Ελληνική-Λύση:-Ο-πρωθυπουργός-δεν-δικαιούται-να-ομιλεί-για-«φορολογική-δικαιοσύνη»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελληνική Λύση: Ο πρωθυπουργός δεν δικαιούται να ομιλεί για «φορολογική δικαιοσύνη»

Ελληνική Λύση: Ο πρωθυπουργός δεν δικαιούται να ομιλεί για «φορολογική δικαιοσύνη»

πολιτική

Ελληνική Λύση

«Ο πρωθυπουργός που έχει παράσχει φορολογική “ασυλία” στα κεφάλαια των ολιγαρχών, του καρτέλ ενέργειας, των ολιγοπωλίων λιανικής, των funds και των τραπεζών, δεν δικαιούται να ομιλεί για “φορολογική δικαιοσύνη”», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Αν επιθυμούσε φορολογική δικαιοσύνη, θα φορολογούσε τα υπερκέρδη των “φίλων και αγαπητών” του ολιγαρχών και των τραπεζών. Όταν όμως χρωστάς ως κόμμα μισό δισεκατομμύριο στις τράπεζες, τότε εξαπολύεις “φοροληστεία” κατά των πολιτών μέσω του ΦΠΑ λόγω ακρίβειας, ώστε να παραμένουν οι “φίλοι” σου στο απυρόβλητο» επισημαίνει η Ελληνική Λύση.

Αντίστοιχα, αναφορικά με τις μεταναστευτικές ροές σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Πρωθυπουργός και αρμόδιοι υπουργοί διαβεβαιώνουν ότι οι ροές παράνομων μεταναστών έχουν μειωθεί και ότι ο Έβρος και τα νησιά είναι “θωρακισμένα”. Τα στοιχεία τους διαψεύδουν, καθώς στον Έβρο και τα νησιά παρατηρείται αύξηση στις παράνομες μεταναστευτικές ροές τουλάχιστον 150%, ενώ στην Κρήτη 300%».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «την ώρα μάλιστα που ο Κ. Μητσοτάκης προαναγγέλλει σκληρή στάση έναντι του Βερολίνου, όχι μόνον συνεχίζονται οι επιστροφές παράνομων μεταναστών από τη Γερμανία, αλλά ανεξέλεγκτες (και) γερμανικές ΜΚΟ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους δουλεμπόρους, περιγράφοντας σε ζωντανή μετάδοση τα δρομολόγια!».

«Η αλήθεια είναι ότι ο “αντινατιβιστής” Μητσοτάκης με την εγκληματική του πολιτική, μετατρέπει την Ελλάδα σε αποθήκη παράνομων μεταναστών», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Related posts

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει ασυλία για την πράξη του Αυγενάκη, στην παράταξή μας δεν δικαιολογείται καμία πράξη βίας

wp-needuser

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψηφιότητα για πρόεδρος ανακοινώνει σήμερα ο Φαραντούρης, την Πέμπτη ο Κασσελάκης

timesadmin

Χρυσοχοΐδης: Η αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας από τις προτεραιότητες της ΕΛΑΣ

wp-needuser

Κύκλοι Δούκα για Μπακογιάννη: Αδυνατεί να αποδεχθεί την ήττα του

wp-needuser

Μητσοτάκης στο CNN για το μεταναστευτικό: Η λύση δεν είναι να παραβιάσουμε μονομερώς τη Συνθήκη Σένγκεν – Θέλουμε οι βάρκες να σταματούν, πριν πέσουν στο νερό

timesadmin

Μητσοτάκης σε ομογενείς: Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα

timesadmin