Επίθεση-Δούκα-σε-Ανδρουλάκη-μετά-το-ναυάγιο-της-τηλεμαχίας-–-Τον-κατηγορεί-ότι-δεν-ήθελε-εξαρχής-το-debate
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Δούκα σε Ανδρουλάκη μετά το ναυάγιο της τηλεμαχίας – Τον κατηγορεί ότι δεν ήθελε εξαρχής το debate

Σφοδρή επίθεση στο Νίκο Ανδρουλάκη κάνει ο Χάρης Δούκας μέσω του επιτελείου του κατηγορώντας τον ότι φέρει ακέραια την ευθύνη για το «ναυάγιο» του debate.

«Ο κ. Ανδρουλάκης δε θέλει το debate. Μετά από 2 μέρες διαπραγματεύσεων, οι οποίες όπως φαίνεται, από την πλευρά του κ. Ανδρουλάκη, ήταν προσχηματικές, το επιτελείο του ανακοίνωσε σήμερα ότι το debate δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί», υποστηρίζουν συνεργάτες του υποψήφιου αρχηγού Χάρη Δούκα, οι οποίοι απαντώντας σε προηγούμενη ενημέρωση κύκλων του Νίκου Ανδρουλάκη επιμένουν ότι:

«Η πρότασή μας ήταν σαφής: Debate οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Όσο για τις δικαιολογίες περί Δημοτικού Συμβουλίου στην Αθήνα υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε ανακοινώσει, ήδη από τη Δευτέρα, προεκλογική ομιλία σήμερα στον Πύργο. Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο στο ΠΑΣΟΚ. Απέδειξε ότι δεν τιμά τις δημόσιες δεσμεύσεις του”.

Νωρίτερα από το επιτελείο Ανδρουλάκη έλεγαν ότι «Δεδομένης της σημερινής εξ αναβολής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, οι πρόσφορες ημέρες για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ήταν η Πέμπτη ή η Παρασκευή. Το επιτελείο μας κατέβαλε προσπάθεια να επαναπρογραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία η μεγάλη συγκέντρωση μας στη Θεσσαλονίκη, που εδώ και μέρες είχαμε επιλέξει να είναι η αυλαία της προεκλογικής μας εκστρατείας, καθώς δεν είχε πραγματοποιηθεί κομματική εκδήλωση στον πρώτο γύρο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό». Στη συνέχεια απέρριπταν ως μη κατάλληλες για τη διεξαγωγή της τηλεμαχίας και τις επόμενες μέρες μέχρι τις εσωκομματικές κάλπες, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι:

«Το ντιμπέιτ πρέπει να μην αντιστρέψει τις πολύ καλές εντυπώσεις, που άφησε η προηγούμενη τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των 6 υποψηφίων Προέδρων και να είναι μια πολιτικά προωθητική διαδικασία εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο και κατ’ επέκταση τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, προϋποθέσεις που δεν πληρούνται την Πέμπτη είτε γίνει το ντιμπέιτ σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης είτε απέναντι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας.

Η πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλει στο κύρος της όλης διαδικασίας».

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στη Γερμανία με ομοφοβικό ξέσπασμα παίκτη της Βόλφσμπουργκ: «Δεν υπογράφω αυτή τη γκέι μα…ία»

Νόμπελ Χημείας στον Ντέμη Χασάμπη: Το παιδί θαύμα στο σκάκι που κατέκτησε AI και Google και τον θαυμάζει ο Έλον Μασκ

Τέλος εποχής για το εμβληματικό καζίνο Tropicana στο Λας Βέγκας – Κατεδαφίστηκε σε 22″ μετά από 67χρόνια ιστορίας – Βίντεο

Related posts

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Δεν με απασχολεί το ενδεχόμενο μιας δεύτερης θητείας – Το γοητευτικό στοιχείο της δημοκρατίας είναι η συνεχής διεκδίκηση»

timesadmin

Μάκης Βορίδης: Οι 400.000 που βρήκαν εργασία την τελευταία 5ετία, ήταν πολιτική για τους λίγους;

timesadmin

Κασσελάκης στην Κεντρική Επιτροπή: Ο ΣΥΡΙΖΑ ή αλλάζει ή βουλιάζει, αυτή είναι η αλήθεια

protothema.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης – Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Λεπτές ισορροπίες στο ραντεβού στην Άγκυρα

timesadmin

Σύγκρουση στη Βουλή για το πόρισμα του Αρείου Πάγου – Χατζηδάκης: Σέβομαι τις αποφάσεις της δικαιοσύνης θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες

timesadmin

ΣΥΡΙΖΑ: Δραματικές εξελίξεις, οι 87 αποχώρησαν: «Δεν νομιμοποιούμε αποφάσεις που ευτελίζουν εμάς και το κόμμα μας»

timesadmin