΓ .Τα γράφω αυτά γιατί παρά τη συμφωνία που έγινε, συνεχίζουν ύπουλα κάποιοι να προσπαθούν να ακυρώσουν την αυριανή συνάντηση για να υπηρετήσουν ιδιοτελή σχέδια!!
ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΡΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!

Related posts

Ποιοι και γιατί αντιδρούν στην ποσόστωση για ελληνικό τραγούδι που βάζει το υπουργείο Πολιτισμού

timesadmin

Κανέλλη: Ποιος είχε προσδοκίες για κάτι καλύτερο από τον Πολάκη; Το βούλωστο είναι αντανάκλαση στη μούρη του

timesadmin

Διάλογος Πολάκη – Τασούλα στο καφενείο της Βουλής: «Εδώ μου πήρες 2.000 ευρώ, πάρε και τα 5»

wp-needuser

Καιρίδης: Πάνω από 75% η συνολική πτώση μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία – Μικρή αυξητική τάση από την ανατολική Λιβύη

protothema.gr

ΝΔ: Πέθανε ο πρώην βουλευτής Θεοφάνης Δημοσχάκης

timesadmin

Στίγκας: Στηρίζω και αγκαλιάζω όλους τους βουλευτές των Σπαρτιατών

James Rollner