Ντόρα-Μπακογιάννη:-Στενοχωρήθηκα-που-δεν-ήρθε-ο-Καραμανλής-–-Για-τον-Σαμαρά-ήταν-αναμενόμενο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα Μπακογιάννη: Στενοχωρήθηκα που δεν ήρθε ο Καραμανλής – Για τον Σαμαρά ήταν αναμενόμενο

Ντόρα Μπακογιάννη: Στενοχωρήθηκα που δεν ήρθε ο Καραμανλής – Για τον Σαμαρά ήταν αναμενόμενο

πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη

Για την απουσία Καραμανλή και Σαμαρά από την εκδήλωση της ΝΔ για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος μίλησε μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως είπε στον ΣΚΑΙ, «για τον Αντώνη Σαμαρά ήταν αναμενόμενο. Αλλά για τον Κώστα Καραμανλή στενοχωρήθηκα που δεν ήρθε, γιατί αυτή ήταν μία γιορτή για εμάς, τους αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας, για τους ανθρώπους που περάσαμε πολλές καλές και κακές στιγμές, ενθουσιαστήκαμε, κλάψαμε, γελάσαμε, βρίσαμε. Ο Κώστας Καραμανλής έχει μία ειδική σχέση με τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας. Νομίζω ότι ήταν λάθος που δεν ήρθε. Με στενοχώρησε. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση».

«Είναι μια τρέλα αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ – Πάνε για διάλυση»

«Ο σοβαρότερος είναι ο Πολάκης, τοποθετήθηκε σωστά, ακούστηκε επιτέλους μία φωνή λογικής εκεί μέσα. Είναι μία τρέλα αυτή η κατάσταση, πάνε για διάλυση. Όταν ένα παιδί παρακολουθεί αυτό το τσίρκο, σου λέει “μακριά από την πολιτική”. Άρα έχει κόστος και για εμάς. Όταν η έλλειψη συμμετοχής καταγράφεται, έχει πρόβλημα και το κυβερνών κόμμα. Η Δημοκρατία θέλει διάλογο, με προτάσεις και αντί–προτάσεις, άσκηση εξουσίας- κριτική. Όλο αυτό δεν υπάρχει σήμερα», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχέση με τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι «αποπνέει εικόνα ενός σοβαρού κόμματος, οι άνθρωποι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και προχώρησαν σε μία άψογη διαδικασία», χωρίς να κάνει κάποια πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του β’ γύρου την προσεχή Κυριακή.

Related posts

Καιρίδης: Υποστηρίζουμε την νόμιμη μετανάστευση με κανόνες ανάλογα με τις ανάγκες της ελληνικής οικονομίας

wp-needuser

Κλειστά τα χαρτιά της κρατά η Κομισιόν για πιθανή σύναψη συμφωνίας με την Αίγυπτο στο μεταναστευτικό

timesadmin

Αυγενάκης σε Ανδρουλάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Άτοπες και εκτός πραγματικότητας δηλώσεις»

protothema.gr

Μαρινάκης για Μέση Ανατολή: Είμαστε σε απόλυτη επιφυλακή, η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει τους πολίτες απροστάτευτους

wp-needuser

Κασσελάκης για απόπειρα δολοφονίας Σλοβάκου πρωθυπουργού: Η βία δεν έχει καμία θέση στις δημοκρατίες μας

wp-needuser

Στην Βουλή η τροπολογία για την επιβολή Προσωρινής Συνεισφοράς Αλληλεγγύης ύψους 33% στα υπερκέρδη των εταιρειών διύλισης

protothema.gr