ΠΑΣΟΚ:-Ανεβαίνουν-οι-τόνοι-στην-τελική-ευθεία-για-τις-κάλπες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ανεβαίνουν οι τόνοι στην τελική ευθεία για τις κάλπες

ΠΑΣΟΚ: Ανεβαίνουν οι τόνοι στην τελική ευθεία για τις κάλπες

πολιτική

ΠΑΣΟΚ

Ανεβαίνουν οι τόνοι και στο ΠΑΣΟΚ λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Γρηγοριάδη που παρουσιάστηκε στο κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, σε «θέσεις μάχης» βρίσκονται οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» προσδιόρισε το προσωπικό του στίγμα. «Ούτε αλαζόνας είμαι, είμαι ένας συνεπής και υπεύθυνος άνθρωπος. Τιμώ όλους μου τους συνυποψηφίους. Θα δώσω έναν αγώνα για να δώσω το τιμόνι σταθερά. Και τι σημαίνει σταθερότητα για μένα: ανανέωση περαιτέρω, ενότητα ακόμη πιο ισχυρή».

Ο Χάρης Δούκας απάντησε στην επίθεση Ανδρουλάκη, που μίλησε για τυχοδιώκτες στο κόμμα, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος έκανε λόγο για λάθος χειρισμούς από την τωρινή ηγεσία.

«Άκουσα για τυχοδιώκτες, αλαζόνες, πρίγκηπες, φευγάτους, ποιοι είναι αυτοί; Εγώ νομίζω ότι κανένας από εμάς, κανένας από τους συνυποψηφίους μας δεν είναι τίποτα από αυτά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας.

Από την πλευρά του ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε: «Έχω εξηγήσει ότι αυτό που χρειάζεται να κάνει το ΠΑΣΟΚ είναι ένα σχέδιο το οποίο να κάνει το ΠΑΣΟΚ πάλι διακριτό, σωστή επικοινωνία, πράγματα που κάναμε λάθος στο παρελθόν να αλλάξουμε».

Αλλαγή σελίδας στο κόμμα αν εκλεγούν πρόεδροι οραματίζονται η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Μιχάλης Κατρίνης.

«Είμαστε όλοι έτοιμοι να αλλάξουμε σελίδα. Να αλλάξουμε σελίδα στην χώρα, να αλλάξουμε σελίδα στην Ελλάδα, να αλλάξουμε σελίδα στο κόμμα», τόνισε η Άννα Διαμαντοπούλου.

«Εγώ οραματίζομαι ένα ΠΑΣΟΚ, το οποίο ανοίγει και διευρύνεται, παίρνει πρωτοβουλία και φτιάχνει μια μεγάλη παράταξη, που μπορεί να κερδίσει τη Νέα Δημοκρατία», είπε ο Μιχάλης Κατρίνης.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου σε άρθρο της ανέφερε ότι: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει το κόμμα της σοσιαλδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς. Δεν έχουμε το δικαίωμα να χάσουμε αυτήν την ευκαιρία που ίσως είναι και η τελευταία. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει ριζικά για να μπορεί να πείσει ότι μπορεί να αλλάξει την πορεία της χώρας προς όφελος της κοινωνίας».

Related posts

Κωνσταντίνος Τασούλας: «Οι πρώην πρωθυπουργοί της ΝΔ έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν τις απόψεις τους»

timesadmin

Δούκας από Πάτρα: H ελπίδα δεν χαρίζεται, δεν δωρίζεται, αλλά κερδίζεται

protothema.gr

Φαραντούρης: Αν γίνουν εκλογές για πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ το σκέφτομαι σοβαρά να είμαι υποψήφιος – Ο ρόλος μου είναι ειρηνοποιός

protothema.gr

Διαγράφεται ο Σαλμάς από τη ΝΔ – Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας εξέλιξης

timesadmin

Γιώργος Κώτσηρας: Η ελληνική εξωτερική πολιτική βρίσκεται σε θέση ισχύος

wp-needuser

ΠΑΣΟΚ: Θέμα ηγεσίας από Κωνσταντινόπουλο, ζητά εκλογή προέδρου από τη βάση – «Κινήσεις εσωστρέφειας» απαντούν κύκλοι του Ανδρουλάκη

James Rollner