ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστος Σπίρτζης: Ξένο σώμα για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης, καλό θα ήταν να φύγει

Χρήστος Σπίρτζης: Ξένο σώμα για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης, καλό θα ήταν να φύγει

Δεν είναι προσωπικά στοιχεία τα Πόθεν Έσχες των πολιτικών, υποστήριξε ο πρώην υπουργός

«Ξένο σώμα» για τον προοδευτικό χώρο χαρακτήρισε ο Χρήστος Σπίρτζης τον Στέφανο Κασσελάκη, μετά το εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ από τον πρώην πρόεδρο του κόμματος σχετικά για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του.

«Με αυτό που έγινε χθες υπάρχει πλήρως η εικόνα του τι είναι ο Στέφανος Κασσελάκης. Το να στείλει εξώδικο στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής δείχνει ότι δεν αγαπάει το κόμμα του, ούτε τον χώρο του. Είναι ξένο σώμα και επομένως, καλό θα ήταν να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ας κάνει ότι θέλει και να μας αφήσει να ασχοληθούμε με αυτό που πρέπει, την πολιτική» είπε ο πρώην υπουργός σε σημερινή του συνέντευξη.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4r21p52sspl)

Κατά τον ίδιο «δεν είναι προσωπικά στοιχεία τα Πόθεν Έσχες των πολιτικών. Έχετε ξαναδεί πολιτικό αρχηγό στην κεντρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη να ασχολείται με το Πόθεν Έσχες του; Την άλλη μέρα των εκλογών οι ορδές των τρολ του Κασσελάκη άρχισαν να μας βρίζουν».

Ερωτηθείς, δε, για το ενδεχόμενο διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη, ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε ότι «είναι θέμα που θα δει η Επιτροπή Δεοντολογίας. Αν είχε ψήγμα αξιοπρέπειας θα είχε φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν είναι δυνατόν σε οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα να έχει κατατεθεί εναντίον του μομφή, ενώ όλοι του έλεγαν να προσφύγουμε στη βάση του κόμματος, να το αρνείται και να λέει “κάντε μου μομφή”. Να εγκρίνεται η μομφή, να γίνεται έκπτωτος, να έρχεται στην Κεντρική Επιτροπή και να μας προσβάλει για κουκούλες και σακούλες» κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανικός στη Φλόριντα για τον Μίλτον: Περιμένουν πάνω από 5 μέτρα ύψος νερού – Δραματικές εικόνες από την εκκένωση

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στον Δημήτρη Δανίκα για τη βία ανηλίκων: «Οι γονείς χρειάζονται ψυχολόγο, όχι τα παιδιά»

Η ακτινογραφία του πόθεν έσχες Κασσελάκη: Το χαρτοφυλάκιο των $4 εκατ., τα ακίνητα και τα δάνεια

-







Related posts

ΣΥΡΙΖΑ: Μαίνονται οι πιέσεις στον Στέφανο Κασσελάκη – Κείμενο συλλογής υπογραφών από μέλη της ΚΕ για έκτακτη σύγκληση των οργάνων

protothema.gr

Ζάππειο- Επετειακό συνέδριο ΝΔ: Με το βλέμμα στραμμένο στις ευρωεκλογές – Οι έξι άξονες της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη-LIVE

wp-needuser

ΣΥΡΙΖΑ: Πώς βγήκε «λευκός καπνός» για το Συνέδριο και την εκλογή νέου προέδρου – Το παρασκήνιο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας

timesadmin

Νίκος Μωραΐτης: Ο Τσίπρας μας γέμισε εξαμβλώματα, τους βλέπεις και ντρέπεσαι να πεις «είμαι Αριστερός»

timesadmin

Αρχίζει η μάχη των μηχανισμών στον ΣΥΡΙΖΑ: Δείπνα Πολάκη με «Κασσελίστας», μητέρα των μαχών η Αττική

timesadmin

Αγρότες: Στην κυβέρνηση ψάχνουν στοχευμένες παρεμβάσεις και ξορκίζουν την ένταση

timesadmin