Ελένη-Χατζίδου:-Αποκάλυψε-τη-δική-της-εμπειρία-με-stalker-–-Είναι-τρομακτικό-να-ξέρει-κάποιος-πού-μένεις
LIFESTYLE

Ελένη Χατζίδου: Αποκάλυψε τη δική της εμπειρία με stalker – Είναι τρομακτικό να ξέρει κάποιος πού μένεις

Με αφορμή τη μήνυση του Γιάννη Πλούταρχου σε εμμονική θαυμάστρια που τον παρενοχλούσε και τον παρακολουθούσε έξω από το σπίτι του για τρία χρόνια, η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε τη δική της εμπειρία με stalker.

Συζητώντας μαζί με την παρέα του «Breakfast@Star» το σχετικό θέμα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς κατάφερε να λύσει την παρεξήγηση με τη νεαρή θαυμάστρια, αλλά και τα δυσάρεστα συναισθήματα που της δημιούργησε αυτή η εμπειρία.

«Η ενόχληση ήταν πάρα πολύ μεγάλη, εξ ου και η μήνυση. Υπάρχει παραδοχή. Βέβαια, αυτά που εξηγεί είναι πολύ πιο ελαφριά σε σχέση με αυτά που κατηγορείται», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Σε αυτές τις καταστάσεις δεν υπάρχει light, όπως και να γίνει σε τρομοκρατεί. Της είχε γίνει καταγγελία από τη γυναίκα του Γιάννη Πλούταρχου το 2021 και σύσταση από την αστυνομία αλλά δεν σταμάτησε».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4r1vf47m9e9)

Επιπρόσθετα, δήλωσε: «Ξέρεις πόσο πολύ μπορεί να κλονίσει και έναν γάμο αυτό το πράγμα; Ειδικά εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ του ζευγαριού. Η θέση του διάσημου προσώπου είναι και λίγο λεπτή, προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες. Έχεις στο μυαλό σου ότι επειδή είμαι αυτός που είμαι, κάποιος με αγαπάει, κάποιος μπορεί να με βλέπει λίγο διαφορετικά, ταυτίζεται με τη ζωή μου, με τα τραγούδια μου. Δίνεις ευκαιρίες. Είναι τρομακτικό όμως να ξέρει κάποιος πού μένεις».

Η Ελένη Χατζίδου στη συνέχεια αποκάλυψε τη δική της περίπτωση: «Να σας πω κάτι από προσωπική εμπειρία; Εμένα δεν έφτασε ποτέ σε αυτό το σημείο. Ήταν μια κοπέλα που ερχόταν συνέχεια στο μαγαζί, είναι κολακευτικό στην αρχή, πάντα θέλεις την υποστήριξη των fans – δεν το συζητάω – κι εσύ να δίνεσαι, γιατί λες “με ένα τραγούδι που έχω βγάλει, με μια πολύ μικρή πορεία έχω ανθρώπους που έρχοντα δίπλα μου κάθε βράδυ, αφήνουν οποιαδήποτε άλλη δουλειά και αν έχουν, έχουν φτιάξει για εμένα ένα fan club, δίνουν χρόνο από τη ζωή τους για εμένα. Ήταν μια συγκεκριμένη κοπέλα που το βλέπεις έτσι ότι σε αγαπάει και σε στηρίζει. Κάποια στιγμή άρχισα να τη βλέπω έξω από το σπίτι σε κοντινές αποστάσεις, ενώ ήξερα ότι μένει πάρα πολύ μακριά από εμένα».

Καταλήγοντας στην ιστορία της, η παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε ότι αν και η γυναίκα σταμάτησε να την παρενοχλεί, λίγο καιρό μετά λάμβανε αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα από ανώνυμο λογαριασμό:

«Στην αρχή μου έλεγε ότι πήγαινε επίσκεψη σε μία φίλη της που μένει κοντά, μετά το συζήτησα με τις φίλες μου, γιατί άρχισα να φοβάμαι. Συζήτησα και μαζί της και ευτυχώς το κατάλαβε ότι με φέρνει σε δύσκολη θέση. Σταμάτησε να έρχεται στο μαγαζί και μετά από ένα διάστημα άρχισα να παίρνω άσχημα σχόλια και μηνύματα κάτω από φωτογραφίες από ψεύτικο προφίλ, αλλά ήταν ξεκάθαρο».

Ειδήσεις σήμερα:

Πανικός στη Φλόριντα για τον Μίλτον: Περιμένουν πάνω από 5 μέτρα ύψος νερού – Δραματικές εικόνες από την εκκένωση

Σκάνδαλο στο τουρκικό ποδόσφαιρο: 24χρονη διαιτητής κατηγορείται για sex tape με 61χρονο παρατηρητή διαιτησίας

To σέξι βίντεο της Πάρις Χίλτον που τρέλανε την Λόρεν Σάντσεζ και άρεσε στην Τζέσικα Άλμπα

Related posts

Το αιφνιδιαστικό τέλος του Έρωτα Φυγά έφερε αντιδράσεις από την Ντάνη Γιαννακοπούλου και το Twitter

timesadmin

Αντιγόνη Ψυχράμη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν δίνει συνεντεύξεις!

timesadmin

Κρις Χέμσγουορθ: Εξοργισμένος για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τα μέσα ενημέρωσης την προδιάθεσή του για Αλτσχάιμερ

timesadmin

J2US: Απόψε ο φαντασμαγορικός ημιτελικός – Λευτέρης Πανταζής και εμφανίσεις “έκπληξη” που θα συζητηθούν

timesadmin

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλάει πρώτη φορά για το ακίνητο που αναζητά με τη Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη

timesadmin

Δέσποινα Βανδή: Ελλάδα μην δοκιμάζεις την υπομονή μας, γράφει τουρκική εφημερίδα μετά την ακύρωση της συναυλίας της

timesadmin