‘bugonia’:-Η-νέα-ταινία-του-Γιώργου-Λάνθιμου-‘κάνει-θόρυβο’-στο-Χόλιγουντ-και-ξεπερνά-τις-αρχικές-προσδοκίες-των-συντελεστών
ΣΙΝΕΜΑ

‘Bugonia’: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου ‘κάνει θόρυβο’ στο Χόλιγουντ και ξεπερνά τις αρχικές προσδοκίες των συντελεστών

Σύμφωνα με τον παραγωγό Τζέρι Κο, το ριμέικ του κορεάτικου φιλμ “Save the Green Planet”, με πρωταγωνιστές τους Έμμα Στόουν και Τζέσι Πλέμονς, έχει ήδη αρχίσει να κλέβει τις εντυπώσεις.

Save the Green Planet 1 ‘Save the Green Planet’

Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις αποκτά η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο “Bugonia”, σύμφωνα με τον παραγωγό της ταινίας, Τζέρι Κο. Η ταινία αποτελεί ριμέικ του κορεάτικου φιλμ “Save the Green Planet” του 2003 και έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον σεναριογράφο του “Succession”, Γουίλ Τρέισι, και τον παραγωγό Άρι Άστερ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Έμμα Στόουν και Τζέσι Πλέμονς, οι οποίοι συνεργάστηκαν προηγουμένως με τον Λάνθιμο στην ταινία “Ιστορίες Καλοσύνης”.

Σύμφωνα με τον Τζέρι Κο, η CJ Entertainment, η κορεατική εταιρεία παραγωγής πίσω από την αρχική ταινία, αρχικά σκόπευε να προσεγγίσει το εγχείρημα με indie προσανατολισμό. Ωστόσο, μετά την επιτυχία των “Παρασιτων” στα Όσκαρ το 2020, οι προοπτικές άλλαξαν δραματικά. “Αρχίσαμε με την πεποίθηση ότι η ιδέα της ταινίας ήταν μπροστά από την εποχή της και ότι ίσως θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μια indie ταινία. Ωστόσο, καθώς περιηγηθήκαμε στο Χόλιγουντ, συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρχαν πολλοί κρυφοί θαυμαστές της αρχικής ταινίας”, δήλωσε ο Κο.

Η ιστορία του “Save the Green Planet!” ακολουθεί ένα νεαρό συνωμοσιολόγο – μελισσοκόμο που πιστεύει ότι το πρώην αφεντικό του και πρόεδρος πολυεθνικής είναι στην πραγματικότητα εξωγήινος και αποφασίζει να τον απαγάγει προκειμένου να σταματήσει μια επικείμενη εισβολή. Στην διασκευή του Λάνθιμου, ο χαρακτήρας αυτός θα είναι γένους θηλυκού, με την Έμμα Στόουν να αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο. Ο Κο τόνισε ότι η παραγωγή στοχεύει να τιμήσει το όραμα του σκηνοθέτη Τζανγκ Τζουν-γουάν, 2003.

“Αρχίσαμε το έργο με την πρόθεση να αναβιώσουμε την αίσθηση της φαντασίας του σκηνοθέτη Γιανγκ, η οποία ήταν μπροστά από την εποχή της και δεν εκτιμήθηκε πλήρως πριν από 20 χρόνια. Η ταινία εξελίχθηκε σε κάτι μεγαλύτερο από ό,τι περιμέναμε”, δήλωσε ο Κο.

To “Bugonia” έρχεται στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2025

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λάμπρος Φισφής γίνεται ταινία και παίζει στα Village Cinemas

Related posts

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα σινεμά τον Ιούλιο

timesadmin

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής των Όσκαρ

wp-needuser

Οι ανατριχιαστικές προβλέψεις των “The Simpsons” που βγήκαν αληθινές το 2023

timesadmin

Δήμος Αγ. Παρασκευής: Το παιδικό σινεμά πάει… πλατείες

James Rollner

4 super ταινίες στο Netflix που έβλεπες τα μεσημέρια του ΣΚ στην τηλεόραση: Θα γίνεις ξανά παιδί

timesadmin

Ποιοι είναι οι «Συνάδελφοι ηρωικοί οικοδόμοι» tetartopress

timesadmin