Στέφανος Κασσελάκης: Χαμός στα social media με το #Ειμαι_εδω
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Χαμός στα social media με το #Ειμαι_εδω

Στέφανος Κασσελάκης: Χαμός στα social media με το #Ειμαι_εδω

Πρώτος ξεκίνησε ο Παύλος Πολάκης, που φρόντισε να δημοσιεύσει τη δική του φωτογραφία που ποζάρει προφίλ – Τα photoshop και οι προσθήκες

Σε viral φαίνεται ότι εξελίσσεται το πόστερ που δημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης, προαναγγέλλοντας την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αφίσα περιλαμβάνει ασπρόμαυρη φωτογραφία προφίλ του Στέφανου Κασσελάκη που κοιτά από τα δεξιά προς τα αριστερά. Σε μαύρο και μωβ φόντο, η αφίσα γράφει το hashtag #Ειμαι_εδω και το σλόγκαν «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ», ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη και η προσθήκη των γραμμάτων ΣΚ σε ένα κύκλο, που είναι και τα αρχικά του ονόματος του έκπτωτου προέδρου.

Η πρόθεση παρουσίας του κ. Κασσελάκη σχολιάστηκε από τον Παύλο Πολάκη, που δημοσίευσε στο Facebook μια επίσης ασπρόμαυρη φωτογραφία προφίλ του, που κοιτά από την άλλη κατεύθυνση και έγραψε: «Κι εγώ είμαι εδώ» και πιο κάτω σχολίασε «θα πούμε καμιά σοβαρή κουβέντα;».

Ωστόσο, το πόστερ απέκτησε νέες διαστάσεις, με τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να προσπαθούν να κάνουν παραλληλισμούς ή και photoshop.

«Είμαι_εδώ» αναφέρει ένα άλλο πανομοιότυπο πόστερ που όμως η φιγούρα του Στέφανου Κασσελάκη έχει αντικατασταθεί από τον Στέφανο Τζουμάκα.

-







Related posts

«Πόλεμος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Η διαρροή του Πόθεν Έσχες και η πρόταση για διαγραφή Κασσελάκη – Όλα τα βλέμματα στην Κεντρική Επιτροπή

wp-needuser

ΣΥΡΙΖΑ: Δύο κρίσιμες συνεδριάσεις πριν από την Κεντρική Επιτροπή – Πώς κινούνται Κασσελάκης, Πολάκης και οι «87»

timesadmin

Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων ο Κυριάκος Μητσοτάκης

James Rollner

ΠΑΣΟΚ: Η μάχη της Αθήνας για Χάρη Δούκα και Παύλο Γερουλάνο – Δείτε τις συγκεντρώσεις τους

timesadmin

Μητσοτάκης: Συμμετέχει στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στην Οξφόρδη

protothema.gr

Δούκας: Το Μαξίμου πίσω από τις επιθέσεις εναντίον μου

timesadmin