Παντελής-Τουτουντζής-–-Νάσος-Τσιβγούλης:-Δεν-καταλαβαίνουμε-γιατί-πρέπει-να-είναι-είδηση-ο-γάμος-μας
LIFESTYLE

Παντελής Τουτουντζής – Νάσος Τσιβγούλης: Δεν καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να είναι είδηση ο γάμος μας

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά το γάμο τους έδωσαν οι Παντελής Τουτουντζής και Νάσος Τσιβγούλης στο «Breakfast@star».

Το ζευγάρι μίλησε για τον γάμο, την κουμπάρα τους, Ελένη Φουρέιρα, την πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας σχετικά με τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, αλλά και τη σάτιρα.

Ειδικότερα, ο Νάσος Τσιβγούλης είπε: «Ήταν επιθυμία μας να γίνει ο γάμος μας σε κλειστό κύκλο, τώρα από εκεί και πέρα πήρε λίγο παραπάνω διαστάσεις απ’ ότι θα έπρεπε. Ε, πιστεύω ότι έχετε και εσείς τον ρόλο σας σε αυτό».

«Ξέρω αυτά που ενοχλούν τον Νάσο. Τα γνώριζα, τα περίμενα για να είμαι ειλικρινής, αλλά μένουμε στο καλό», σημείωσε από την πλευρά του ο Παντελής Τουτουντζής.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4r1z7k88h5l)

Στη συνέχεια, ο Νάσος Τσιβγούλης πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να περιορίζεται ένα ζευγάρι για το πού θα παντρευτεί από το τι θα ακούσει. Δεν νομίζω ότι έγινε κάτι παράλογο, ούτε κάτι υπερβολικό. Τώρα ίσα-ίσα ήταν κάτι πολύ μαζεμένο. Τώρα για ποιον λόγο στην Ελλάδα πρέπει να είναι είδηση αυτό το πράγμα, δεν το καταλαβαίνω».

Ο Παντελής Τουτουντζής σχολίασε: «Όσο είναι μια είδηση που μπορεί να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους εμένα θα με βρίσκεις υπέρ. Έχω δει εξέλιξη στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αλλά πάντα υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που το όπιό τους είναι το bullying. Το κάνουμε χρόνια αυτό, το αισθανόμαστε χρόνια αυτό, όμως βάζουμε λιθαράκια όλοι μας».

Για τη γνωστή τραγουδίστρια που ήταν κουμπάρα στον γάμο τους, ο Νάσος Τσιβγούλης δήλωσε: «Την Ελένη Φουρέιρα την ξέρουμε πάρα πολλά χρόνια, είναι φίλη μας, την αγαπάμε πάρα πολύ, μας αγαπάει πάρα πολύ, νομίζω ότι είναι ένα υπέροχο άτομο και είναι χαρά μας να έχουμε αυτή τη σχέση που έχουμε».

Όσον αφορά τα όρια της σάτιρας, που είναι ένα θέμα επίκαιρο αυτές τις ημέρες, ο Νάσος Τσιβγούλης είπε: «Πιστεύω στη σάτιρα και στην ελευθερία της έκφρασης, αλλά πρέπει να είναι τόσο όσο. Η σάτιρα θα πρέπει να έχει κάποια όρια, όταν θίγονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, υποστάσεις και χαρακτήρες».

Με τη σειρά του, ο make-up artist τόνισε: «Κανένας καλλιτέχνης δεν κάνει σάτιρα με σκοπό να κοροϊδέψει. Από το να πας στην εύκολη λύση με καυστικό σχόλιο, πήγαινε κάπου πιο βαθιά, πιο έξυπνα. Εγώ δεν γελάω με αυτό το χιούμορ».

Ειδήσεις σήμερα:

Πανικός στη Φλόριντα για τον Μίλτον: Περιμένουν πάνω από 5 μέτρα ύψος νερού – Δραματικές εικόνες από την εκκένωση

Σκάνδαλο στο τουρκικό ποδόσφαιρο: 24χρονη διαιτητής κατηγορείται για sex tape με 61χρονο παρατηρητή διαιτησίας

To σέξι βίντεο της Πάρις Χίλτον που τρέλανε την Λόρεν Σάντσεζ και άρεσε στην Τζέσικα Άλμπα

Related posts

Φώτης Σεργουλόπουλος: Άφησε με το στόμα ανοιχτό την Τζένη Μελιτά – «Έκανα γυμνό…»

James Rollner

Η Μάγισσα: Συντετριμμένος ο Μάρκος συναντάει τη Θεοφανώ – Sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

timesadmin

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή την εμφάνισή της λάτρεψε η πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα & την αποθέωσε!

timesadmin

Αναστασία Περράκη: Οι φώτο και η ευχή για τα γενέθλια της κόρης της

timesadmin

MasterChef: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την μπορντό μπριγάδα

timesadmin

Χάρις Αλεξίου – Reworks Το παρελθόν συναντά το παρόν και ταξιδεύει στο μέλλον

timesadmin