Συνεργασία-mercedes-με-sony:-Τι-σημαίνει-για-τα-μοντέλα-της-γερμανικής-φίρμας
AYTOKINHTO

Συνεργασία Mercedes με Sony: Τι σημαίνει για τα μοντέλα της γερμανικής φίρμας

Μετά την Honda, η Sony ανακοίνωσε συνεργασία και με την Mercedes αλλά σε τελείως διαφορετικό επίπεδο. Μετά την συμφωνία η υπηρεσία βιντεοψυχαγωγίας RIDEVU –που έχει εξελιχθεί ειδικά από την Sony Pictures Entertainment για μια μοναδική εμπειρία χρήσης στα αυτοκίνητα- θα υπάρχει και στα μοντέλα της Mercedes. Η νέα πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε έναν κατάλογο με ταινίες blockbuster και άλλες από μια ευρεία λίστα επιλογών.

Επίσης, διατίθεται και περιεχόμενο μικρής διάρκειας με συναρπαστικές πληροφορίες από τα παρασκήνια, πρόσθετο υλικό, συνεντεύξεις και πολλά άλλα.

Με έναν λογαριασμό RIDEVU, οι πελάτες της Mercedes έχουν τη δυνατότητα ενοικίασης (VOD) ή αγοράς (EST) από τον εκτενή κατάλογο ταινιών μεγάλου μήκους. Οι ταινίες περιλαμβάνουν τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες, αμέσως μετά το κινηματογραφικό τους ντεμπούτο, καθώς και κλασικές ταινίες.

Με το βίντεο διαθέσιμο σε HD, οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν ταινίες σε όλες τις ενσωματωμένες οθόνες ή ανεξάρτητα σε κάθε μια με διαφορετικό περιεχόμενο.

Mercedes Sony

Για τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με το προαιρετικό high-end σύστημα ήχου surround 4D και 3D της Burmester, υπάρχουν σχέδια για να προσφέρεται μια επιλογή ταινιών σε premium μορφές ήχου.

Επιπροσθέτως, η υπηρεσία RIDEVU δίνει την δυνατότητα μεταφοράς περιεχομένου σε τηλεόραση ή λήψης για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης καθώς λειτουργεί και μέσω εφαρμογών σε smartphone για iOS και Android.

Στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, οι ιδιοκτήτες των μοντέλων Mercedes με συστήματα infotainment δεύτερης γενιάς MBUX και το πακέτο ψυχαγωγίας MBUX Entertainment Package Plus μπορούν ήδη να βρουν την εφαρμογή RIDEVU στο μενού τους.

Mercedes Sony

Για λόγους ασφαλείας, ο οδηγός μπορεί να έχει πλήρη πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω της κεντρικής οθόνης μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο ή όταν είναι ενεργοποιημένο το DRIVE PILOT.

Διαβάστε περισσότερα στο topgeargreece.gr

Related posts

O Sebastien Loeb πουλάει μια σπάνια McLaren 675 LT

timesadmin

O Irmo παίρνει σύνταξη μετά απο σχεδόν μισό αιώνα εργασίας στην Ferrari

timesadmin

Koji Sato: Επιτέλους ο CEO της Toyota μιλάει ξεκάθαρα για τα ηλεκτρικά

timesadmin

Volvo ES90: Έρχεται το ηλεκτρικό και πολυτελές sedan

timesadmin

Cupra Terramar: Πώς σχεδιάζεις ένα ελκυστικό σπορ SUV

James Rollner

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και απολύσεις: Πώς το αντιμετωπίζουν Hyundai και Kia

protothema.gr