Θεσσαλονίκη:-40χρονη-έριξε-μπουνιά-σε-ιδιοκτήτρια-ουζερί-επειδή-την-έδιωξε-από-το-μαγαζί-–-Επιτέθηκε-και-σε-δύο-θαμώνες
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 40χρονη έριξε μπουνιά σε ιδιοκτήτρια ουζερί επειδή την έδιωξε από το μαγαζί – Επιτέθηκε και σε δύο θαμώνες

Ένοχη κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μία 40χρονη γυναίκα που χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο την ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης και επιτέθηκε σε δύο θαμώνες, επειδή την έδιωξαν από το μαγαζί.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής όταν η κατηγορούμενη προσέγγισε το καφενείο – ουζερί το οποίο βρίσκεται απέναντι από το σπίτι της και ξεκίνησε να διαπληκτίζεται αρχικά με πελάτες και στη συνέχεια με την υπεύθυνη της επιχείρησης και τον σύντροφό της.

Κάποια στιγμή η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος να δέχεται γροθιά στο πρόσωπο από την κατηγορούμενη και να της σκίζει την μπλούζα όταν επιχείρησε να αποφύγει τα χτυπήματα. «Την γνωρίζω χρόνια αυτή τη γυναίκα, μένει απέναντι από την επιχείρησή μου. Δημιουργεί συνεχώς προβλήματα, επιτίθεται στους πελάτες και διώχνει τον κόσμο από το μαγαζί», ανέφερε το θύμα, προσθέτοντας ότι την προηγούμενη ημέρα την απομάκρυναν από την επιχείρηση καθώς δημιούργησε ξανά φασαρία.

Όπως είπε στη συνέχεια, την Παρασκευή η κατηγορούμενη ήταν υπό την επήρεια μέθης και κάλεσε την αστυνομία όταν την είδε να πλησιάζει στο μαγαζί, να βρίζει και να απειλεί εκείνη και τους πελάτες. «Πιάστηκε στα χέρια με δύο πελάτισσες και όταν πήγα να την απομακρύνω μου έριξε μπουνιά στο πρόσωπο και μου έσκισε την μπλούζα. Καλέσαμε ξανά την αστυνομία και το μόνο που έκανα ήταν να την πιάσω από το μαλλί για να την απομακρύνω», σημείωσε η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Σχετικά με τον λόγο που η κατηγορούμενη εισήλθε σε έξαλλη κατάσταση στην επιχείρηση, το θύμα εξήγησε πως πιθανότατα να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν την εξυπηρετούν επειδή δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και τσακώνεται με τους υπόλοιπους θαμώνες.

Στην απολογία της η κατηγορούμενη επιχείρησε να δώσει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των γεγονότων υποστηρίζοντας ότι εκείνη είχε πέσει θύμα επίθεσης από την καταγγέλλουσα κι άλλα τέσσερα άτομα.

«Περπατούσα στο δρόμο και άκουσα κάποιον από το καφενείο να μου λέει “μη περπατάς από αυτή τη μεριά, θα σου σπάσω το κεφάλι”. Νευρίασα πάρα πολύ, με έπιασε τρέλα. Ξανά πήγα στο πεζοδρόμιο. Βγήκαν πέντε άτομα και με χτύπησαν. Η ιδιοκτήτρια, ακόμα τρεις γυναίκες και ένας άντρας δύο μέτρα. Εγώ ήμουν μόνη μου. Μου επιτέθηκαν χωρίς λόγο. Εγώ την χτύπησα μια σφαλιάρα αλλά δεν έβρισα και δεν απείλησα, δεν έσκισα την μπλούζα της», είπε.

Το δικαστήριο έκρινε τελικά ένοχη την γυναίκα και της επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο, για τις πράξεις της εντελώς ελαφράς σωματικής βλάβηε, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της εξύβρισης, ενώ την απάλλαξε από την κατηγορία της απειλής.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανικός στη Φλόριντα για τον Μίλτον: Περιμένουν πάνω από 5 μέτρα ύψος νερού – Δραματικές εικόνες από την εκκένωση

Σκάνδαλο στο τουρκικό ποδόσφαιρο: 24χρονη διαιτητής κατηγορείται για sex tape με 61χρονο παρατηρητή διαιτησίας

To σέξι βίντεο της Πάρις Χίλτον που τρέλανε την Λόρεν Σάντσεζ και άρεσε στην Τζέσικα Άλμπα

Related posts

Άγιος Βαλεντίνος – Θεσσαλονίκη: 300.000 τριαντάφυλλα φέτος για την ημέρα των ερωτευμένων στα ανθοπωλεία

timesadmin

Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του, διέταξε η διοίκηση του «Αττικόν»

timesadmin

Σε 35 ανήλθαν οι πυρκαγιές σε όλη τη χώρα το τελευταίο εικοσιτετράωρο

timesadmin

Μεταξουργείο: Κάτοικοι έκαναν την… κηδεία της περιοχής ενάντια στην τουριστικοποίηση – Δείτε βίντεο

timesadmin

Καιρός – Κακοκαιρία «Daniel»: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες, δείτε χάρτες

timesadmin

Ο χάρτης των εξετάσεων στα ΑΕΙ – Εξ αποστάσεως η εξεταστική όπου χρειαστεί

timesadmin